Џеко: Нека сви чувају мене, а остали дају голове!

Капитен "змајева" Един Џеко пред утакмици Лиге нација у Бечу говорио о тактици коју за њега спремају Аустријанци, али и односу са Александром Драговићем и Марком Арнаутовићем.

Фудбал 15.11.2018 | 14:15
Џеко: Нека сви чувају мене, а остали дају голове!
Аустријанци су најавили другачију утакмицу од оне у Зеници и да ће велику пажњу посветити Едину Џеку.

"Што се мене тиче. могу сву пажњу посветити мени, а да остали дају голове, не бих имао ништа против", рекао је капитен бх. селекције, те додао:

"Утакмица ће бити различита јер њима овдје игра само побједа. Кад играју пред својом публиком, иако ће бити доста наших навијача, они ће сигурно напасти, али и ми имамо квалитет и покушаћемо да их нападнемо и да задржимо форму."

Какви су односи са противничким играчима, било је много прашине послије пријатељске утакмице и сликања са Аустријанцима?

"Очекујем фер и коректне односе са противником. То што је било у пријатељским утакмицама, то се одмах ријешило. Са Драговићем се одмах све ријешило, видјели смо се и нема проблема. Са Марком Арнаутовићем сам се дружио и док сам био у Манчестеру, а он у Стоуку. Оно што су му направили аустријски медији је претјерано, и да смо ми изгубили ја бих ишао с њим. Не дружимо се од утакмице до утакмице, како год да се утакмица заврши ми ћемо се дружити. А нормално свако од нас даће максимум за своју репрезентацију, он за своју, ја за своју."

Џеко истиче да не треба мијешати оно што се дешава на терену и ван њега.

"И јесам и нисам изненађен пажњом аустријских медија. С обзиром да сам и сам доживио неке сличне ствари, нисам очекивао да ће новинари да нападну Марка. И да смо ми изгубили, видјели бисмо се Марко и ја, само би мене 'масакрирали'. Послије утакмице ствари иду у приватном смјеру и то нема везе са утакмицом", закључио је Џеко.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар