"Манијаци": Управа напоље!

Жељезничар се у посљедње вријеме не може похвалити добрим резултатима, атмосфера у тиму није добра, а навијачи су изгубили стрпљење. Популарни "Манијаци" су се огласили путем Фејсбука и још једном затражили одлазак актуелне управе.

Фудбал 15.11.2018 | 09:15
"Манијаци": Управа напоље!
Навијачи траже одлазак управе клуба, а на посљедњој утакмици су демонстративно напустили јужну трибину.

Њихово саопштење преносимо у цјелости.

"Манијаци су имали времена, имали стрпљења, довољно слушали, довољно гледали и на крају донијели одлуку: 'Управа напоље!'

ФК Жељезничар је клуб свих нас, клуб једне филозофије која је нажалост изгубила смјер. Наша одлука није донесена због једног пораза, због једне лоше утакмице, већ континуирано лошег вођења клуба у резултатску дубиозу у свим старосним категоријама, а поготово сениорском тиму.

Да, стадион се доградио, са синергијским и заједничким радом, транспарентност пословања је показана у минималној форми и наравно, велико хвала свима нама, а поготово вама. Али...Ту сад позитивна прича престаје, ми хоћемо резултат на терену, не сутра, не идуће сезоне, не и оне тамо, већ данас. А обећавали су га задње три сезоне. Нисте испунили речено и ваш сат је одзвонио. Једноставно, обећања нам више нису потребна, желимо промјену у људству Управе.

Ко ће доћи послије, ко ће бити ти људи, то ће Скупштина предложити и усвојити. Ми на овој трибини стојимо иза клуба већ 30 и више година под овим именом и прошли смо све у навијачком свијету. Неки од нас нису ту, али нису никад заборављени и ако Бог да, бићемо ту још.

У претходном периоду кроз овај клуб је продефиловало играча и тренера који нису дорасли овом дресу те самим тим резултат је такав, а одговорност никаква. Ми нисмо бирали, ми нисмо доводили, ми нисмо раскидали уговоре, ми нисмо суспендовали, али јесмо давали подршку, јесмо путовали и јесмо криви јер волимо 11 Плавих.

И да, јесмо ружили играче, јесмо их критиковали, али их нисмо бирали. Ово није бојкот утакмица, ово није деструкција клуба, ово је незадовољство спортским неуспјехом којег нам приређујете и зато позивамо све Манијаке на сљедећу утакмицу ФК Жељезничара у Крупу, као и на нашу Грбавицу. Управа напоље!", истакли су најватренији навијачи Жеље.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар