Лука Јовић: Није битно ко је најбољи стријелац!

Најефикаснији играч Бундеслиге ове сезоне поново међу "орловима".

Фудбал 13.11.2018 | 16:15
Лука Јовић: Није битно ко је најбољи стријелац!
Лука Јовић игра сјајно ове сезоне у Бундеслиги, што потврђује девет голова у девет утакмица.

Млади нападач заслужио је да поново буде позван у најјачу селекцију Србије, али истиче да ће без обзира на тренутну форму морати да се помучи како би заслужио значајну минутажу селектора Младена Крстајића.

"То је сјајно, драго ми је што сам најбољи стрелац једне од најбољих лига, али сада сам ту за репрезентацију и даћу све од себе да зарадим минуте. Драго ми је што сам се вратио у екипу, мислим да сам заслужио то својим играма, али у репрезентацији није битно ко је најбољи стрелац и сада не обраћам пажњу на то", изјавио је Јовић уочи тренинга у Спортском центру ФСС пред дуеле са Црном Гором и Литванијом у Лиги нација.

"Орлови" ће у обе утакмице бити домаћини, прво Црној Гори у суботу од 15 часова на стадиону Рајко Митић, а потом Литванији у уторак од 20.45 на стадиону Партизана.

"Мислим да имамо квалитет и да резултат неће изостати. Сигурно смо квалитетнији састав од Црне Горе и ако будемо играли као што знамо, победа не би требало да изостане. Све зависи од нас, неће њихова селекција зависити од једног играча. Увек идемо на победу и надам се да ће публика доћи у што већем броју, јер су нам навијачи заиста потребни. Драго ми је што се поново враћам на стадион Рајко Митић", рекао је нападач Ајнтрахта из Франкфурта.

Репрезентативци Србије налазе се на водећој позицији у групи са осам бодова из четири утакмице, једним више од Црне Горе, два од Румуније, док је Литванија на зачељу без бодова.

Милош Вељковић је додао да екипа напредује из утакмице у утакмицу и да су сви задовољни досадашњим учинком.

"Нормално је да очекујемо да победимо овде, али морамо да дамо свој максимум. Задовољни смо за сада, из утакмице у утакмицу смо све бољи и бољи. Наша комуникација такође напредује. Имамо добру прилику да остваримо први тријумф на домаћем терену. Пробаћемо да играмо као у Подгорици, а ако буде тако - резултат неће изостати. Циљ нам је да не примимо гол и ако буде тако - имамо велику шансу за победу", сматра штопер Вердера.

Извор: мондо/Бета

Коментари / 0

Оставите коментар