Кад жена запријети - нови, богатији уговор голману Звезде!

Голман Црвене звезде Милан Борјан могао би да, захваљујући одличним одбранама, али и својој супрузи, ускоро добије бољи уговор.

Фудбал 18.11.2018 | 12:00
Кад жена запријети - нови, богатији уговор голману Звезде!
Бивша директорка Маркетинга ФК Партизана Снежана Филиповић одлучила је пре неколико година да каже "ДА" голману Милану Борјану. 

Ни она, ни он нису ни слутили тада да ће Борјан бити играч Црвене звезде. Али, фудбалски и животни пут је чудан, па је тако Борјан лета 2017. године дошао у Звезду, објавивши тада да му се остварио велики сан пошто сви у његовој породици навијају за црвено-беле.

Добио је подршку и од супруге, која је у међувремену напустила Партизан. А Борјан је у Звезди стекао епитет човека који улива поверење одбрани и који је својим интервенцијама у много наврата спашавао тим, па и спречавао га тежих пораза (да не спомињемо онај дебакл у Паризу 1:6 када је могло да буде још црње по Звезду да није било Борјана).

По многима, Борјан је један од најбољих у екипи Црвене звезде, а његова супруга Снежана сатра да је потцењен, па је недавно на свом Инстаграм профилу написала:

"Можда никад нећеш бити ни четврти заменик капитена, можда ћеш и даље бити међу најмање плаћеним играчима Црвене звезде, али то није битно. Важно је да си сваки пут оставио срце и душу на терену. Велики си!".

У Црвеној звезди су свесни да имају квалитетног голмана, којег не би требало тек тако да изгубе. 

Борјану уговор истиче у јулу 2019. године, а према сазнању "Курира", голману је понуђен нови уговор са "знатно бољим финансијским условима.

Исти лист наводи да Борјан сада годишње добија од Звезде 200.000 евра (без премија).

У недавном интервјуу за МОНДО, генерални директор црвено-белих, Звездан Терзић, открио је да су недавно "глатко" одбијена ДВА МИЛИОНА евра за трансфер Милана Борјана.  Није открио, додуше, који клуб је нудио тај новац за Борјана.

Конкретно питање било је колико износи тренутна тржишна вредност Звездиног голмана, ако је Ливерпул летос платио Роми 75.000.000 евра за бразилског чувара мреже, Алисона.

"То је релативна ствар. Да ли Ван Дајк вреди 79 милиона фунти, што је 100 милиона евра? Или Алисон тих 75 милиона колико је Ливерпул платио Роми? Трансфери су у последњих пар година пореметили тржиште и цене су отишле у небо. Ливерпул има такву позицију да може да плати било које обештећење и да доведе играча којег пожели. Надам се да Звезда и на том плану иде узлазном путањом. Колико кошта Борјан, у овом тренутку не знам. Много фактора одређује цену. Године старости, клуб и лига из којих играч долази... Он има већ 31 годину и не бих спекулисао са његовом тржишном ценом. Пре свега из разлога што Борјан тренутно није на продају. И он, попут Павкова, има уговор до 2020. године и представља дугорочно решење на голу Црвене звезде. Уговор ће му ускоро бити ревидиран и добиће већу плату. Имали смо пре пар дана понуду од два милиона евра за њега и глатко смо је одбили". 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар