Тешка саобраћајна несрећа на Косову

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила данас у селу Мрамор на путу Приштина-Гњилане погинуле су три особе, док су три  тешко повређене, а међу повређенима је и амбасадорка Турске у Приштини Кивилџим Килич, речено је у Косовској полицијској служби.

 

Србија 17.11.2018 | 01:39
Тешка саобраћајна несрећа на Косову
Удес у коме су учествовала три возила догодио се око 17 часова у селу Мрамор.

- Две особе су погинуле на лицу места, док су четири особе са тешким повредама пребачене у Клинички центар у Приштину - навели су из полиције.

Живот су узгубили чланови породице Шала, Агрон (22) и Арифе (88) и Елифете Рашити (65), сви из Гњилана. Тешке телесне повреде задобио је Осман Шала (64) док дипломате уз Турске нису задобиле тешке телесне повреде.

Како АЛО! сазнаје, међу повређенима је и амбасадорка Турске у Приштини Кивилџим Килич и други службеници амбасаде Турске.

- Амбасадорка и службеници турске амбасаде нису тешко повређени, казао је извор из КЦ у Приштини.

У удесу су учествовала три аутомобила, потврдила је портпаролка приштинске полиције Фљора Ахмети.

- Последица те несреће су троје повређених и две жртве које су страдале на лицу места. Повређени су послати директно у приштински КБЦ, додала је Ахмети.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Крко

17.11.2018 01:34

Како се оно зове стилска форма, кад од једне реченице, претумбавањем ријечи, може да се напише есеј? Типично је за политичаре и новинаре који немају шта рећи, а морају испунити простор и вријеме.

ОДГОВОРИТЕ