Федерер: Надам се да Андерсон неће играти као данас!

Роџер Федерер кроз шалу је рекао да се нада да Кевин Андерсон неће одиграти против њега, баш као што је то учинио у дуелу са Кеијем Нишикоријем.

Тенис 14.11.2018 | 11:30
Федерер: Надам се да Андерсон неће играти као данас!
"Веома сам срећан, добар је осећај (победити), поготово након меча с Кеијем. Ово је за мене био велики изазов, задовољан сам ставом на терену. Било је забавно играти против Тима, он је сјајан момак", рекао је Федерер.

Трећи тенисер света остварио је прву победу на Завршном турниру у Лондону, пошто је у два сета победио Доминика Тима.

"Против Кеија је било 4:4 у првом сету и обојица смо играли слабо, нисмо могли горе од тога. Све сам гледао кроз неку негативну призму, и то се некада догоди. На крају је Кеи играо одлично и отежао ми је посао у првом и другом сету", рекао је Роџер о приступу овом мечу и додао:

"Данас сам морао да будем позивитнији, срећнији, да подсетим себе да је привилегија играти овде на Завршном турниру".

Швајцарац још није обезбедио место у полуфиналу и у четвртак ће играти против Кевина Андерсона, који је у ранијим часовима савладао Нишикорија са 6:0, 6:1

"Надам се да Кевин неће играти као данас. Надам се да ћу бити победник, одиграти добар меч. Никада није лако играти против њега, све ради сјајно. То је било тешко за мене (меч на Вимблдону), али он је заслужио ту победу. Надам се да ћу успети да се реванширам", рекао је Федерер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар