Фотка дана: Сад си човјек, Маруан!

И коначно можеш да видиш где идеш! Фелаини опет изненадио! Фудбалер, који је био препознатљив на терену по "микрофонки" на глави, променио је имиџ.

Фудбал 15.11.2018 | 08:15
Фотка дана: Сад си човјек, Маруан!
Дошао је у Енглеску са имиџом “Сајдшоу Боба“ из чувених Симпсона, насмејао целу планету када је афро-фризуру офарбао у плаво, а сада је Маруан Фелаини коначно решио да се уљуди. Дан пре 31. рођендана – чуди нас што се овог није досетио пре 12 месеци – свратио је везиста Манчестер јунајтеда до брице и рекао му: све машиницом!

Није баш да га не бисмо препознали, али да је сео поред нас у кафићу, а да га не очекујемо... Можда би нас и преварио.

Маруан Фелаини је то урадио поново!

Фудбалер Манчестер јунајтеда, који је био препознатљив по својој "афро" фризури, одлучио је да је поново, као пре неколико година, "скрати". Драстично!

Белгијски репрезентативац, мароканског порекла, за који дан (22. новембра) прославиће 31. рођендан, представио је нови имиџ на Инстаграму, уз поруку:

"Нова година, нови изглед".

Да ли ће попут Самсона изгубити снагу на терену или ће му скидање "терета" помоћи?

Овај 194 центиметара високи фудбалер својевремено је у једном интервјуу изјавио да би имао мање проблема у животу, када би се ошишао. 

"Прве сезоне у Евертону добио сам 12 жутих картона. На крају је судијска делегација дошла у посету клубу, да би објаснила због чега. И на крају су признали да су неки картони додељени престрого. Нема сумње да моја фризура утиче на то. Не могу да прођем непримећено", рекао је он пре неколико година за таблоид "Сан" (Тхе Сун) док је још био играч Евертона.

"За мене кажу да сам агресиван играч, убица. А ја сам фанатичан. О мени пишу да сам у неколико ситуација сам испао 'зликовац'. Шта би требало да радим када ме неко повуче за косу? То све звучи као шала, али заиста је болно", рекао је Фелаини белгијским медијима 2017. године.

Белгијанац је до сада имао неколико анегдота у вези са својом фризуром и сусретима са навијачимаза сусрете са навијачима. 

"Драго ми је што присталице Евертона носе перике у моју част, али морам признати да су Енглези понекад превише страствени када је фудбал у питању. Један ме је зауставио насред улице да би ми показао Евертонов грб истетовиран на леђима". 

А како на његову појаву реагују неки навијачи Ливерпула?

"Увече сам изашао у град и навијач Ливерпула није могао да смисли ништа боље од чупкања за косу. Повукао ме је једном, два пута, пет пута... Постало је напорно. Кренуо сам кући, како бих избегао било какву гужву", испричао је Фелаини.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар