Opet Srbin u odbrani Mančester junajteda?!

Nikola Milenković, koga mnogi porede sa Nemanjom Vidićem, u vrhu je liste želja Žozea Murinja.

Fudbal 18.11.2018 | 16:00
Opet Srbin u odbrani Mančester junajteda?!
Žoze Murinjo je poznat kao ljubitelj defanzivnog fudbala ili kako ga nazivaju "vozač autobusa" i stalo mu je da odbrana bude granitna. 

U mnogim utakmicama dosadašnjeg toka Premijer ligei, ali i drugim takmičenjima, odbrana Junajteda nije bila na očekivanom nivou (najblaže rečeno), pa je Portugalac odlučan da zadnji red pojača, tačnije "renovira" već u januaru, jer odbrana crvenih đavola u samo tri meča uspela da sačuva mrežu.

A na listi želja je i srpski reprezentativac, fudbaler Fiorentine Nikola "Bleki" MIlenković, koga su mnogi do sada uporedili sa Nemanjom Vidićem, dugogodišnjim stubom odbrane Junajteda.

Njega je Murinjo gledao uživo u Podgorici u susretu Crne Gore i Srbije u Ligi nacija, ali je mnogo ranije, s obzirom na veze u italijanskom fudbalu, upisao ime Milenkovićža u svoju čuvenu sveščicu.

Prema pisanju medija na ostrvu, osim Milenkovića, Murinjo je upisao još neka imena - kapitena Atletiko Madrida Dijega Godina i Milana Škrinijara iz Intera.

Britanski mediji prenose da bi Godin mogao da dođe na Old Traford za oko 20 miliona evra, cena slovačkog defanzivca iz Intera čak četiri puta viša, ali će Mančester junajted pokušati da iskoristi to što neroazuri imaju problema sa finansijskim fer-plejom UEFA.

Ima Murinjo još želja, među njima je i Geri Kehjil iz Čelsija, ali želje su jedno, a realnost nešto drugo...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar