Браун не путује у Русију, можда напусти Партизан?

Тренер црно-белих Андреа Тринкијери открио да је Американац у овом тренутку прекобројан!

Кошарка 13.11.2018 | 12:45
Браун не путује у Русију, можда напусти Партизан?
Амерички кошаркаш Ентони Браун неће путовати са екипом Партизана у Санкт Петербург на дуел са Зенитом у седмом колу Еврокупа, а његов коначан статус требало би да буде познат веома брзо.

Овај кошаркаш стигао је пре 20-ак дана, а није још успео да се избори за минутажу. Играо је 16 минута против Турк Телекома, а онда по два минута против Мега Бемакса и Трента.

“Имам своју идеју кошарке коју сам прилагодио ростеру Партизана. Јако ми је тешко да му нађем место у истој екипи са Радетом Загорцем и Банџом Сијем. Мислим да кошарка иде правцем који се неће брзо променити. Пре су биле позиције од један до пет, са плејем, шутером, крилом, центрима, а сада је 2-2-1, са два ‘хендлера’, која могу да играју пик енд рол, два крила и једним центром”, рекао је тренер ПартизанаАндреа Тринкијери гостујући у емисији СОС кош.

Италијански стручњак додао је да му није драго због те ситуације.

“Морао сам да очистим кућу када сам дошао, јер морамо да знамо како да играмо. Није ми драго, Ентони Браун је имао добре тренинге, али је приоритет Партизан, а не индивидеуални играчи”, навео јеТринкијери.

Браун је у клуб дошао пре него што је претходни тренер Ненад Чанак поднео оставку, а Американац је са црно-белима потписао уговор до краја сезоне.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар