Интер би Фертонгена за "џ"!

Дефанзивац Тотенхема могао би као слободан играч стићи на "Ђузепе Меацу".

Фудбал 19.11.2018 | 17:00
Интер би Фертонгена за "џ"!
Руководство Интера нада се да ће бесплатно успети довести дефанзивца Тотенхема Јана Фертонгена (31), када Белгијанцу наредног лета истекне уговор са енглеским тимом.

"Неразури" планирају да изврше реконструкцију одбрамбене линије, али мораће обратити пажњу да остану у оквирима финансијског фер-плеја, па би Фертонген био идеално решење, с обзиром да мууговор са лондонским тимом истиче крајем јуна 2019. године.

И уговор Андрее Ранокије биће окончан управо тада, док би на крају сезоне клуб могао да напусти и Жоао Миранда, па су већ у оптицају поједина имена играча који би могли да их замене.

С тим у вези, угледни италијански новинар Ђанлука Ди Марцио пише да је пажња Интера усмерена ка недакашњем дефанзивцу Ајакса, који би на "Меацу" стигао као слободан играч.

С обзиром да улази у последњих шест месеци уговора, већ у јануару биће у могућности да преговара око евентуалног уговора са клубовима ван Енглеске, што би могао одмах да искористи Интер и стави параф на предуговор.

Интер већ има искуства са довођењем играча без одштете, јер је прошлог лета из Лација довеоСтефана де Фраја, а из Јувентуса Квадва Асамоу, којима су уговори са "небескоплавим" и "бјанконерима" тада истекао.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар