Почео још један напад на Мадрид!

Јуве кренуо на незадовољног Асенсија! Ако је могао да купи Роналда. . .

Фудбал 18.11.2018 | 15:00
Почео још један напад на Мадрид!
Прво је отишао тренер који им је донео три везана пехара првака Европе, па је сидро дигао најбољи фудбалер света, могао би за њим да крене и један од доминантнијих левих бекова последње деценије, а како ствари стоје, пројекат Реалове будућности је на климавим ногама после сазнања торинског Тутоспорта да Јувентус спрема напад на – Марка Асенсија.

Летошњи ангажман Кристијана Роналда показао је моћ Старе даме и зато сваку најаву потенцијалног трансфера ваља схватити озбиљно, макар она на први поглед изгледала нелогично. Уосталом, исти дневник је на сав глас „завртео“ причу о куповини Португалца, лансирао је пре неколико седмица и идеју челника италијанског првака да на зиму или најкасније следећег лета потпише Бразилац Марсело, а из Мадрида би могао пут Алијанц стадиона и шпански репрезентативац. Посебно што је од почетка сезоне на танком леду, није му у промени статуса помогла ни рокада на клупи, пошто ни код Сантјага Соларија није баш у првом плану, што би могло да резултира одласком. Чак је и сам Асенсио између редова поручио да је незадовољан у краљевском клубу.

„Кад су с почетка сезоне резултати били испод очекивања, не мислим да сам ја морао да будем тај који ће да повуче екипу напред. Има у саставу далеко искуснијих фудбалера, нека они воде овај тим“, исткакао је Асенсио, чији евентуални долазак међу црно-беле Тутоспорт најављује насловом „Желим у Јуве“.

Наводно је Марко Асеснио добио јасне наговештаје баш од Кристијана Роналда да би се сјајно уклопио у нову средину, а све најбоље о Старој дами испричао му је и Алваро Мората, после две године проведене на позајмици у Јувентусу. Засад се не зна колико новца би Реал тражио за играча с којим има уговор све до јуна 2023, међутим, како се крећу цене на тржишту не би нас изненадило да на столу буде захтев од 100.000.000 евра или активирање једне од ранијих жеља Флорентина Переза, Паула Дибале.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар