Braun ne putuje u Rusiju, možda napusti Partizan?

Trener crno-belih Andrea Trinkijeri otkrio da je Amerikanac u ovom trenutku prekobrojan!

Košarka 13.11.2018 | 12:45
Braun ne putuje u Rusiju, možda napusti Partizan?
Američki košarkaš Entoni Braun neće putovati sa ekipom Partizana u Sankt Peterburg na duel sa Zenitom u sedmom kolu Evrokupa, a njegov konačan status trebalo bi da bude poznat veoma brzo.

Ovaj košarkaš stigao je pre 20-ak dana, a nije još uspeo da se izbori za minutažu. Igrao je 16 minuta protiv Turk Telekoma, a onda po dva minuta protiv Mega Bemaksa i Trenta.

“Imam svoju ideju košarke koju sam prilagodio rosteru Partizana. Jako mi je teško da mu nađem mesto u istoj ekipi sa Radetom Zagorcem i Bandžom Sijem. Mislim da košarka ide pravcem koji se neće brzo promeniti. Pre su bile pozicije od jedan do pet, sa plejem, šuterom, krilom, centrima, a sada je 2-2-1, sa dva ‘hendlera’, koja mogu da igraju pik end rol, dva krila i jednim centrom”, rekao je trener PartizanaAndrea Trinkijeri gostujući u emisiji SOS koš.

Italijanski stručnjak dodao je da mu nije drago zbog te situacije.

“Morao sam da očistim kuću kada sam došao, jer moramo da znamo kako da igramo. Nije mi drago, Entoni Braun je imao dobre treninge, ali je prioritet Partizan, a ne individeualni igrači”, naveo jeTrinkijeri.

Braun je u klub došao pre nego što je prethodni trener Nenad Čanak podneo ostavku, a Amerikanac je sa crno-belima potpisao ugovor do kraja sezone.

Izvor: mozzartsport

Foto: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar