Poginula dva lica kod Prnjavora

Dvije osobe su poginule, a dvije su povrijeđene u sudaru koji se dogodio u mjestu Lužani kod Prnjavora.

Republika Srpska 16.11.2018 | 20:03
Poginula dva lica kod Prnjavora
U PU Banjaluka navode da se nesreća dogodila u 17.50 sati na magistralnom putu Prnjavor - Derventa.

"U nesreći su učestvovala dva vozila i prema početnim informacijama dva lica su smrtno stradala i dva zadobila tjelesne povrede i prevezena su u UKC RS",  navode u PU Banjaluka.

U toku je obezbjeđenje lice mjesta i vršenje uviđaja od strane dežurnog tužioca OJT Banjaluka.

(Agencije)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Дрекавац

16.11.2018 19:08

Вјерујем да је бар један страних таблица. Страшно је коликим брзинама упадају преко границе!

ODGOVORITE
Name

sRBIN

16.11.2018 20:52

LAKA ZEMLJA POGINULIM - a ne moraju biti "stranci" , ja kad vozim prema "gradu" DERVENTI lokalnim putem sa stranim tablicama brzinom 60 - 70 km/h SVI me preteknu i to mnogo vecom brzinom i voze sredinom a ne desnom stranom -vise nam ni BOG pomoci nemoze !?

Name

nostradamus

16.11.2018 22:16

Za Srbina u pravu ste 100%kao prvo zalim za stradale i ozaloscene.Nama ili su krivi stranci ili strane tablice. To je saobracaj i ne treba odmah da se kaze strane tablice to ce nasa policija da otkrije valjda znaju da zapisu registarske tablice.

Name

Kole

16.11.2018 20:34

Od zadnje reorganizacije policije RS sve je krenulo nagore a naročito u bezbednosti saobraćaja pa tako godišnje imama 100 smrtno stradalih i prvi smo u evropi. Nabavkom radara ne samo da se to nije poboljšalo već naprotiv sve je gore. Saobraćajna policija vrši obezbeđenja svadbi, sahrana i vrši uviđaje saob nezgoda što znaći da ništa ne radi da bi se smanjio broj nezgoda a ne može ni stići jer su zadnjom reformom prepolovljeni tako da sada vozače kontrolišu opšte stanice policije i inervencije...sve je naopako i kao da to nekom ide u prilog...

ODGOVORITE
Name

nostradamus

16.11.2018 22:27

Kole Kada odem dole vozim sasvim normalno imam 10%sanse da me policija ne ustavi i eto nadju da za nesto me kazne ili onaj njihov ciganski rijecnik sad ti moras da se vratis pa platis kaznu.Ali ako hoces mogao bi da nas castis.A ovde vozim pet godina i nikada me ne zaustave.

Name

As

16.11.2018 21:02

Zalosno. Vozaci moraju svatiti da se nemora uvjek auto preteci.Potrebno je vratiti se a ne dodati gas i po svaku cijenu nastaviti preticanje koje dovodi u neizbjezan sudar,a i u smrt.

ODGOVORITE
Name

Za Sve Gore

17.11.2018 07:36

Niti je preticanje, niti su strane tablice, desilo se pa eto alkohol je 99%, a ostalo će se utvrditi. Ovdje da je bilo 10 saobraćajnih stanica nebi mogli spriječiti da na pravcu neko malo skrene u lijevo i sudari se. Za ovog što ga policija jadnog zaustavi bez veze pitanje, a šta treba platiti i zbog čega ako su ga bez veze taustavili, gospodine uzmete nalog odete u policijsku stanicu ako ne radi banka ili pošta i platite pola kazne i onda oni ako nisu u pravu kažu dobro vozi ali drugi put...tra lalala.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

17.11.2018 17:43

Policija treba da kontrolise i kaznjava ukoliko neko ugrozava saobracaj.Ali napisao sam oni bi za sve kaznjavali pogotovo ove male sitne sto se kaze sitnu boraniju. Zato sam naveo da kada dole dodjem vec na prvih 20 kilometara te zaustave a prodjem pet drzava. Odem u Hrvatsku nekada na godisnji za sedam dana me nisu ni jednom ustavili.Nisam ja protiv kaznjavanja ali ne da te kaznjavaju za neke sitnice a oni upravo to najvise rade.Konkretno u sred dana sunce usijalo u auta bila ukljucena tkz.pozicija svjetala i zbog toga me hoce kazne kazu nisam ukljucio svjetlo.To nije policajac nego klosar kriminala kradje ubistva droga ali eto neki gastarbeiteri nije ukljucio svjetlo. Kazna nema brale ili ako se mozemo dogovoriti.Vozim normalno ne divljam po cesti imam i familije u policiji i upravo zbog njih ponasam se normalno.