Погинула два лица код Прњавора

Двије особе су погинуле, а двије су повријеђене у судару који се догодио у мјесту Лужани код Прњавора.

Република Српска 16.11.2018 | 20:03
Погинула два лица код Прњавора
У ПУ Бањалука наводе да се несрећа догодила у 17.50 сати на магистралном путу Прњавор - Дервента.

"У несрећи су учествовала два возила и према почетним информацијама два лица су смртно страдала и два задобила тјелесне повреде и превезена су у УКЦ РС",  наводе у ПУ Бањалука.

У току је обезбјеђење лице мјеста и вршење увиђаја од стране дежурног тужиоца ОЈТ Бањалука.

(Агенције)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Дрекавац

16.11.2018 19:08

Вјерујем да је бар један страних таблица. Страшно је коликим брзинама упадају преко границе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сРБИН

16.11.2018 20:52

ЛАКА ЗЕМЉА ПОГИНУЛИМ - а не морају бити "странци" , ја кад возим према "граду" ДЕРВЕНТИ локалним путем са страним таблицама брзином 60 - 70 км/х СВИ ме претекну и то много вецом брзином и возе средином а не десном страном -висе нам ни БОГ помоци немозе !?

Name

нострадамус

16.11.2018 22:16

За Србина у праву сте 100%као прво залим за страдале и озалосцене.Нама или су криви странци или стране таблице. То је саобрацај и не треба одмах да се казе стране таблице то це наса полиција да открије ваљда знају да запису регистарске таблице.

Name

Коле

16.11.2018 20:34

Од задње реорганизације полиције РС све је кренуло нагоре а нарочито у безбедности саобраћаја па тако годишње имама 100 смртно страдалих и први смо у европи. Набавком радара не само да се то није побољшало већ напротив све је горе. Саобраћајна полиција врши обезбеђења свадби, сахрана и врши увиђаје саоб незгода што знаћи да ништа не ради да би се смањио број незгода а не може ни стићи јер су задњом реформом преполовљени тако да сада возаче контролишу опште станице полиције и инервенције...све је наопако и као да то неком иде у прилог...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нострадамус

16.11.2018 22:27

Коле Када одем доле возим сасвим нормално имам 10%сансе да ме полиција не устави и ето надју да за несто ме казне или онај њихов цигански ријецник сад ти морас да се вратис па платис казну.Али ако хоцес могао би да нас цастис.А овде возим пет година и никада ме не зауставе.

Name

Ас

16.11.2018 21:02

Залосно. Возаци морају сватити да се немора увјек ауто претеци.Потребно је вратити се а не додати гас и по сваку цијену наставити претицање које доводи у неизбјезан судар,а и у смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Све Горе

17.11.2018 07:36

Нити је претицање, нити су стране таблице, десило се па ето алкохол је 99%, а остало ће се утврдити. Овдје да је било 10 саобраћајних станица неби могли спријечити да на правцу неко мало скрене у лијево и судари се. За овог што га полиција јадног заустави без везе питање, а шта треба платити и због чега ако су га без везе тауставили, господине узмете налог одете у полицијску станицу ако не ради банка или пошта и платите пола казне и онда они ако нису у праву кажу добро вози али други пут...тра лалала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

17.11.2018 17:43

Полиција треба да контролисе и казњава уколико неко угрозава саобрацај.Али написао сам они би за све казњавали поготово ове мале ситне сто се казе ситну боранију. Зато сам навео да када доле додјем вец на првих 20 километара те зауставе а продјем пет дрзава. Одем у Хрватску некада на годисњи за седам дана ме нису ни једном уставили.Нисам ја против казњавања али не да те казњавају за неке ситнице а они управо то највисе раде.Конкретно у сред дана сунце усијало у аута била укљуцена ткз.позиција свјетала и због тога ме хоце казне казу нисам укљуцио свјетло.То није полицајац него клосар криминала крадје убиства дрога али ето неки гастарбеитери није укљуцио свјетло. Казна нема брале или ако се моземо договорити.Возим нормално не дивљам по цести имам и фамилије у полицији и управо због њих понасам се нормално.