U Crnoj Gori najbogatiji doček

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore je najavila da će na Crnogorskom primorju za Novu godinu nastupiti najveće muzičke zvezde regiona.

Zabava 14.11.2018 | 15:45
U Crnoj Gori najbogatiji doček
Goste će na trgovima i u hotelima zabavljati grupe Merlin, Riblja čorba, Bijelo dugme - u punom sastavu, Plavi orkestar, Patribrejkersi, Darko Rundek, Marija Šerifović, Željko Joksimović, hrvatske pop zvezde Jelena Rozga, Boris Novković, folk zvezde Lepa Brena, Ceca Ražnatović, Haris Džinović.

Bosanskohercegovački pop pevač Dino Merlin biće glavna zvezda dočeka Nove godine u Budvi, gde će za pet dana programa nastupiti i Most wanted, Who See i Beogradski sindikat.

Etno-grupa Zora i Halid Bešlić i Marija Šerifović nastupiće 30. decembra, a 1. januara Akademia, Partibrejkersi i Van Gog.

U Hotelu "Palas" u Petrovcu goste će u novogodišnjoj noći zabavljati Jelena Tomašević i Marinko Rokvić. Prvog dana 2019. nastupiće Ceca Ražnatović i Dženan Lončarević, a drugog Saša Matić i Frajle.

U hotelima grupe "Montenegro Stars" - "Splendid" i "Montenegro", 31. decembra nastupiće Jelena Rozga i Indira Forza, 1. januara Bijelo dugme s orkestrom i pevačicama iz Bugarske, i Jelena Rozga, a 2. januara Haris Džinović.

Herceg Novi i tamošnje goste u 2019. uvešće Riblja čorba. Oni će na bini u Igalu nastupiti 31. decembra. Na istoj bini, 30. decembra, pevaće splitska pop-pevačica Jelena Rozga i pobednik "Pinkovih zvezdica" Ljuba Stanković.

Prvi januar rezervisan je za nastup najveće crnogorske muzičke zvezde - Sergeja Ćetkovića.

U Tivtu će nastupiti Amadeus bend već 26. decembra, dan kasnije nastupiće Ana Rucner, a 28. decembar je rezervisan za "dečje popodne" uz Leontinu i goste, dok će uveče nastupiti Boris Novković.

U novogodišnjoj noći peva Željko Joksimović, a 1. januara Lepa Brena.

Kotor je "rezervisan za rok zvuk": na glavnom trgu će 31. decembra nastupiti Damir Urban, Darko Rundek, Bombajštampa, M.O.R.T., a 1. januara Four Blues Driver, Galija, Psihomodo pop, Autogeni trening.

U Baru će u novogodišnjoj noći goste zabavljati Akademia i Sergej Ćetković, a 1. januara nastupiće Plavi orkestar.

B 92
foto>:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar