Дежа ви из 2014. - Србин, Бенфика, Ливерпул и 20 милиона!

Само овога пута није у питању "црвени" део Ливерпула.  Евертон "загризао" за Живковића, нуде преко 20. 000. 000 евра! Српски фудбалер, Андрија Живковић, могао би ускоро да промени средину, јер је за његове услуге заинтересован Евертон.

Фудбал 19.11.2018 | 00:00
Дежа ви из 2014. - Србин, Бенфика, Ливерпул и 20 милиона!
Према писању британских медија Евертон по сваку цену жели да ангажује Живковића, тренутно фудбалера Бенфике, и за тај трансфер је спреман да издвоји преко 20 милиона евра.

Менаџер "карамела" Марко Силва већ дуже време прати развијање Живковића и за сада је веома задовољан.

Уколико дође до договора Бенфике и Евертона Андрија би већ од јануарског прелазног рока требало да појача редове овог премијерлигаша. 

Евертон иза себе има солидан почетак сезоне – у првих 12 мечева остварили су 19 бодова и тренутно се налазе на деветој позицији енглеског шампионата.

Андрија Живковић није играо стандардно за Бенфику у досадашњем делу сезоне, али га многи клубови и даље интензивно прате...

Како преноси "Дејли Мејл", један од њих је и Евертон који ће покушати да га доведе у зимском прелазном року и за брзоногог крилног играча спремни су да понуде 20 милиона фунти, што је вероватно прихватљиву за "орлове".

"Жиле" је прошле сезоне био далеко стандарднији док је у текућој сезони скупио тек 275 минута улазивши махом с клупе, а забележио је и две асистенције.

Са Бенфиком има уговор до 2021. године, а приметио га је португалски менаџер Марко Силва који очигледно прати и првенство земље у којој је рођен, па жели да већ у јануару буде аквизиција његовог клуба који је током лета потрошио већ огроман новац...

Занимљиво, Бенфика је пре четири године продала српског играча у Ливерпул за 20 милииона фунти, само што је тада то био Лазар Марковић стигао у "редсе", а надамо се да ће Живковић, уколико до трансфера и дође, добити шансу за разлику од две године старијег Марковића. 

Наводно, Бенфика је по потпису уговора с Живковићем у уговор ставила "излазну" клаузулу од 60 милиона евра, а није јасно да ли ће њима сав новац од трансфера и припасти.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар