Federer: Nadam se da Anderson neće igrati kao danas!

Rodžer Federer kroz šalu je rekao da se nada da Kevin Anderson neće odigrati protiv njega, baš kao što je to učinio u duelu sa Keijem Nišikorijem.

Tenis 14.11.2018 | 11:30
Federer: Nadam se da Anderson neće igrati kao danas!
"Veoma sam srećan, dobar je osećaj (pobediti), pogotovo nakon meča s Keijem. Ovo je za mene bio veliki izazov, zadovoljan sam stavom na terenu. Bilo je zabavno igrati protiv Tima, on je sjajan momak", rekao je Federer.

Treći teniser sveta ostvario je prvu pobedu na Završnom turniru u Londonu, pošto je u dva seta pobedio Dominika Tima.

"Protiv Keija je bilo 4:4 u prvom setu i obojica smo igrali slabo, nismo mogli gore od toga. Sve sam gledao kroz neku negativnu prizmu, i to se nekada dogodi. Na kraju je Kei igrao odlično i otežao mi je posao u prvom i drugom setu", rekao je Rodžer o pristupu ovom meču i dodao:

"Danas sam morao da budem pozivitniji, srećniji, da podsetim sebe da je privilegija igrati ovde na Završnom turniru".

Švajcarac još nije obezbedio mesto u polufinalu i u četvrtak će igrati protiv Kevina Andersona, koji je u ranijim časovima savladao Nišikorija sa 6:0, 6:1

"Nadam se da Kevin neće igrati kao danas. Nadam se da ću biti pobednik, odigrati dobar meč. Nikada nije lako igrati protiv njega, sve radi sjajno. To je bilo teško za mene (meč na Vimbldonu), ali on je zaslužio tu pobedu. Nadam se da ću uspeti da se revanširam", rekao je Federer.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar