Savović: Da Ostoji ne smeta prijateljstvo sa Duletom?!

Milenko Savović se zapitao kako da Ostoji Mijailoviću dokaže da je 18 godina bio član Partizana. Na svoj Twitter status nadovezao se novim pitanjem.

Košarka 18.11.2018 | 22:45
Savović: Da Ostoji ne smeta prijateljstvo sa Duletom?!
"Sveti Sava", orilo se osamdesetih godina Halom sportova na Novom Beogradu. Na taj način su navijači Partizana bodrili kapitena košarkaškog kluba, a kasnije i sportskog direktora Milenka Savovića.

Jedan od tvoraca šampiona Evrope iz 1992. godine već godinama nije deo kluba iz Humske ulice. Ne krije i da mu smeta to što ga se crno-beli retko sete.

Savović je kumovao i idejama da Željko Obradović i Duško Vujošević postanu treneri Partizana, o čemu je govorio u jednom intervjuu datom "Nedeljniku".

Prijateljstvo sa Vujoševićem, kako smatra, dovelo je do toga da nije dobrodošao u klubu u kojem je proveo 18 godina. Na račun predsednika Partizana Ostoje Mijailovića ima puno zamerki.

"Naime, trebalo bi da dokažem Ostoji Mijailoviću da sam 18 godina proveo u KK Partizan", napisao je Savović u utorak na svom Twitter profilu.

Samo nekoliko sati kasnije okačio je i sliku iz februara sa Duškom Vujoševićem i dodao:"Možda mu (Mijailoviću) ovo smeta".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar