Luka Jović: Nije bitno ko je najbolji strijelac!

Najefikasniji igrač Bundeslige ove sezone ponovo među "orlovima".

Fudbal 13.11.2018 | 16:15
Luka Jović: Nije bitno ko je najbolji strijelac!
Luka Jović igra sjajno ove sezone u Bundesligi, što potvrđuje devet golova u devet utakmica.

Mladi napadač zaslužio je da ponovo bude pozvan u najjaču selekciju Srbije, ali ističe da će bez obzira na trenutnu formu morati da se pomuči kako bi zaslužio značajnu minutažu selektora Mladena Krstajića.

"To je sjajno, drago mi je što sam najbolji strelac jedne od najboljih liga, ali sada sam tu za reprezentaciju i daću sve od sebe da zaradim minute. Drago mi je što sam se vratio u ekipu, mislim da sam zaslužio to svojim igrama, ali u reprezentaciji nije bitno ko je najbolji strelac i sada ne obraćam pažnju na to", izjavio je Jović uoči treninga u Sportskom centru FSS pred duele sa Crnom Gorom i Litvanijom u Ligi nacija.

"Orlovi" će u obe utakmice biti domaćini, prvo Crnoj Gori u subotu od 15 časova na stadionu Rajko Mitić, a potom Litvaniji u utorak od 20.45 na stadionu Partizana.

"Mislim da imamo kvalitet i da rezultat neće izostati. Sigurno smo kvalitetniji sastav od Crne Gore i ako budemo igrali kao što znamo, pobeda ne bi trebalo da izostane. Sve zavisi od nas, neće njihova selekcija zavisiti od jednog igrača. Uvek idemo na pobedu i nadam se da će publika doći u što većem broju, jer su nam navijači zaista potrebni. Drago mi je što se ponovo vraćam na stadion Rajko Mitić", rekao je napadač Ajntrahta iz Frankfurta.

Reprezentativci Srbije nalaze se na vodećoj poziciji u grupi sa osam bodova iz četiri utakmice, jednim više od Crne Gore, dva od Rumunije, dok je Litvanija na začelju bez bodova.

Miloš Veljković je dodao da ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu i da su svi zadovoljni dosadašnjim učinkom.

"Normalno je da očekujemo da pobedimo ovde, ali moramo da damo svoj maksimum. Zadovoljni smo za sada, iz utakmice u utakmicu smo sve bolji i bolji. Naša komunikacija takođe napreduje. Imamo dobru priliku da ostvarimo prvi trijumf na domaćem terenu. Probaćemo da igramo kao u Podgorici, a ako bude tako - rezultat neće izostati. Cilj nam je da ne primimo gol i ako bude tako - imamo veliku šansu za pobedu", smatra štoper Verdera.

Izvor: mondo/Beta

Komentari / 0

Ostavite komentar