Šuška se, šuška: Milan prati Milana!

Milan zove Pavkova na "San Siro"! Milan Pavkov sa dva pogotka protiv Liverpula otvorio je sebi vrata Evrope, a prema pisanju medija italijanski Milan je zainteresovan za Zvezdinog napadača.  Torinski Tutosport u današnjem izdanju o interesovanju velikana za napadača Zvezde.

Fudbal 14.11.2018 | 15:45
Šuška se, šuška: Milan prati Milana!
Pavkov, koji ima 24 godine, heroj je šampiona Srbije, pošto je sa dva gola doneo trijumf crveno-belima protiv vicešampiona Evrope i sada ga u timu želi Milan, prenosi "total soccer", a piše italijanski "tutosport" u novom izdanju.

"Tutosport" će u novom broju posvetiti ceo članak Pavkovu, u kojem će se baviti njegovom karijerom i usponom do ovih visina.

Napadač Crvene zvezde u Beograd je došao za 300.000 evra iz Radničkog iz Niša, a ove sezone bio je među najvažnijim igračima za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Usled povrede Ričmonda Boaćija dobio je priliku da igra od starta protiv Liverpula i to je na najbolji mogući način iskoristio. Po specijalizovanom transfermarketu cena Pavkova je nešto preko milion evra i videćemo da li će doći do pregovora sa Milanom.

Pavkov je ove sezone odigrao 17 mečeva i postigao je sedam golova, od čega dva u Ligi šampiona protiv Liverpula.

Dobar glas se daleko čuje, a u slučaju Milana Pavkova golovi protiv Liverpula su ti koji su ga lansirali u fudbalsku orbitu. Nije tajna da je napadač crveno-belih zaintrigirao fudbalsku Evropu blistavom partijom protiv tima sa Enfilda, a već se pojavio i prvi velikan koji se interesuje za njegove usluge.

Istina, radi se samo o malenoj iskrici koji bi možda mogla narednih dana da preraste u plamen, ukoliko se obistini pisanje torinskog Tutosporta.

Poznati italijanski list je, naime, za sutrašnje izdanje spremio specijal o Milanu Pavkovu, u kome će u velikom tekstu predstaviti napadačko otkriće jeseni u Ligi šampiona, a u jednom delu tog teksta autori navode i da je Vojvođanin već sada privukao pažnju nekoliko velikana, među kojima je i slavni Milan.

Ipak, Tutosport ne daje preciznije informacije o interesovanju Rosonera, već samo transfer nagađanje, pa nam ostaje da sačekamo i vidimo koliko ima realne istine u ovoj informaciji, jer je ovaj list poznatiji po informacijama vezanim za Juventus nego za njegove rivale. 

Inače, torinskom listu je u pripremi materijala za priču o Pavkovu pomogao i novinar SOS kanala Nebojša Petrović, koji je večeras posredstvom svog tviter naloga prvi upoznao srpsku javnost sa informacijom Tutosporta.

Milan Pavkov (24) odigrao je meč karijere protiv Liverpula, postigao dva gola i predstavio se čitavoj Evropi.

Visoki napadač Crvene zvezde izazvao je pažnju širom kontinenta, a kolumnista MONDA i novinar SOS kanala Nebojša Petrović objavio je da su za centarfora iz Begeča posebno zainteresovani u Italiji.

I to u slavnom Milanu!

Torinski "Tutosport" objavio je da su "roso-neri" pokazali interesovanje za Zvezdinu "devetku" i to još jednom dokazuje da je Pavkov hicima protiv "Redsa" stvorio sebi mogućnost da u bliskoj budućnosti ostvari veliki transfer, iako je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić u intervjuu za MONDO rekao da očekuje njegov ostanak u klubu.

Da se u Italiji zaista govori o Pavkovu potvrđuje i to što je torinski list izdanju za sredu detaljno pisao o njegovoj karijeri.

Da li je to najava skorog transfera u tu zemlju?

Izvor: B92/mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar