Tenzije između Melanije i Ivanke

Iako su posljednjih godina stalno u medijima, sve se intenziviralo nakon što je Donald Trump izabran za američkog predsjednika, a upravo tada na vidjelo je izašla i netrpeljivost između njegove supruge i njegove kćerke. Da dvije dame ne mogu dobro funkcionisati zajedno, iako se trude pokazati suprotno, vidljivo je svakome ko ih pogleda, a zbog 'mira u kući' angažovan je šef osoblja Bijele kuće da pokuša izgladiti stvari.

Svijet 13.11.2018 | 17:15
Tenzije između Melanije i Ivanke
Ne treba puno čovjeku da zaključi da su nedavni napisi u The New York Timesu, koji su ustvrdili da je odnos prve dame Amerike Melanije Trump i njezine pokćerke Ivanke Trump poprilično komplikovan, istiniti.

Napeti odnosi imeđu dvije najvažnije žene u životu američkog predsjednika Donalda Trumpa odavno nisu nepoznanica, a iako se u javnosti svim silama trude prikazati kako se iznimno vole i cijene, samo jedan pogled na izraze njihovih lica, kada ugledaju jedna drugu, govori više od riječi.

No to zapravo nikoga ne čudi i, dapače, bilo bi čudno da se zaista dobro slažu, posebno jer zajedno rade u Bijeloj kući, uz napomenu kako Ivanka Trump često mora poslušati svoju pomajku, koja je tek 11 godina starija od nje.

Izvor: tportal.hr

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

E Cuuj..??!!

13.11.2018 17:33

Objavio NY Times...ziva istina..jos da se oglasi o Washington Post..i to je to..tja..pljuc..pih..

ODGOVORITE