Bogdan: Možda nekima zvuči ludo, ali cilj nam je plej-of!

Bogdan Bogdanović srećan je zbog velikog napretka Sakramento Kingsa u odnosu na prošlu sezonu.

Košarka 14.11.2018 | 19:30
Bogdan: Možda nekima zvuči ludo, ali cilj nam je plej-of!
Kingsi su u ponedeljak pobedili San Antonio Sparse 104:99 u meču u kojem se posebno istakao upravo Bogdanović sa 22 poena za 25 minuta.

"Dobra utakmica, posebno jer smo igrali sa Sparsima, prošle sezone smo izgubili sve četiri utakmice od njih pa je dobar osećaj. Oni su sad potpuno drugačiji tim, ali i dalje su dobra ekipa, dobro igraju. Sparsi su uvek Sparsi", rekao je Bogdanović.

Kingsi su prošle sezone bili jedan od najgorih timova lige, a sada su u plej-of zoni sa pozitivnim učinkom posle 14 utakmica (8-6).

"Potpuno je drugačiji pristup sezoni, prošle godine smo počeli 1-8, 1-9, sada smo na 8-6. Pokušaćemo da izborimo plej-of, znam da će to nekome zvučati ludo, ali to je naša motivacija. Mnogo je dobar osećaj, vidite po mojim emocijama. Zabavno je igrati sa ovim momcima, sjajno je videti kako su napredovali u odnosu na prošlu sezonu, posebno (Dieron) Foks, Badi (Hild) i Vili (Koli-Stajn), dobili smo i sjajna pojačanja u Belom (Nemanja Bjelica) i (Marvinu) Begliju. Neverovatno je kako smo napredovali u odnosu na prošlu sezonu. Sećam se da nismo znali neke akcije, gde je kome pozicija, pričam generalno o svima, a sada znamo sve bolje i bolje".

Kingsi posle naporne serije od četiri meča kod kuće (2-2) očekuje pauza do petka kada gostuju u Memfisu.

"Mogu malo da odmorim, a posebno je bitno i za momke jer mnogo trče i u jakom su ritmu. Dobro je malo odmoriti telo i bolje spremiti utakmice taktički", zaključio je srpski košarkaš.Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar