Градски одбор СДС БН тражи оставке

Градски одбор СДС-а Бијељине тражи од предсједника странке Вукоте Говедарице и комплетног Предсједништва оставке ради лоших изборних резултата. Сједница је трајала пуна три сата и након ње није било изјава за новинаре.

Република Српска 12.11.2018 | 22:20
Градски одбор СДС БН тражи оставке
"Градски одбор СДС Бијељина тражи да цјелокупно руководство СДС, са предсједником СДС на челу, као и генералним секретаром, преузме одговорност и поднесе оставку", каже се у саопштењу и додаје да захтијевају да се у што краћем времену закаже ванредна Скупштина СДС и да се одрже ванредни унутарстраначки избори како би Српска демократска странка отклонила све недоумице о својој политици у наредном периоду.

Занимљиво је да бијељински градски одбор СДС-а тражи да Српска демократска странка, као државотворна, одоворна и национално свјесна странка, стави интерес Републике Српске и јединство СДС изнад борбе за улазак у власт, иако су раније челници тог одбора били за улазак у власт са СНСД-ом Милорада Додика.

Градски одбор СДС Бијељина сматра да је крајње вријеме да се са свим странкама са сједиштем у Републици Српској постигне консензус о националном интересу Републике Српске и у том смислу са свим важним политичким и друштвеним актерима у Српској разговара о начинима изласка из дубоке друштвене и економске кризе.

Такође, градски одбор СДС Бијељина тражи да се предсједник Главног одбора СДС овласти да спроведе ванредне унутарстраначке изборе и руководи странком до завршетка изборног процеса.

Траже и да се престане са искључивањем из странке чланова који другачије мисле и да Главни одбор расправља о свим жалбама искључених чланова.

БН ТВ

Коментари / 236

Оставите коментар
Name

А

12.11.2018 19:21

Само Вукота само досљедност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

12.11.2018 19:53

Вукота!!! Остани досљедан онога сто си говорио пре избора, сви који заговарају сарадњу са онима који убијају насу дијецу, тијерају насу дијецу из ове земље , унистисе све сто се унистити мозе и данас хоце "сарадњу" са њима!!! Добили сте скоро 300000 глесова само сто сте говорили против резима и диктатора , ни једном ријеци нико од вас није рекао "у слуцају побиједе снсд а ја цу сарадјивати са њима" , него сутили сте и данас хоцете да легализујете сва недијела која су урадјена према РС и насем становниству!!! Свака сарадња би била издаја свим гласацима који су гласали срцем против резима!!! Поновите изборе у РС и опредијелите се за сарадњу са лазним патриотама ако сте толико убиједјени у оно сто радите, немој те се крити иза нецега засо нисте добили гласове народа!!!

Name

Миљан

12.11.2018 19:58

Јадна нам мајка какав смо народ, историја нас ницему није науцила. Губили смо све ратове збиг издаје и новца, историја се поновила. Због издаје смо остали и без Косова, нестаце и РС , није ми зао, зао ми је сабораца који висе нема медју зивим, изгунили ни за ста, у миру губимо све. Нама нису проблем босњаци и хрвати, ми смо проблем сами себи због похлепе и мислим неријесив проблем. Мициц је издајник дефинитивно. Опстат це СДС , освјезит це се новим снагама и младим, а ви багро стра на сметљисте идете. РС је биједа јер нас лопови воде, Федерација је Монако , Лас вегас за нас. Ми смо непоправљив народ и биједан. За паре се продајете багро а народ ко ј.... Забили сте задњи ексер у мртвацки ковцег РС

Name

кмер

12.11.2018 20:01

Ко је победио у Бијељини =ГО СДС БН !!! Ваљда тај макар смије изнијети свој став - или су у сдс насупила нека нова правила да губитници кроје платформе - земљо отвори се ...

Name

Милан

12.11.2018 20:09

Неко је овде поменуо Соњу Карадзиц. Па људи, по цему она заслузи мјесто на компензацији и удје у НСРС и издаде Вукоти који јој је то омогуцио. Не због ње, него због њеног цасног тате који чами у Хаском казамату. Али она је кокетирањем с Додиком и родјеног тату издала. Није требала прихватити именовање студентског дома на Палама по оцу. Није требала Додиков прљави новац. Сад је обрукала себе и десето кољено. То само може српска похлепа и српска кратковидост. Зиви били па видјели. Соња це уз Додика и досада га је лагано подрзавала. Дали сте упамтили неку њену дискусију или било какву ријец која је против лакташког Баје? А засто је то тако - зна се. Проклете паре. А тај исти Баја је њеног оца позивао да се преда Хагу. Е Соња бруко људска.

Name

Аа@ патриот

12.11.2018 20:15

Засто нису дозволили поновно бројање гласова па да се тацно утврди колико је Вукотиних понистено, да не прицам о вјестацењу. Па Зељка је једини кандидат у БиХ која је изгубила изборе у МЗ гдје гласа

Name

Перо

12.11.2018 20:15

Два Васића, Цицко,Соња и Мичић захвалити им и нека иду.Има СДС поштених и честитих људи. Нико од ових људи није Додика ктизиковао због криминала.Шта мислите због чега?Ни Вукота ми није јасан зашто прије одлучније није реаговао. Но поштен је човјек и заслужује повјерење. Цицко који је крао материјал преко Селецт импекса и Центрекса то свакако није.

Name

280.000

12.11.2018 20:36

Ваља само Вукота и 284.194 који су гласали за њега а против ове одвратне лоповске власти.

Name

ПАТРИОТЕ

12.11.2018 20:42

САМО ЗАБЛУДЕЛИ СУ ГЛАСАЛИ ЗА ВУКОТУ А ОНИ КОЈИ ИМАЈУ ОТВОРЕНЕ ОЧИ ЗА ЖЕЉКУ

Name

Мицко

12.11.2018 20:44

Вукота мозес дати оставку,На тргу те цека правда и пресједницка фотеља,тамо си водио кампању и добио гласове те прогласен пресједником!.....

Name

Ре

12.11.2018 20:58

Црвени кмери су убице свогнарода.

Name

Зна се!

12.11.2018 21:04

Ништа ново. Петровић Васић Мићић и Цицко сви су се прије избора договарали са Додиком и кампању су водили само за себе и своје пулене. Све им се зна, старе лопине.

Name

Ре Перо

12.11.2018 21:05

Стевандић, Максимовић, Дуњић, Бојић, Бањац, Тадић и још неки, однијели су са собом 50.000 гласова СДС-у, а оставили 120.000. Можеш ли замислити колико би однијели Мићо, Обрен, Цицко, Соња и Васићи? Вукота, поднеси оставку још вечерас, ако мислиш добро СДС-у.

Name

Ре патриоте

12.11.2018 21:11

Мислиш за дом спремне патриоте?

Name

ВРС-РВИ реп Мицко

12.11.2018 21:20

Вукота је водио исправну кампању без хеликоптера и новца којег је имао диктатор и његова свита,а сто смо ми глуп народ и сто нецемо да видимо да нас воде устаске унуке и кабадахије то је нас проблам!!! Мисле вијецно це имати новац и куповаце изборе, грдно се варају!! Кад тад це крај лазима и преварама доци, сто нас народ казе " у лази су кратке ноге". Зиви били па видјели!!! СДС це остати на платформи на којој је Вукота добио скоро 300000 гласова + они који су направили невазецим. Ако је бакинацки возд толико убиједјен у своју апсолутну власт нека распосе и понови изборе ,па нека онда са овим папцима формира власт сто би било постено!!! Он зна ста је радио и како је побиједио... алиии само нека идууу и на сљедецим изборима знамо за кога гласамо!!'

Name

реално

12.11.2018 21:51

Ви, срби који нисте за Дејтонску БиХ, спремите се за стварање ВЕЛиКЕ НДХ.

Name

Тим

12.11.2018 22:10

Подрска за Вукоту! Вуле само тјерај те старце из СДСа! Са Вукотом до краја вијека! За даље цемо да видимо! Вукота обозава те висе од пола Бања Луке, али бас обозава!

Name

Глас народа

12.11.2018 22:42

Покусали су да га искористе као тројанског коња,па незаслузује да води СДС.Нема капацитета за тако одговорну функцију.Јос мјесец дана и збогом остаје му само Драгицевиц да га подрзава!!!

Name

Прижглавак

12.11.2018 23:02

За јединство Српства.

Name

Подрска Вукоти!

12.11.2018 23:02

Подрска за Вукоту уз ког је народ! Предсједнице, једини изабрани, издрзите, немојте допустити да вас сломе нецасним радњама. Ви немојте дати оставку, ми смо гласали за вас и ми не тразимо васу оставку. Избори нису били регуларни него су резултат и производ пријетњи, присиле, застрасивања, нелогуцни су у многим мјестима и нису резултат воље народа. Нити један ауторитет старих цланова странке не мозе инсистирати да произилази морална обавеза из таквог резултата који је сам по себи неморалан. Цувајмо насу земљу и немојмо допустити лазне флоскуле и њихов утицај на вас. Будите поносни на себе, вец сте уцинили много за насу земљу, самим тим сто сте показали отпор према тако лазном, противзаконитом и нецасном поступању. Пријетње владајуце странке су прекрсиле висе закона, а биле су упоцење свом народу. Не дозволите да са вама тако поступају.

Name

СДС добој

12.11.2018 23:18

Удри дезертера само га под ноге

Name

ЦИРКУС

12.11.2018 23:55

Вукота добио дупло више гласова од странке и сада је он крив!?Молим,то ви старе отрцане политички излизане квази фаце сада нешто причате,јел вас срамота,добије кандидта дуплу више гласова од своје странке(осамдесет хиљада више и када се избаци број осталих странака које су га подржавале),па народ хоће младе,паметне,прагматичне,људе са идејом без скрупула и терета пљачке и лоповлука.То вам показује сваких избора ал ви то нећете да видите.И Треба да вас буде срамота,Цицко изгуби не само у свом граду већ и у своом гласачком мјесту и нешто прича,Соња на компезацију,Васић узео себи колико му је довољно да буде посланик а остало оставио браћи из снсд-а,Мићо једва свој град одбранио,не знам само од кога га је бранио,од Ћорића јел,неће те више народ ни тебе ни Обрена,Оваог обрена који се први пут из разлога што је бион кандидат борио за странку(читај за себе) и због комбинација са бошњачким странкама и вођења града као да је његова очевина а не од свих нас .Када се томе дода педесет хиљада убачених и купљених гласова Вукота је са правом предсједник,па макр и не било СДС-а ако ће да остане на Цицку,Мићу и Обрену,они су своје одсвирали.Видјећете за локалне,Додик поје Павића а не да њих остави који су му трн у оку годинама.

Name

Градац и Обарска

13.11.2018 08:40

Гледам ове јаднике у тзв Градском одбору који Мићи дају подршку за издају. Већину од њих кер нема за шта ујести. Са друге стране Мићо се наклепо и има десет пута више него сви они заједно. Само на Јахорини викендица од 300 квадрата. Раније некретнине по Њемачкој и Швајцарској а у задње вријеме по Бечу. Е моја биједо кога подржавате. Сви скупа немате грам мозга. Упоредите СДС Семберије прије доласка Миће трећине и сада. А јаши вас скоро двадедет година. Видим и неке борце из Друге семберске бригаде. Срам да вас буде. Пљунули сте по својим саборцима. Заборављате да је пккојни Гавро смрт дочекао као запослен на одређено јер му Мићо није хтио дати стално рјешење за посао. И опет дижете руке за Мићу. Да имате и мало образа, као што немате, сами себе бисте искључили из СДС-а. Доживјели сте да вас килави Ћорић побиједи. И још имате право да тражите Вукотину оставку. Срам вас било фукаре издајничке...

Name

Мићо

13.11.2018 09:21

Мићо је искрени душман Вукотин, а пријатељ Додиков, дакле, пљачкаш општине БН, Додиков ђак у криминалу.

Name

Мићо Менструација

13.11.2018 09:49

Хахаха који циркус од људи и на шта је спао СДС Семберије. Види ти Пиле ставио и кравату. Дајем главу да је незна свезати. Чуди ме да Мићу није позвао пајтоса Тегелтију. Какви су ови и он био могао у Градски одбор. Кратко речено сви су они за канализију на челу са Мићом.

Name

ГРАДСКА УПРАВА

13.11.2018 09:56

Е дође вакат да се ваде из штека копије свих уговора и папира о приватизацијама у Семберији. Богу хвала па сам био паметан и све ископиро у више примјерака. Приватизација Напредка, па Дистрибутивног центра, гдје је Мићо био главни. А све за фиктивну стару девизну штедњу. Па продаја Робне куће продавцу шпоретова. Па ТП Побједа. Их до сутра бих могао да набрајам. Хехехе знао сам да ће ови папири да некада вриједе. Мићко брале дријеши кесу да их откупиш. Или иду у медије и Вукоти Говедарици. Жив био ко измисли копир апарате.

Name

Ре Патриоте

14.11.2018 07:45

У најмању руку би требали знати да је ово Република Српска а не Хрватска. Логично а и пожељно би бло да и предсједник буде Србин а не Бисерка унучица покојног Пеје Марића.

Name

за ПАТРИОТЕ

15.11.2018 08:48

ВАШЕ МИШЉЕЊЕ= МИШЉЕЊУ патриотског "цвијећа". Срам те било рупе која те изббацила у овај свијет.

Name

модрицанин

12.11.2018 19:24

Марс стоко, куга вас однијела. Од кога ви тразите оставку ? Само ви их мозете дати и вратит мандате СДС-у, бандо лоповска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мк

12.11.2018 19:38

ТАЦНО Лопов до лопова дзукеле Додикове

Name

Зр

12.11.2018 19:55

Трази Говедарица закон о поријеклу имовине а код Додика пљацкаси народа неце одговарати.

Name

Јак3

13.11.2018 07:20

Вукота треба да оцисти сдс од тајкуна и тако је стави на здраве ноге.Зивио Вукота!

Name

РЕ ГРАДАЦ И ОБАРСКА

13.11.2018 09:25

СВЕ ТАЦНО РЕЦЕНО ФУКАРЕ СЕ ЗА МРВИЦЕ ЛИЈЕПЕ ЗА МАФИЈАСА, БОЉЕ ГЛАДАН НЕГО ЈАДАН, ПЉУНУЛИ СТЕ НА СВЕ ЦИСТО И СВЕТО А НОГУ ЦЕТЕ ДОБИТ ЦИМ СЕ СОВУЉАГА ПРИЛИЈЕПИ УЗ ГЛАВНОГ И ПИТАЈТЕ СЕ ЗА СТА СЕ ПРОДАДОСТЕ ИЗРОДИ ЈЕДНИ КОЈЕ ЦЕ МИЦКО ОТРЕСТИ КО КРУСКУ САМО ДА УЗМЕ СТО ХОЦЕ.

Name

ре

14.11.2018 10:56

Све некао, али да ми још соле памет да је једино Вукота поштен, и да је уопште поштен, е то је већ превише и за мене. одох ја са овог портала, а ви наставите да сањате!

Name

Ацика

12.11.2018 19:25

Налегао и Мићић на Додикове примамљиве понуде. Нека нека нек се види ко је годинама прећутно Додику низ длаку ишао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како другачије

12.11.2018 20:06

Нема ту никаквих понуда, Додик ништа не нуди осим националног јединства и јединства са Србијом.

Name

Издаја и овдје?

12.11.2018 20:15

Овај одбор у Бијељини нема право тражити оставку од Вукоте, јер је он добио близу 300.000 гласова, без обзира на све малверзације и изборне подвале. Дакле, народ је показао своје мишљење. Мићо и његове присталице се могу ишчланити из странке, што би било поштеније, али немају је право "срушити и предати на тацни". Он и остали уз њега, имали су итекако вишеструке користи од Сдс-а, па немају морално право мудровати и уцјењивати ради папанлука, јер нису ниста посебно афирмативно урадили за изборе, да би прозивали Вукоту за одговорност и неуспјех. Он, као један од потпредсједника итекако сноси одговорност, али је лицемјеран и ниско удара на Вукоту. Боље им је да, Мићо и остали, преиспитају своју савијест, ако је после свих догадјаја уопште и имају. Вукота не треба дати својевољно оставку ни за шта на свијету, а ако га насилно смијене, спашће коначно све маске, можда је и крајње вријеме.

Name

Ре Како другације

12.11.2018 22:51

Па да сад су опет издајице који нису са Додиком!Сад це теза бити да смо ми против РС и јединства са Србијом.А ста цемо гледати?Додика и Цовица како раде на јединатву са Србијом?Додика као велуког Европејца?А до јуце сви су у Сарајеву били издајници.Хаха цовјек окрене ретороку за 180 степени без муке,прави патолоски лазов.

Name

Ре

12.11.2018 23:29

Доле Вукота

Name

Ре

13.11.2018 00:15

СНСД води прохрватску политику од самог оснивања, сада смо се висе него икад увјерили да је то истина. Српство и ова фарса са заставом српске је само лаз и представа. Нити једна њихова одлука није упуцена оцувању српског народа и насих добара, него управо супротно, потпуном унистењу. Погледајте састав владе и све њихове редове и кога подрзавају и све це вам бити јасно. Прица са јединством Српске је представа и лаз!! Питање је и ста Вуциц ради са Косовом и да ли је постављен да га изда. Видјели смо за Додика, сада је тест и за њега.

Name

РАЈС

13.11.2018 07:54

Да су носиоци тог јединства млади људи, образовани, који нису огрезли у крминал то би свако нормалан подрзао. А јединство ових људи, због којих они постени и квалитетни мрзе своју Републику и бјезе из ње, је погубно.

Name

Ре

13.11.2018 08:08

Ја не знам засто нико не зели да организује мирне демонстрације да показемо да смо против издајника и ових који тјерају сваког ко је нормалан из насе земље. Докле цемо им дозволити ово? Срби су увијек били поносан народ који је цасно бранио своју земљу. Па свако ко је нормалан се иселио или планира да се исели. Имамо постеног, нормалног цовјека Вукоту да се сви окупимо око њега, за њега смо сви гласали. Засто дозвољавамо да овако сатанизују и тјерају сваког ко је нормалан, ломе му дух и самопоуздање. Ја могу да замислим само ста тај цовјек пролази у овим данима.

Name

Опа бато

12.11.2018 19:27

Ста је сад ово, изгледа да није једини Обрен Петровиц тај који је увидио да руководство СДС-а треба поднијети оставке, а цовјека сте називали пуцистом. Да ли су сад пуцисти и Мицо Мициц и Милован Бјелица. Наравно да нису јер су управо та тројица људи доносили СДС-у преко 70 посто гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре опа...

12.11.2018 19:37

Ста ти то знаци "доносили"??? Јел сад имају право и да те исте гласове односе..није народ гласао за њих вец за странку а да су само њихова имена не би ни један глас добили јер су показали своју досљедност.

Name

Ре Опа бато

12.11.2018 19:38

Колико ја видим нису они донијели СДС-у 70% гласова него себи, и то задњи пут у животу.

Name

Ре

12.11.2018 19:50

Нароцито бјелица онако лијеп и паметан

Name

Херцеговац

12.11.2018 19:55

100% потписујем

Name

ЖИКА Ж

13.11.2018 06:24

Вукота Србине Република Српска је уз тебе.

