Французи: Макрон нас је осрамотио

Држављани Француске напали су председника Емануела Макрона због скандала са протоколом у недељу, када је Хашим Тачи стајао у другом реду почасне трибине испред Тријумфалне капије на прослави стогодишњице потипсивања примирја у Првом светском рату.

Свијет 13.11.2018 | 20:19
Французи: Макрон нас је осрамотио
Французи су љути на свог председника због непознавања историје па су у коментарима на вести о скандалу остављали поруке подршке Србији и српском народу.

Они су јасно ставили до знања да ако је Макрон незналица и нема памћење, они никада неће заборавити успомену и верност српског народа Француској.

- Срби су скроз у праву. Увек су били верни Француској, док су последњи француски председници брисали ноге о њихову част на скандалозан и медиокритетски начин - гласи само један од коментара.

Сви су сложни у томе да је Макрон крив за скандал и, како кажу, с правом су љути на њега.

Ево још неких коментара:

- Доста чудно видети да је Европа тако брзо опростила нацистима покоље, а да ће Србија до свог краја имати право на статус "лоших".

- Часна намера српског председника иако је Макрон не заслужује.

- Велико хвала српском народу.

- Знате Макрона, јак са слабима, слаб са јакима.

- Макрон нас срамоти, Срби имају право да протестују.

- Није им доста што су недавно бомбардовали Београд, незналице и непослушници. Без сумње и једно и друго.

Пуковник Жак Огар такође је огорчен понашањем и испадом председника Емануела Макрона. 

- Скандалозно и срамотно, кад помислим на огромне жртве српског народа у Великом рату. Игнорисати председника Србије и прострти црвени тепих "председнику" терористичке, мафијашке, фантомске државе Косова, стварно је требало стиснути петљу и то урадити. Срамота Макрона. Извињење нашим пријатељима Србима који треба да праве разлику између "правна држава" и "реална држава" - рекао је он.

Извор: Информер

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

АР

13.11.2018 19:40

Маните се лази кога су французи напали Тако је то договорено И тако И треба Требају се упознавати предсједници измедју себе Мозда И баја једног дана стане раме уз раме са председницима Али неце ускоро амери морају укинути санкције

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.11.2018 21:40

Коментар на нивоу осмог разреда основне сколе. Идуци пут размисли о коментару!

Name

објектив

13.11.2018 19:49

Мислите на коментаре васих исељеника ?Као Французи си повредјени ради тога, не будите смијешни :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

13.11.2018 20:09

Моји "драги" Французи после је**ња нема кајања. 100-годишњицу су славили садашњи побједници а не они од пре 100 година. Чак шта више и добро је што се Србија није нашла у том ешалону јер она ту и не припада, за овога што је тренутно води нисам сигуран. Он је вјероватно дубоко увријеђен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Золе

14.11.2018 04:05

Информер писао, Хаахаахаха..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Али

14.11.2018 07:40

Макрона је изабрао француски народ, па и они који су сада, тобозе, уз србе. Бомба је бацена и због тога треба осудитифранцуски народ, а не предсједника Француске. Кадабуде требало, француске бомбе це опет падати по српском народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нијаз.

14.11.2018 08:55

да није било. Срба.не.би.било.ни.првог.свјетског.рата.сад бих.били аустрија.неби.морали.нигдје.ичи.али.срби.су чврсто р ту.да.увјек.све.покваре

Name

кеос

14.11.2018 09:19

као да французи знају ко је вуциц а поготово ко таци..цццц..изгледа да јос увјек мислимо да се цитав свет врт око нас..кеос

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

15.11.2018 19:08

Све сама лаз ја сам србин а морам реци заболи французе за србијом аи за косовом они и не знају где је косово а и вецина где је србија

ОДГОВОРИТЕ