Опет Србин у одбрани Манчестер јунајтеда?!

Никола Миленковић, кога многи пореде са Немањом Видићем, у врху је листе жеља Жозеа Муриња.

Фудбал 18.11.2018 | 16:00
Опет Србин у одбрани Манчестер јунајтеда?!
Жозе Мурињо је познат као љубитељ дефанзивног фудбала или како га називају "возач аутобуса" и стало му је да одбрана буде гранитна. 

У многим утакмицама досадашњег тока Премијер лигеи, али и другим такмичењима, одбрана Јунајтеда није била на очекиваном нивоу (најблаже речено), па је Португалац одлучан да задњи ред појача, тачније "реновира" већ у јануару, јер одбрана црвених ђавола у само три меча успела да сачува мрежу.

А на листи жеља је и српски репрезентативац, фудбалер Фиорентине Никола "Блеки" МИленковић, кога су многи до сада упоредили са Немањом Видићем, дугогодишњим стубом одбране Јунајтеда.

Њега је Мурињо гледао уживо у Подгорици у сусрету Црне Горе и Србије у Лиги нација, али је много раније, с обзиром на везе у италијанском фудбалу, уписао име Миленковићжа у своју чувену свешчицу.

Према писању медија на острву, осим Миленковића, Мурињо је уписао још нека имена - капитена Атлетико Мадрида Дијега Година и Милана Шкринијара из Интера.

Британски медији преносе да би Годин могао да дође на Олд Трафорд за око 20 милиона евра, цена словачког дефанзивца из Интера чак четири пута виша, али ће Манчестер јунајтед покушати да искористи то што нероазури имају проблема са финансијским фер-плејом УЕФА.

Има Мурињо још жеља, међу њима је и Гери Кехјил из Челсија, али жеље су једно, а реалност нешто друго...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар