Де Хеа, Кепа... А навијачи прижељкују Касиљаса!

Да ли је време за њега? Многи сматрају да тако треба да буде.

Фудбал 19.11.2018 | 18:00
Де Хеа, Кепа... А навијачи прижељкују Касиљаса!
Прошло је две године откако Икер Касиљас није стајао на голу Шпаније, није био ни међу 23 играча за Светско првенство у Русији, али изгледа да није завршио са репрезентацијом...

Навијачи "црвене фурије" нису најзадовољнији партијама Давида де Хее - који је прво имао очајан Мундијал и забележио само једну одбрану на четири утакмице - а потом није значајно "подигао" форму ни током Лиге нација.

Многи сматрају да је његова кривица што је Шпанија у Загребу примила два гола од Хрватске (1:2), па се тако може чути поново име Икера Касиљаса...

У анкети портала "АС" више од 50% навијача (преко 100.000 гласова) желело би да "Сан Икер" поново добије шансу код Луиса Енрикеа, док су у комбинацији и даље Кепа Аризабалага, Пепе Реина, Серхио Рико, Пау Лопез и тако даље.

А да ли је Икер заинтересован?

"Да ли ћу се вратити ако ме Шпанија позове? Да, био бих одушевљен тиме... Ако ме Реал Мадрид позове? Наравно, не могу само да заборавим где сам постао голман", казао је Касиљас за шпанске медије и тако наговестио Луису Енрикеу и Сантјагу Соларију шта им је чинити.

Касиљас је за Шпанију одиграо чак 167 мечева, освојио два пута Европско и једном Светско првенство и сматра се једним од најбољих голмана свих времена.

Но, можда је ипак време за млађе?

Голману Порта је 37 година и многи су мислили да ће већ у пензију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар