Мејведер јуниор ипак против кикбоксера!

Пред неколико јапанских богаташа! Правила ће бити боксерска, а не ММА, дакле без шутирања - само руке и то све пред пробраном публиком за новогодишњу ноћ!

Остали спортови 19.11.2018 | 14:30
Мејведер јуниор ипак против кикбоксера!
Најављена, па одјављена, па опет најављена, али уз битне промене. То је мала историја чудног боја који очекује једног од највећих боксера свих времена, Флојда Мејкведера јуниора са нама практично непознатим јапанским кикбоксером, Теншином Насукавом.

"Биће борбе! Радићемо по правилима бокса, мала егзибиција, тако да нема шутирања. Мало ћу се играти са тим момком током девет минута меча и то ће бити најплаћенија егзибициона борба свих времена! Што да не, иако сам у пензији и даље зарађујем грдну лову", у свом стилу рекао је Американац.

Мећ би требало да уде одржан за новогодишњу ноћ у Токију, трајаће три рунде а зарада Мејведерова није објављена. Како он тврди, егзибицији ће присуствовати тек неколико веома богатих појединаца који су одрешли кесу не би ли уживали у овој, такорећи приватној борби.

Да подсетимо, прво је објављено да ће се Мејведер и Насукава борити у октагону по ММА правилима, да би Мејвердер одмах по повратку из Јапана "променио плочу". Договор је очигледно постигнут како Американцу одговара, а уз његову омиљену ствар на свету - новац, није га било тешко убедити.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар