Савовић: Да Остоји не смета пријатељство са Дулетом?!

Миленко Савовић се запитао како да Остоји Мијаиловићу докаже да је 18 година био члан Партизана. На свој Тwиттер статус надовезао се новим питањем.

Кошарка 18.11.2018 | 22:45
Савовић: Да Остоји не смета пријатељство са Дулетом?!
"Свети Сава", орило се осамдесетих година Халом спортова на Новом Београду. На тај начин су навијачи Партизана бодрили капитена кошаркашког клуба, а касније и спортског директора Миленка Савовића.

Један од твораца шампиона Европе из 1992. године већ годинама није део клуба из Хумске улице. Не крије и да му смета то што га се црно-бели ретко сете.

Савовић је кумовао и идејама да Жељко Обрадовић и Душко Вујошевић постану тренери Партизана, о чему је говорио у једном интервјуу датом "Недељнику".

Пријатељство са Вујошевићем, како сматра, довело је до тога да није добродошао у клубу у којем је провео 18 година. На рачун председника Партизана Остоје Мијаиловића има пуно замерки.

"Наиме, требало би да докажем Остоји Мијаиловићу да сам 18 година провео у КК Партизан", написао је Савовић у уторак на свом Тwиттер профилу.

Само неколико сати касније окачио је и слику из фебруара са Душком Вујошевићем и додао:"Можда му (Мијаиловићу) ово смета".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар