Francuzi: Makron nas je osramotio

Državljani Francuske napali su predsednika Emanuela Makrona zbog skandala sa protokolom u nedelju, kada je Hašim Tači stajao u drugom redu počasne tribine ispred Trijumfalne kapije na proslavi stogodišnjice potipsivanja primirja u Prvom svetskom ratu.

Svijet 13.11.2018 | 20:19
Francuzi: Makron nas je osramotio
Francuzi su ljuti na svog predsednika zbog nepoznavanja istorije pa su u komentarima na vesti o skandalu ostavljali poruke podrške Srbiji i srpskom narodu.

Oni su jasno stavili do znanja da ako je Makron neznalica i nema pamćenje, oni nikada neće zaboraviti uspomenu i vernost srpskog naroda Francuskoj.

- Srbi su skroz u pravu. Uvek su bili verni Francuskoj, dok su poslednji francuski predsednici brisali noge o njihovu čast na skandalozan i mediokritetski način - glasi samo jedan od komentara.

Svi su složni u tome da je Makron kriv za skandal i, kako kažu, s pravom su ljuti na njega.

Evo još nekih komentara:

- Dosta čudno videti da je Evropa tako brzo oprostila nacistima pokolje, a da će Srbija do svog kraja imati pravo na status "loših".

- Časna namera srpskog predsednika iako je Makron ne zaslužuje.

- Veliko hvala srpskom narodu.

- Znate Makrona, jak sa slabima, slab sa jakima.

- Makron nas sramoti, Srbi imaju pravo da protestuju.

- Nije im dosta što su nedavno bombardovali Beograd, neznalice i neposlušnici. Bez sumnje i jedno i drugo.

Pukovnik Žak Ogar takođe je ogorčen ponašanjem i ispadom predsednika Emanuela Makrona. 

- Skandalozno i sramotno, kad pomislim na ogromne žrtve srpskog naroda u Velikom ratu. Ignorisati predsednika Srbije i prostrti crveni tepih "predsedniku" terorističke, mafijaške, fantomske države Kosova, stvarno je trebalo stisnuti petlju i to uraditi. Sramota Makrona. Izvinjenje našim prijateljima Srbima koji treba da prave razliku između "pravna država" i "realna država" - rekao je on.

Izvor: Informer

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

AR

13.11.2018 19:40

Manite se lazi koga su francuzi napali Tako je to dogovoreno I tako I treba Trebaju se upoznavati predsjednici izmedju sebe Mozda I baja jednog dana stane rame uz rame sa predsednicima Ali nece uskoro ameri moraju ukinuti sankcije

ODGOVORITE
Name

re

13.11.2018 21:40

Komentar na nivou osmog razreda osnovne skole. Iduci put razmisli o komentaru!

Name

objektiv

13.11.2018 19:49

Mislite na komentare vasih iseljenika ?Kao Francuzi si povredjeni radi toga, ne budite smiješni :)

ODGOVORITE
Name

Е

13.11.2018 20:09

Моји "драги" Французи после је**ња нема кајања. 100-годишњицу су славили садашњи побједници а не они од пре 100 година. Чак шта више и добро је што се Србија није нашла у том ешалону јер она ту и не припада, за овога што је тренутно води нисам сигуран. Он је вјероватно дубоко увријеђен.

ODGOVORITE
Name

Zole

14.11.2018 04:05

Informer pisao, Haahaahaha..

ODGOVORITE
Name

Ali

14.11.2018 07:40

Makrona je izabrao francuski narod, pa i oni koji su sada, toboze, uz srbe. Bomba je bacena i zbog toga treba osuditifrancuski narod, a ne predsjednika Francuske. Kadabude trebalo, francuske bombe ce opet padati po srpskom narodu.

ODGOVORITE
Name

Nijaz.

14.11.2018 08:55

da nije bilo. Srba.ne.bi.bilo.ni.prvog.svjetskog.rata.sad bih.bili austrija.nebi.morali.nigdje.iči.ali.srbi.su čvrsto r tu.da.uvjek.sve.pokvare

Name

keos

14.11.2018 09:19

kao da francuzi znaju ko je vucic a pogotovo ko taci..cccc..izgleda da jos uvjek mislimo da se citav svet vrt oko nas..keos

ODGOVORITE
Name

bsk

15.11.2018 19:08

Sve sama laz ja sam srbin a moram reci zaboli francuze za srbijom ai za kosovom oni i ne znaju gde je kosovo a i vecina gde je srbija

ODGOVORITE