Живковић може да иде, Севиља се опет активирала!

Бенфика спремна да разговара.

Фудбал 17.11.2018 | 14:00
Живковић може да иде, Севиља се опет активирала!
Будућност Андрије Живковића у Бенфики поново се довела у питање, само неколико седмица пре званичног отварања зимског прелазног рока.

Баш као што је то био случај и прошле зиме, о одласку српског репрезентативца са Лужа све се гласније говори у круговима блиским Бенфики. Према сазнањима угледног португалског листа А Бола, иначе пословично добро упознатог у рад најтрофејнијег португалског клуба, са највиших инстанци донета је одлука да Андрија Живковић буде продат у јануару, како би се надоместио новац уложен у његов долазак јула 2016. године. Бенфика је тада, причало се много о томе, само Живковићевом оцу дала 6.000.000 евра, само како би тада један од најталентованијих играча своје генерације само за потпис. 

Пошто Живковић ове сезоне не игра редовно код Руија Виторије, његов одлазак је готово известан. Изданак Партизанове школе досад је одиграо десет утакмица у свим такмичењима, али је скупио тек 275 минута и две асистенције. Стартер је био само два пута. Вртоглави успон младог Жоаоа Феликса довео је Живковића у ситуацију да мора да се пресели на клупу. 

Вест о Живковићевој селидби из Лисабона дочекана је с великим задовољством у Севиљи. Клуб из Андалузије поново се активирао по питању довођења повременог српског репрезентативца, баш као што је то случај био и пре равно годину дана. Тада је у конкуренцији била и Валенсија, али су на крају сви договори пропали јер клубови нису могли да се договоре око обештећења.  

Наводно, сада Бенфика жели само да надокнади оно што је уложила у српског офанзивца. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар