Тензије између Меланије и Иванке

Иако су посљедњих година стално у медијима, све се интензивирало након што је Доналд Трумп изабран за америчког предсједника, а управо тада на видјело је изашла и нетрпељивост између његове супруге и његове кћерке. Да двије даме не могу добро функционисати заједно, иако се труде показати супротно, видљиво је свакоме ко их погледа, а због 'мира у кући' ангажован је шеф особља Бијеле куће да покуша изгладити ствари.

Свијет 13.11.2018 | 17:15
Тензије између Меланије и Иванке
Не треба пуно човјеку да закључи да су недавни написи у Тхе Неw Yорк Тимесу, који су устврдили да је однос прве даме Америке Меланије Трумп и њезине покћерке Иванке Трумп поприлично компликован, истинити.

Напети односи имеђу двије најважније жене у животу америчког предсједника Доналда Трумпа одавно нису непознаница, а иако се у јавности свим силама труде приказати како се изнимно воле и цијене, само један поглед на изразе њихових лица, када угледају једна другу, говори више од ријечи.

Но то заправо никога не чуди и, дапаче, било би чудно да се заиста добро слажу, посебно јер заједно раде у Бијелој кући, уз напомену како Иванка Трумп често мора послушати своју помајку, која је тек 11 година старија од ње.

Извор: тпортал.хр

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Е Цууј..??!!

13.11.2018 17:33

Објавио НY Тимес...зива истина..јос да се огласи о Wасхингтон Пост..и то је то..тја..пљуц..пих..

ОДГОВОРИТЕ