Грин поручио Дуренту: Ниси нам потребан!

Побеђивали смо и без тебе – иди! Већ неколико дана трају немири у тиму Голден Стејт Вориорса због сукоба на релацији Дрејмонда Грина и Кевина Дурента.

Кошарка 18.11.2018 | 14:30
Грин поручио Дуренту: Ниси нам потребан!
Yахоо спортс пише шта је Грин рекао Дуренту током утакмице, али и поставља питање хоће ли то оставити дугорочне последице.

"Ти си ку*ка и ти знаш да си ку*ка", рекао је Грин, упркос томе што је тренер екипе Стив Кер покушао да смири страсти. Оне су се распламсале током утакмице између Голден Стејта и Лос Анђелес Клиперса. Грин је ухватио лопту под кошем и повукао последњи напад. 

Дурент му је тражио лопту да он заврши акцију, али је уместо тога Грин сам кренуо на продор и изгубио лопту. 

"Губи се ј***но одавде" и "Побеђивали смо и без тебе, ниси нам потребан. Иди", био је оштар Грин након тога према свом саиграчу. 

Утакмица је отишла у продужетак, а Клиперси су тамо добили меч. Грин је добио једну утакмицу суспензије без плате, а амерички медији спекулишу да би ова ситуација могла чак да значи и почетак краја Вориорса који су данас на окупу. 

Дурент је у Вориорсе дошао 2016. године када је Голден Стејт избацио Оклахому на Западу, иако су Тандери предвођени Дурентом и Вестбруком водили 3-1 у серији.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар