Шушка се, шушка: Милан прати Милана!

Милан зове Павкова на "Сан Сиро"! Милан Павков са два поготка против Ливерпула отворио је себи врата Европе, а према писању медија италијански Милан је заинтересован за Звездиног нападача.  Торински Тутоспорт у данашњем издању о интересовању великана за нападача Звезде.

Фудбал 14.11.2018 | 15:45
Шушка се, шушка: Милан прати Милана!
Павков, који има 24 године, херој је шампиона Србије, пошто је са два гола донео тријумф црвено-белима против вицешампиона Европе и сада га у тиму жели Милан, преноси "тотал соццер", а пише италијански "тутоспорт" у новом издању.

"Тутоспорт" ће у новом броју посветити цео чланак Павкову, у којем ће се бавити његовом каријером и успоном до ових висина.

Нападач Црвене звезде у Београд је дошао за 300.000 евра из Радничког из Ниша, а ове сезоне био је међу најважнијим играчима за улазак у групну фазу Лиге шампиона.

Услед повреде Ричмонда Боаћија добио је прилику да игра од старта против Ливерпула и то је на најбољи могући начин искористио. По специјализованом трансфермаркету цена Павкова је нешто преко милион евра и видећемо да ли ће доћи до преговора са Миланом.

Павков је ове сезоне одиграо 17 мечева и постигао је седам голова, од чега два у Лиги шампиона против Ливерпула.

Добар глас се далеко чује, а у случају Милана Павкова голови против Ливерпула су ти који су га лансирали у фудбалску орбиту. Није тајна да је нападач црвено-белих заинтригирао фудбалску Европу блиставом партијом против тима са Енфилда, а већ се појавио и први великан који се интересује за његове услуге.

Истина, ради се само о маленој искрици који би можда могла наредних дана да прерасте у пламен, уколико се обистини писање торинског Тутоспорта.

Познати италијански лист је, наиме, за сутрашње издање спремио специјал о Милану Павкову, у коме ће у великом тексту представити нападачко откриће јесени у Лиги шампиона, а у једном делу тог текста аутори наводе и да је Војвођанин већ сада привукао пажњу неколико великана, међу којима је и славни Милан.

Ипак, Тутоспорт не даје прецизније информације о интересовању Росонера, већ само трансфер нагађање, па нам остаје да сачекамо и видимо колико има реалне истине у овој информацији, јер је овај лист познатији по информацијама везаним за Јувентус него за његове ривале. 

Иначе, торинском листу је у припреми материјала за причу о Павкову помогао и новинар СОС канала Небојша Петровић, који је вечерас посредством свог твитер налога први упознао српску јавност са информацијом Тутоспорта.

Милан Павков (24) одиграо је меч каријере против Ливерпула, постигао два гола и представио се читавој Европи.

Високи нападач Црвене звезде изазвао је пажњу широм континента, а колумниста МОНДА и новинар СОС канала Небојша Петровић објавио је да су за центарфора из Бегеча посебно заинтересовани у Италији.

И то у славном Милану!

Торински "Тутоспорт" објавио је да су "росо-нери" показали интересовање за Звездину "деветку" и то још једном доказује да је Павков хицима против "Редса" створио себи могућност да у блиској будућности оствари велики трансфер, иако је генерални директор црвено-белих Звездан Терзић у интервјуу за МОНДО рекао да очекује његов останак у клубу.

Да се у Италији заиста говори о Павкову потврђује и то што је торински лист издању за среду детаљно писао о његовој каријери.

Да ли је то најава скорог трансфера у ту земљу?

Извор: Б92/моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар