Hjuston: Probali sve sa Entonijem, ali...!

Portorikanci: Karmelo, dođi kod nas! Trener Hjuston Rokitsa, Majk D'Antoni, rekao je da je ta franšiza probala da na svaki način uklopi Karmela Entonija i da nije uspelo.

Košarka 18.11.2018 | 12:30
Hjuston: Probali sve sa Entonijem, ali...!
Entoni je posle samo deset utakmica ostao van sastava Hjustona koji je u četvrtak odlučio da se rastane sa košarkašem, a sve nakon lošeg starta sezone.

"Pokušao je da podnese neophodne žrtve, a nije fer da igraču koji je 'hol of fejmer' (ući će u Kuću slavnih) date ulogu koja za njega nije dobra. Uradili smo to, probali, i mi i on smo to hteli i nije se desilo. Sad idemo dalje. Tokom leta smo mislili da smo uboli premiju. Nije uspelo. Bilo je lepo dok je bio ovde, ali iz kojih god razloga nije išlo. Mogu samo da mu zahvalim na profesionalizmu", rekao je D'Antoni u četvrtak. 

Međutim, ako je verovati Adrijanu Vojnarovskom iz ESPN za Mela "nema zime" jer su Portorikanci zvali krilnog igrača da se priključi njihovom nacionalnom timu.

"Sa njegovim vezama sa Portorikom, NBA karijerom i iskustvima, naši navijači bi to voleli", rekao je Džej Džej Barea o toj ideji portorikanskog Košarkaškog saveza.

"Pokušavali smo da ga angažujemo i u prošlosti, i naravno, niko ga nije krivio što je birao da igra za SAD. Ali, kada god bude hteo da nas predstavlja, bilo bi sjajno da ga imamo u timu", navode iz KS Portorika. 

Entoni je rođen u Bruklinu, ali njegov otac ima portorikansko poreklo, pa su Portorikanci mislili da je sada možda prilika da i oni pomognu 34-godišnjem Melu, ali i on njima. 

Sa reprezentacijom SAD je do sada osvojio tri zlatne olimpijske medalje i pregršt drugih odlikovanja.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar