Deža vi iz 2014. - Srbin, Benfika, Liverpul i 20 miliona!

Samo ovoga puta nije u pitanju "crveni" deo Liverpula.  Everton "zagrizao" za Živkovića, nude preko 20. 000. 000 evra! Srpski fudbaler, Andrija Živković, mogao bi uskoro da promeni sredinu, jer je za njegove usluge zainteresovan Everton.

Fudbal 19.11.2018 | 00:00
Deža vi iz 2014. - Srbin, Benfika, Liverpul i 20 miliona!
Prema pisanju britanskih medija Everton po svaku cenu želi da angažuje Živkovića, trenutno fudbalera Benfike, i za taj transfer je spreman da izdvoji preko 20 miliona evra.

Menadžer "karamela" Marko Silva već duže vreme prati razvijanje Živkovića i za sada je veoma zadovoljan.

Ukoliko dođe do dogovora Benfike i Evertona Andrija bi već od januarskog prelaznog roka trebalo da pojača redove ovog premijerligaša. 

Everton iza sebe ima solidan početak sezone – u prvih 12 mečeva ostvarili su 19 bodova i trenutno se nalaze na devetoj poziciji engleskog šampionata.

Andrija Živković nije igrao standardno za Benfiku u dosadašnjem delu sezone, ali ga mnogi klubovi i dalje intenzivno prate...

Kako prenosi "Dejli Mejl", jedan od njih je i Everton koji će pokušati da ga dovede u zimskom prelaznom roku i za brzonogog krilnog igrača spremni su da ponude 20 miliona funti, što je verovatno prihvatljivu za "orlove".

"Žile" je prošle sezone bio daleko standardniji dok je u tekućoj sezoni skupio tek 275 minuta ulazivši mahom s klupe, a zabeležio je i dve asistencije.

Sa Benfikom ima ugovor do 2021. godine, a primetio ga je portugalski menadžer Marko Silva koji očigledno prati i prvenstvo zemlje u kojoj je rođen, pa želi da već u januaru bude akvizicija njegovog kluba koji je tokom leta potrošio već ogroman novac...

Zanimljivo, Benfika je pre četiri godine prodala srpskog igrača u Liverpul za 20 miliiona funti, samo što je tada to bio Lazar Marković stigao u "redse", a nadamo se da će Živković, ukoliko do transfera i dođe, dobiti šansu za razliku od dve godine starijeg Markovića. 

Navodno, Benfika je po potpisu ugovora s Živkovićem u ugovor stavila "izlaznu" klauzulu od 60 miliona evra, a nije jasno da li će njima sav novac od transfera i pripasti.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar