Хјустон: Пробали све са Ентонијем, али...!

Порториканци: Кармело, дођи код нас! Тренер Хјустон Рокитса, Мајк Д'Антони, рекао је да је та франшиза пробала да на сваки начин уклопи Кармела Ентонија и да није успело.

Кошарка 18.11.2018 | 12:30
Хјустон: Пробали све са Ентонијем, али...!
Ентони је после само десет утакмица остао ван састава Хјустона који је у четвртак одлучио да се растане са кошаркашем, а све након лошег старта сезоне.

"Покушао је да поднесе неопходне жртве, а није фер да играчу који је 'хол оф фејмер' (ући ће у Кућу славних) дате улогу која за њега није добра. Урадили смо то, пробали, и ми и он смо то хтели и није се десило. Сад идемо даље. Током лета смо мислили да смо уболи премију. Није успело. Било је лепо док је био овде, али из којих год разлога није ишло. Могу само да му захвалим на професионализму", рекао је Д'Антони у четвртак. 

Међутим, ако је веровати Адријану Војнаровском из ЕСПН за Мела "нема зиме" јер су Порториканци звали крилног играча да се прикључи њиховом националном тиму.

"Са његовим везама са Порториком, НБА каријером и искуствима, наши навијачи би то волели", рекао је Џеј Џеј Бареа о тој идеји порториканског Кошаркашког савеза.

"Покушавали смо да га ангажујемо и у прошлости, и наравно, нико га није кривио што је бирао да игра за САД. Али, када год буде хтео да нас представља, било би сјајно да га имамо у тиму", наводе из КС Порторика. 

Ентони је рођен у Бруклину, али његов отац има порториканско порекло, па су Порториканци мислили да је сада можда прилика да и они помогну 34-годишњем Мелу, али и он њима. 

Са репрезентацијом САД је до сада освојио три златне олимпијске медаље и прегршт других одликовања.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар