Богдан: Можда некима звучи лудо, али циљ нам је плеј-оф!

Богдан Богдановић срећан је због великог напретка Сакраменто Кингса у односу на прошлу сезону.

Кошарка 14.11.2018 | 19:30
Богдан: Можда некима звучи лудо, али циљ нам је плеј-оф!
Кингси су у понедељак победили Сан Антонио Спарсе 104:99 у мечу у којем се посебно истакао управо Богдановић са 22 поена за 25 минута.

"Добра утакмица, посебно јер смо играли са Спарсима, прошле сезоне смо изгубили све четири утакмице од њих па је добар осећај. Они су сад потпуно другачији тим, али и даље су добра екипа, добро играју. Спарси су увек Спарси", рекао је Богдановић.

Кингси су прошле сезоне били један од најгорих тимова лиге, а сада су у плеј-оф зони са позитивним учинком после 14 утакмица (8-6).

"Потпуно је другачији приступ сезони, прошле године смо почели 1-8, 1-9, сада смо на 8-6. Покушаћемо да изборимо плеј-оф, знам да ће то некоме звучати лудо, али то је наша мотивација. Много је добар осећај, видите по мојим емоцијама. Забавно је играти са овим момцима, сјајно је видети како су напредовали у односу на прошлу сезону, посебно (Диерон) Фокс, Бади (Хилд) и Вили (Коли-Стајн), добили смо и сјајна појачања у Белом (Немања Бјелица) и (Марвину) Беглију. Невероватно је како смо напредовали у односу на прошлу сезону. Сећам се да нисмо знали неке акције, где је коме позиција, причам генерално о свима, а сада знамо све боље и боље".

Кингси после напорне серије од четири меча код куће (2-2) очекује пауза до петка када гостују у Мемфису.

"Могу мало да одморим, а посебно је битно и за момке јер много трче и у јаком су ритму. Добро је мало одморити тело и боље спремити утакмице тактички", закључио је српски кошаркаш.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар