У Црној Гори најбогатији дочек

Национална туристичка организација Црне Горе је најавила да ће на Црногорском приморју за Нову годину наступити највеће музичке звезде региона.

Забава 14.11.2018 | 15:45
У Црној Гори најбогатији дочек
Госте ће на трговима и у хотелима забављати групе Мерлин, Рибља чорба, Бијело дугме - у пуном саставу, Плави оркестар, Патрибрејкерси, Дарко Рундек, Марија Шерифовић, Жељко Јоксимовић, хрватске поп звезде Јелена Розга, Борис Новковић, фолк звезде Лепа Брена, Цеца Ражнатовић, Харис Џиновић.

Босанскохерцеговачки поп певач Дино Мерлин биће главна звезда дочека Нове године у Будви, где ће за пет дана програма наступити и Мост wантед, Wхо Сее и Београдски синдикат.

Етно-група Зора и Халид Бешлић и Марија Шерифовић наступиће 30. децембра, а 1. јануара Академиа, Партибрејкерси и Ван Гог.

У Хотелу "Палас" у Петровцу госте ће у новогодишњој ноћи забављати Јелена Томашевић и Маринко Роквић. Првог дана 2019. наступиће Цеца Ражнатовић и Џенан Лончаревић, а другог Саша Матић и Фрајле.

У хотелима групе "Монтенегро Старс" - "Сплендид" и "Монтенегро", 31. децембра наступиће Јелена Розга и Индира Форза, 1. јануара Бијело дугме с оркестром и певачицама из Бугарске, и Јелена Розга, а 2. јануара Харис Џиновић.

Херцег Нови и тамошње госте у 2019. увешће Рибља чорба. Они ће на бини у Игалу наступити 31. децембра. На истој бини, 30. децембра, певаће сплитска поп-певачица Јелена Розга и победник "Пинкових звездица" Љуба Станковић.

Први јануар резервисан је за наступ највеће црногорске музичке звезде - Сергеја Ћетковића.

У Тивту ће наступити Амадеус бенд већ 26. децембра, дан касније наступиће Ана Руцнер, а 28. децембар је резервисан за "дечје поподне" уз Леонтину и госте, док ће увече наступити Борис Новковић.

У новогодишњој ноћи пева Жељко Јоксимовић, а 1. јануара Лепа Брена.

Котор је "резервисан за рок звук": на главном тргу ће 31. децембра наступити Дамир Урбан, Дарко Рундек, Бомбајштампа, М.О.Р.Т., а 1. јануара Фоур Блуес Дривер, Галија, Психомодо поп, Аутогени тренинг.

У Бару ће у новогодишњој ноћи госте забављати Академиа и Сергеј Ћетковић, а 1. јануара наступиће Плави оркестар.

Б 92
фото>:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар