Inter bi Fertongena za "dž"!

Defanzivac Totenhema mogao bi kao slobodan igrač stići na "Đuzepe Meacu".

Fudbal 19.11.2018 | 17:00
Inter bi Fertongena za "dž"!
Rukovodstvo Intera nada se da će besplatno uspeti dovesti defanzivca Totenhema Jana Fertongena (31), kada Belgijancu narednog leta istekne ugovor sa engleskim timom.

"Nerazuri" planiraju da izvrše rekonstrukciju odbrambene linije, ali moraće obratiti pažnju da ostanu u okvirima finansijskog fer-pleja, pa bi Fertongen bio idealno rešenje, s obzirom da muugovor sa londonskim timom ističe krajem juna 2019. godine.

I ugovor Andree Ranokije biće okončan upravo tada, dok bi na kraju sezone klub mogao da napusti i Žoao Miranda, pa su već u opticaju pojedina imena igrača koji bi mogli da ih zamene.

S tim u vezi, ugledni italijanski novinar Đanluka Di Marcio piše da je pažnja Intera usmerena ka nedakašnjem defanzivcu Ajaksa, koji bi na "Meacu" stigao kao slobodan igrač.

S obzirom da ulazi u poslednjih šest meseci ugovora, već u januaru biće u mogućnosti da pregovara oko eventualnog ugovora sa klubovima van Engleske, što bi mogao odmah da iskoristi Inter i stavi paraf na predugovor.

Inter već ima iskustva sa dovođenjem igrača bez odštete, jer je prošlog leta iz Lacija doveoStefana de Fraja, a iz Juventusa Kvadva Asamou, kojima su ugovori sa "nebeskoplavim" i "bjankonerima" tada istekao.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar