Fotka dana: Sad si čovjek, Maruan!

I konačno možeš da vidiš gde ideš! Felaini opet iznenadio! Fudbaler, koji je bio prepoznatljiv na terenu po "mikrofonki" na glavi, promenio je imidž.

Fudbal 15.11.2018 | 08:15
Fotka dana: Sad si čovjek, Maruan!
Došao je u Englesku sa imidžom “Sajdšou Boba“ iz čuvenih Simpsona, nasmejao celu planetu kada je afro-frizuru ofarbao u plavo, a sada je Maruan Felaini konačno rešio da se uljudi. Dan pre 31. rođendana – čudi nas što se ovog nije dosetio pre 12 meseci – svratio je vezista Mančester junajteda do brice i rekao mu: sve mašinicom!

Nije baš da ga ne bismo prepoznali, ali da je seo pored nas u kafiću, a da ga ne očekujemo... Možda bi nas i prevario.

Maruan Felaini je to uradio ponovo!

Fudbaler Mančester junajteda, koji je bio prepoznatljiv po svojoj "afro" frizuri, odlučio je da je ponovo, kao pre nekoliko godina, "skrati". Drastično!

Belgijski reprezentativac, marokanskog porekla, za koji dan (22. novembra) proslaviće 31. rođendan, predstavio je novi imidž na Instagramu, uz poruku:

"Nova godina, novi izgled".

Da li će poput Samsona izgubiti snagu na terenu ili će mu skidanje "tereta" pomoći?

Ovaj 194 centimetara visoki fudbaler svojevremeno je u jednom intervjuu izjavio da bi imao manje problema u životu, kada bi se ošišao. 

"Prve sezone u Evertonu dobio sam 12 žutih kartona. Na kraju je sudijska delegacija došla u posetu klubu, da bi objasnila zbog čega. I na kraju su priznali da su neki kartoni dodeljeni prestrogo. Nema sumnje da moja frizura utiče na to. Ne mogu da prođem neprimećeno", rekao je on pre nekoliko godina za tabloid "San" (The Sun) dok je još bio igrač Evertona.

"Za mene kažu da sam agresivan igrač, ubica. A ja sam fanatičan. O meni pišu da sam u nekoliko situacija sam ispao 'zlikovac'. Šta bi trebalo da radim kada me neko povuče za kosu? To sve zvuči kao šala, ali zaista je bolno", rekao je Felaini belgijskim medijima 2017. godine.

Belgijanac je do sada imao nekoliko anegdota u vezi sa svojom frizurom i susretima sa navijačimaza susrete sa navijačima. 

"Drago mi je što pristalice Evertona nose perike u moju čast, ali moram priznati da su Englezi ponekad previše strastveni kada je fudbal u pitanju. Jedan me je zaustavio nasred ulice da bi mi pokazao Evertonov grb istetoviran na leđima". 

A kako na njegovu pojavu reaguju neki navijači Liverpula?

"Uveče sam izašao u grad i navijač Liverpula nije mogao da smisli ništa bolje od čupkanja za kosu. Povukao me je jednom, dva puta, pet puta... Postalo je naporno. Krenuo sam kući, kako bih izbegao bilo kakvu gužvu", ispričao je Felaini.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar