De Hea, Kepa... A navijači priželjkuju Kasiljasa!

Da li je vreme za njega? Mnogi smatraju da tako treba da bude.

Fudbal 19.11.2018 | 18:00
De Hea, Kepa... A navijači priželjkuju Kasiljasa!
Prošlo je dve godine otkako Iker Kasiljas nije stajao na golu Španije, nije bio ni među 23 igrača za Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali izgleda da nije završio sa reprezentacijom...

Navijači "crvene furije" nisu najzadovoljniji partijama Davida de Hee - koji je prvo imao očajan Mundijal i zabeležio samo jednu odbranu na četiri utakmice - a potom nije značajno "podigao" formu ni tokom Lige nacija.

Mnogi smatraju da je njegova krivica što je Španija u Zagrebu primila dva gola od Hrvatske (1:2), pa se tako može čuti ponovo ime Ikera Kasiljasa...

U anketi portala "AS" više od 50% navijača (preko 100.000 glasova) želelo bi da "San Iker" ponovo dobije šansu kod Luisa Enrikea, dok su u kombinaciji i dalje Kepa Arizabalaga, Pepe Reina, Serhio Riko, Pau Lopez i tako dalje.

A da li je Iker zainteresovan?

"Da li ću se vratiti ako me Španija pozove? Da, bio bih oduševljen time... Ako me Real Madrid pozove? Naravno, ne mogu samo da zaboravim gde sam postao golman", kazao je Kasiljas za španske medije i tako nagovestio Luisu Enrikeu i Santjagu Solariju šta im je činiti.

Kasiljas je za Španiju odigrao čak 167 mečeva, osvojio dva puta Evropsko i jednom Svetsko prvenstvo i smatra se jednim od najboljih golmana svih vremena.

No, možda je ipak vreme za mlađe?

Golmanu Porta je 37 godina i mnogi su mislili da će već u penziju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar