Добојлију јутрос усмртио трамвај

У стравичној саобраћајној несрећи која се јутрос одиграла на раскрсници Ресавске и Крунске улице у Београду, када су се сударили аутомобил и трамвај на линији 12, живот је изгубио Славиша Т. из Добоја који се у тренутку одигравања немилог догађаја нашао на тротоару прометне улице.

Србија 12.11.2018 | 21:38
Добојлију јутрос усмртио трамвај
Како Блиц сазнаје, трагично настрадали је у Београду живио на фиктивној адреси, а био запослен као грађевински радник. У радној униформи је и преминуо, остављајући за собом супругу и двоје дјеце.

– Нисам у могућности да причам – било је све што је Славишина супруга поручила кад су покушали да ступе у контакт са ближњима преминулог.

Подсјетимо, возач “дачије логан” Д. М. (49), осумњичен за изазивање поменуте несреће, ухапшен је и одређено му је задржавање до 48 сати, саопштено је из МУП-а. 

Иако су према првим информацијама обојица возача тврдили да су поштовали прописе саобраћаја, каснијом истрагом утвђено је да је до проклизавања трамваја из шина дошло када је аутомобил прошао на црвено свјетло и ударио у предњи дио јавног возила.

(Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Вес

12.11.2018 20:47

Страшно! Јадан човек! Како стока вози по Београду то ми возачи знамо. Пролазе ладно кроз црвено, не дају жмигавац итд. Саобраћајаца нигде нема. Саучешће породици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не зна

13.11.2018 07:42

Тако је то кад се из ове наше Републике Сензација оде и види град.

Name

Ре не зна

13.11.2018 08:38

Какве везе има то одавде са виђењем града? Ми смо полагали возачке у великим градовима и свједоци смо да је највиши ниво "некултуре у саибраћају" у Бг. Човјек је ишао тротоаром, као сваки нормалан грађанин. У питању је силеџијско понашање одређених возача, ето, управо у "граду".

Name

Некултура је уопште

12.11.2018 21:02

Они углавном не постују прописе, без мигавца се престројавају, то је страшно. Велики број се понашају комотно у саобраћају, као да су на ливади полагали, као да неће улицама возити. Већина само журе, ево кроз црвено без пардона. Јадан човјек, доста му је муке било и физикалисања на грађевинама. Страда, на правди Бога, ради бахатих, некултурних и силних будалетиба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакица

13.11.2018 00:58

Тузно и залосно искрено сауцесце породици

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ НЕ ЗНА

13.11.2018 12:41

ТИ СИ ТОТАЛНИ ДЕБИЛ.ЈЕЛ ТИ ТО ИЗ УДОБНЕ ФОТЕЉЕ КОМЕНТАРИСЕС СМРТ ЈАДНОГ НАПАЦЕНОГ ЦОВЈЕКА КОЈИ ЈЕ ОТИСАО НА ГРАДЈЕВИНУ ХЉЕБ ДА ИМ ЗАРАДИ.Ј....ТЕ ВЕЛИКИ ГРАД..СРАМ ТЕ БИЛО ..

ОДГОВОРИТЕ