Звезда коначно уловила Немању Милуновића!

Новости пишу да искусни штопер стиже у јануару као слободан играч!

Фудбал 15.11.2018 | 16:15
Звезда коначно уловила Немању Милуновића!
Два покушаја нису уродила плодом, трећи ће, изгледа, да буде плодоносан за Црвену звезду. Српски шампион је на добром путу да договори прво појачање у зимском прелазном року, пошто је близу клуба са Маракане некадашњи репрезентативац Србије Немања Милуновић.

Новости пишу да ће актулени штопер БАТЕ Борисова доћи у Црвену звезду као слободан играч, јер му уговор са прваком Белорусије истиче 31. децембра.

Милуновић је више од годину дана био велика жеља Црвене звезде и тренера Владана Милојевића. Летос је високо обештећење било непремоситва препрека, такође и Милуновић се надао бољем ангажману

Због чињенице да му уговор ускоро истиче, Милуновић више није стандардан у редовима БАТЕ-а. Последњу првенствену утакмицу одиграо је 15. септембра против Дњепра.

Прошле сезоне Милуновић је био најбољи дефанзивац првенства Белорусије. Током селекторског мандата Славољуба Муслина био је позиван у А тим Србије. Међутим, потом су га успориле повреде.  

Црвена звезда у централном делу одбране тренутно има Вујадина Савића, Милоша Дегенака и Срђана Бабића. Статус Рашида Сумаиле је врло дискутабилан.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар