Град није подржао градњу ХЕ

Град Бањалука није подржао иницијативу за изградњу хидроелектрана на ријеци Врбас, рекао је то градоначелник Игор Радојичић, након састанка са невладиним организацијама окупљних око коалиција за Врбас.

Република Српска 16.11.2018 | 11:00
Град није подржао градњу ХЕ
– Иницијатива није садржвала студију екололошког утицаја на околину која би показала какве ефекте би тај пројекат имао.

Поред тога ради се заштићеном подручју и за њега је потребно израдити просторни план и ова иницијатива није садржавала тај докуменат – казао је Радојичић.

(Српскаинфо)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

"Гузовача"

16.11.2018 10:08

Шта ти ради Милош Комљеновић, зв."Гузовача" који је у РУГИПП украо 4 милиона КМ+ са Деурићем и Станковићем и укњижио земљу пољоп. школе Буди Станковићу са Стојчиновићем, тада кривобранитељем земље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будо

16.11.2018 10:22

Будо ослободио Деурића, Груловића, Долорес Кременовић и Стојкета за укњижбу школске земље Буди и Додику, а Комљен иде за савјетника земљишне мафије у РУГИПП.

Name

Робин Худ

16.11.2018 10:21

Немој....Рудоња има спремне кадрове да те замјене,...типа Мајкићка, и ови папци Павићевић и Чубриловићи којекакви...!зато ћути док ово мало прође око именовања...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп

16.11.2018 10:32

Игоре. Само настави и буди уз народ.( гласаце) .слwдеци мандат је рвој .наравно уз екипу младих и способних интелектуалаца.Градјани БЛ .се надају да цес направити властиту партију и помести све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ах,алелуја

16.11.2018 13:13

Попе знамо дасте лазовцина ,а зна то и Игор , (сарадјујете) БЛ има своје интелектуалце .

Name

БОБА.

16.11.2018 11:06

ЈА ГЛЕДАМ ГРАД ПО СТАНОВНИШТВУ КОЈИ ЖИВИ У ЊЕМУ КАД ПОСМАТРАШ ИМА ДА ВИДИШ ЗЛО НЕ ВИЂЕНО, КО НАМ СВЕ ХОДА ПО БАЊАЛИЦИ.НАЈВИШЕ БОЛЕСНИ ,ЈАДНИ НИКАКВИ СВИ СУ ЗА ЖАЉЕЊЕ .АСВАЛТ СЕ НЕ ЈЕДЕ .СВЕ ШТО ЈЕ БИЛО У СЕЛУ СЛИЛО СЕ У ГРАД.ЈАДНИИ СМО МИ ШТА НАС СНАЂЕ .НИ КУЛТУРЕ НИ ЉУДИ МОЈ РАДОЈЧИЋУ.У РАТУ СУ ИМАЛИ НАДУ,А САДА САМО ТУМАРАЊЕ.ОСИМ ОВОГ СТАНОВНИШТВА ИМА И ОНИХ КОЈИ СУ УФУРАНИ И УМИШЉЕНИ ДА СУ НЕКО И НЕШТО. НЕ ВИДЕ НИКОГА.ОНИ ЖИВЕ У НЕ РЕАЛНОМ ЖИВОТУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гласач

16.11.2018 11:28

Млад си И обе¢авао си добро си водио скупштину за град не знам ваљда сваки човјек има своју цијену немој се јефтино продати доста је тог да је бл близу Лакташа прави назив за мјесто И људе убиш е све И не само лактом.Млади људи држите се !......

Name

комсија

16.11.2018 11:54

Све 1е истина а стаје јос веца залост у сусједном селу за три стале прогласе за етно село У БЛ нИтко не говори ниским само се стење и уздисе! Оно сто бране градити ХЕ на Врбасу су патриоти који своје смеце бацају пред васу куцу,

Name

МИРКО

16.11.2018 12:48

Свака част на коментару!

Name

рибар

16.11.2018 11:41

ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ су у кампањи доказали да су миницентрале велико зло, није случајно да су све нормалне земље одустале од овог ЗЛОЧИНАЧКОГ ПОДУХВАТА. Синоћ је на РТС у емисија, "ДА, МОЖДА НЕ?" доказано на основу анализа, каква је то превара народа и колико зло доносе миницентрале народу и природи. Такође је кроз анализу доказано да корист доноси само новим МИЛИОНЕРИМА у Србији, наравно, тако је и у Српској. Зато ће ЗЕЛЕНИ тражити од нове владе да заустави додјелу нових концесија, а да се испитају да ли су по закону додијељене СВЕ и једна, без обзира да ли су већ изграђене, да ли су у изградњи, или су ЛОПОВИ добили дозволу, па ЛАЖНИ ИНВЕСТИТОРИ чекају годинама да је некоме препродају. ТО ЗЕЛЕНИ И НИКОЛА ЛАЗАРЕВИЋ ОБЕЋАШЕ У КАМПАЊИ, НАЖАЛОСТ НАРОД ПРОДА СВОЈЕ ГЛАСОВЕ И СВОЈУ БУДУЋНОСТ, али настављамо даље, овог пута ТАКО СНАЖНО да ће се ускоро овај велики пробллем српског народа звати БИВШИМ ПРОБЛЕМОМ. Ништа мање важно иде ВЕЛИКА БОРБА ЗА заштиту ШУМА и извора ПИТКЕ ВОДЕ. Пратите нас и помозите, ако ништа медијском подршком. Ево предлажем БН да помогне да се заустави крађа и уништавање ПРИРОДНИХ РЕСУРСА, услова биолошког опстанка на овим просторима, односно, да се заустави овај УДРУЖЕНИ ЗЛОЧИНАЧКИ ПОДУХВАТ. Поздрав Никола Лазаревић пред. ЗЕЛЕНИХ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас

16.11.2018 12:25

Погресно је писати о уцјењеним људима,појединим цлановима снсд-а.Ради се о томе када је Николина бивса млада активисткиња те партије,хтијела да се повуце,екипа је возала у гепеку и пријетила смрцу,али се успјела извуци и изаци из зацараног кола.То је покусао и садасњи градонацелник али је убрзо добио много горе пријетње од своје партије.”Дала баба грос да удје у коло,а сада даје 1000 да изадје”!То бас тако не иде код до-дик-а.Послије тога је видјен по Бањој Луци како сједи по локалима(сам).Сто сам лицно видио пар пута.О постењу у утар снсд-а није добро прицати.Сто си тамо постенији,то си висе ј......и!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас за Глас

16.11.2018 13:26

Па бас требас о томе прицати ,цутати и гледати злоцин је сауцесце у злоцину .

Name

Бањалучка Антифа

17.11.2018 00:26

Да је РС држава овај младић био би одавно иза решетака. На његову срећу она то није.