Počeo još jedan napad na Madrid!

Juve krenuo na nezadovoljnog Asensija! Ako je mogao da kupi Ronalda. . .

Fudbal 18.11.2018 | 15:00
Počeo još jedan napad na Madrid!
Prvo je otišao trener koji im je doneo tri vezana pehara prvaka Evrope, pa je sidro digao najbolji fudbaler sveta, mogao bi za njim da krene i jedan od dominantnijih levih bekova poslednje decenije, a kako stvari stoje, projekat Realove budućnosti je na klimavim nogama posle saznanja torinskog Tutosporta da Juventus sprema napad na – Marka Asensija.

Letošnji angažman Kristijana Ronalda pokazao je moć Stare dame i zato svaku najavu potencijalnog transfera valja shvatiti ozbiljno, makar ona na prvi pogled izgledala nelogično. Uostalom, isti dnevnik je na sav glas „zavrteo“ priču o kupovini Portugalca, lansirao je pre nekoliko sedmica i ideju čelnika italijanskog prvaka da na zimu ili najkasnije sledećeg leta potpiše Brazilac Marselo, a iz Madrida bi mogao put Alijanc stadiona i španski reprezentativac. Posebno što je od početka sezone na tankom ledu, nije mu u promeni statusa pomogla ni rokada na klupi, pošto ni kod Santjaga Solarija nije baš u prvom planu, što bi moglo da rezultira odlaskom. Čak je i sam Asensio između redova poručio da je nezadovoljan u kraljevskom klubu.

„Kad su s početka sezone rezultati bili ispod očekivanja, ne mislim da sam ja morao da budem taj koji će da povuče ekipu napred. Ima u sastavu daleko iskusnijih fudbalera, neka oni vode ovaj tim“, istkakao je Asensio, čiji eventualni dolazak među crno-bele Tutosport najavljuje naslovom „Želim u Juve“.

Navodno je Marko Asesnio dobio jasne nagoveštaje baš od Kristijana Ronalda da bi se sjajno uklopio u novu sredinu, a sve najbolje o Staroj dami ispričao mu je i Alvaro Morata, posle dve godine provedene na pozajmici u Juventusu. Zasad se ne zna koliko novca bi Real tražio za igrača s kojim ima ugovor sve do juna 2023, međutim, kako se kreću cene na tržištu ne bi nas iznenadilo da na stolu bude zahtev od 100.000.000 evra ili aktiviranje jedne od ranijih želja Florentina Pereza, Paula Dibale.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar