Grin poručio Durentu: Nisi nam potreban!

Pobeđivali smo i bez tebe – idi! Već nekoliko dana traju nemiri u timu Golden Stejt Voriorsa zbog sukoba na relaciji Drejmonda Grina i Kevina Durenta.

Košarka 18.11.2018 | 14:30
Grin poručio Durentu: Nisi nam potreban!
Yahoo sports piše šta je Grin rekao Durentu tokom utakmice, ali i postavlja pitanje hoće li to ostaviti dugoročne posledice.

"Ti si ku*ka i ti znaš da si ku*ka", rekao je Grin, uprkos tome što je trener ekipe Stiv Ker pokušao da smiri strasti. One su se rasplamsale tokom utakmice između Golden Stejta i Los Anđeles Klipersa. Grin je uhvatio loptu pod košem i povukao poslednji napad. 

Durent mu je tražio loptu da on završi akciju, ali je umesto toga Grin sam krenuo na prodor i izgubio loptu. 

"Gubi se j***no odavde" i "Pobeđivali smo i bez tebe, nisi nam potreban. Idi", bio je oštar Grin nakon toga prema svom saigraču. 

Utakmica je otišla u produžetak, a Klipersi su tamo dobili meč. Grin je dobio jednu utakmicu suspenzije bez plate, a američki mediji spekulišu da bi ova situacija mogla čak da znači i početak kraja Voriorsa koji su danas na okupu. 

Durent je u Voriorse došao 2016. godine kada je Golden Stejt izbacio Oklahomu na Zapadu, iako su Tanderi predvođeni Durentom i Vestbrukom vodili 3-1 u seriji.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar