Почела лицитација за Динамовог Шпанца!

25. 000. 000 је минимум! У реду стоје Барселона, Реал Мадрид, Манчестер Сити, Бајерн и Олимпик из Марсеља!

Фудбал 16.11.2018 | 21:00
Почела лицитација за Динамовог Шпанца!
Дани Олмо је дефинитивно нападач који је у моди. Крилни фудбалер загребачког Динама је сјајним партијама у Лиги Европе ове јесени привукао пажњу европских великана, а према информацији Мундо Депортива, Барселона је озбиљно загризла.

Каталонци су га током јесени неколико пута скаутирали, а јуче су имали и први састанак са његовим менаџером Хуанмом Лопезом. Барселону су на састанку представљали Пеп Сегура и Ерик Абидал, а планирано је да га челници шампиона још једном пажљиво посматрају вечерас у мечу младих репрезентација Шпаније и Данске, који се игра у Логроњесу од 20 часова.

Међутим, проблем Каталонаца је што се за Олма озбиљно занима и Реал, који га види као идеално појачање јер се уклапа у профил који се тражи у Мадриду када су у питању појачања - да је играч млад и да наступа за репрезентацију Шпаније. Поред тамошњих гиганта, и Манчестер Сити и Бајерн из Минхена се спомињу као клубови који желе Олма, а Мундо тврди да је Пеп Гвардиола имао изасланика на утакмици између Динама и Трнаве у Лиги Европе прошле недеље.

На крају, за перспективног момка из Терасе интересовање показује и Олимпик из Марсеља, чији је спортски директор Андони Зубизарета упознат са квалитетима земљака, а чији су сарадници радили у Барси када је Олмокао 16-годишњак отишао у Динамо из Загреба. Тадашња процена у Ла Масији је била да Олмо нема квалитет за Барсу да заостаје за Алењом, Лијем или Карлесом Перезом, па је морао да се докаже у Хрватској.

Према информацијама Мунда, за долазак Олма би требало издвојити око 25.000.000 евра, међутим у Динаму сматрају да је то само почетна цена и да би сума морала да буде већа имајући у виду тржиште које је полудело. Менаџери шпанског фудбалера у понедељак су упознали Загрепчане са понудама које имају. 

Подсетимо, Динамо је летос већ одбио 20.000.000 за Олма пошто је у договору са његовим окружењем одлучено да остане и помогне Модрима да презиме у Европи први пут после 49 година, што су и учинили. Овога пута, тешко да ће одолети.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар