Dobojliju jutros usmrtio tramvaj

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros odigrala na raskrsnici Resavske i Krunske ulice u Beogradu, kada su se sudarili automobil i tramvaj na liniji 12, život je izgubio Slaviša T. iz Doboja koji se u trenutku odigravanja nemilog događaja našao na trotoaru prometne ulice.

Srbija 12.11.2018 | 21:38
Dobojliju jutros usmrtio tramvaj
Kako Blic saznaje, tragično nastradali je u Beogradu živio na fiktivnoj adresi, a bio zaposlen kao građevinski radnik. U radnoj uniformi je i preminuo, ostavljajući za sobom suprugu i dvoje djece.

– Nisam u mogućnosti da pričam – bilo je sve što je Slavišina supruga poručila kad su pokušali da stupe u kontakt sa bližnjima preminulog.

Podsjetimo, vozač “dačije logan” D. M. (49), osumnjičen za izazivanje pomenute nesreće, uhapšen je i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, saopšteno je iz MUP-a. 

Iako su prema prvim informacijama obojica vozača tvrdili da su poštovali propise saobraćaja, kasnijom istragom utvđeno je da je do proklizavanja tramvaja iz šina došlo kada je automobil prošao na crveno svjetlo i udario u prednji dio javnog vozila.

(Blic)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Ves

12.11.2018 20:47

Strašno! Jadan čovek! Kako stoka vozi po Beogradu to mi vozači znamo. Prolaze ladno kroz crveno, ne daju žmigavac itd. Saobraćajaca nigde nema. Saučešće porodici.

ODGOVORITE
Name

Ne zna

13.11.2018 07:42

Tako je to kad se iz ove naše Republike Senzacija ode i vidi grad.

Name

Re ne zna

13.11.2018 08:38

Kakve veze ima to odavde sa viđenjem grada? Mi smo polagali vozačke u velikim gradovima i svjedoci smo da je najviši nivo "nekulture u saibraćaju" u Bg. Čovjek je išao trotoarom, kao svaki normalan građanin. U pitanju je siledžijsko ponašanje određenih vozača, eto, upravo u "gradu".

Name

Nekultura je uopšte

12.11.2018 21:02

Oni uglavnom ne postuju propise, bez migavca se prestrojavaju, to je strašno. Veliki broj se ponašaju komotno u saobraćaju, kao da su na livadi polagali, kao da neće ulicama voziti. Većina samo žure, evo kroz crveno bez pardona. Jadan čovjek, dosta mu je muke bilo i fizikalisanja na građevinama. Strada, na pravdi Boga, radi bahatih, nekulturnih i silnih budaletiba.

ODGOVORITE
Name

Bakica

13.11.2018 00:58

Tuzno i zalosno iskreno saucesce porodici

ODGOVORITE
Name

RE NE ZNA

13.11.2018 12:41

TI SI TOTALNI DEBIL.JEL TI TO IZ UDOBNE FOTELJE KOMENTARISES SMRT JADNOG NAPACENOG COVJEKA KOJI JE OTISAO NA GRADJEVINU HLJEB DA IM ZARADI.J....TE VELIKI GRAD..SRAM TE BILO ..

ODGOVORITE