Name

ре ЖИКА Ж

14.11.2018 12:52

Јесте уз Вукоту, али мало сутра, а можда и прекосутра, заједно са оним његовим крими ујаком и Новосађанима што кад су их провалили у Бањалуци побегоше ко последњи олош!

Name

Него шта

12.11.2018 19:27

Само редом,прво Мићо,па Обрен...па Вукота,немој да издвајате ваше кривице из само вама знаних разлога.Ви сте можда и кривљи од Вукоте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

12.11.2018 19:58

СДС је њима доносио 70% гласова

Name

ре Марко

14.11.2018 12:54

Донео им је мало сутра, погледај сви досад што су отишли из СДС-а колико су однели гласова (Стевандић, Чавић, Тадић...), шта мислиш колико ће тек сад ови да однесу, веруј много!

Name

РОМАНИЈА

12.11.2018 19:28

Мицицу Мицо црни ти треба да предас цланску СДС-а и поднес оставку на све функције, продао си се Додику за мало пара биједо од цовјека. Ово је прилика да се г....оцисти СДС попут тебе и слицних који годинама музете СДС за властити дјеп, унистио си Бијељину, твоја политицка каријера је заврсена. Захваљујуци СДС-у постигао си све , од министра па на даље, да ти није СДС-а било на трактору би њиву орао. Издајнице српског народа, папак један продани, срам те и стид било. Гласао сам за тебе, НИКАД ВИСЕ. Отјерао си најбоље људе из странке попут др.Максимовица због фотеље. Подрска Вукоти насем од цијеле Романије

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

12.11.2018 19:49

Вукота ове изборе није изгубио. Ови избори су покрадени безоцније него сви до сада и умјесто да је се СДС-ова снага усмјерила у правцу да се протестује до Бога ако треба да би се ЦИК приморао да уради свој посао на људски и ваљан нацин ми расипамо енергију на то да смијенимо Вукоту. Цовјека сто сједи на слици до Мице Мицица пасивно познајем. Знам да је страдао у Тузланској колони и да је мозда медју 10 најтезих ратних инвалида у РС и као таквог га постујем. БИт цу веома разоцаран као РВИ истина неупоредив са њим ако се и његова рука подигне за смјену Вукоте, јер онда СДС-у је заиста крај на моју залост и надам се јос многих који слицно размисљају, а управо се то у главном одбору секте и призељкује. Зато драги моји СДС-овци кад незнамо ста и како урадити дрзимо се оне народне "јутро је од ноци паметније"

Name

А

12.11.2018 20:06

Јој црни Романија имате ли ви у том СДС бар још једног поштеног осим тога Вукоте. Па ви сваки дан нађете по једног лопова међу вама и почнете на њега ваљати дрвље и камење. Докле више побогу, докле. Сад видим што вас народ неће, па ви сте црњи од СНСД

Name

Кирија

12.11.2018 20:09

Немој тако. Па мора Мићо лизати Додику шу*ак. Остаде без десет хиљадарки кирије у својим зградама. А тек лоповија око куповине ДЦ Напредак за тричавих десет хиљада ДМ старе девизне штедње. А гдје су остале лоповије у птиватизацији и крчмењу Семберије. Ваља то све сачувати.

Name

к

12.11.2018 22:32

Јос 50 лопова ј нема их висе, сви су отисли вама. Фрка је ли?

Name

Ре Романија

13.11.2018 14:33

Све потписујем. Свака цаст!

Name

да ли сте нормални

12.11.2018 19:29

Да ли сте нормални да једном клемпову са сокоца, који ради лоповлука треба да лези у затвору, треба да покопате цитаву странку и народ, и да се покорите устаској унуци, и дзеваду галијасевицу, и ненаду кецмановицу, и свим србомрсцима којима се покорио лактаски махарадза? тиме закуцавате последњи ексер у мртвацки сандук сдс странки. у сдс-у сам од 1990. и у зивоту ме подрска сдс-у веома скупо костала. али и ја, и хиљаде других исписацемо се из странке, уколико се покорите дупелисцу соколацком и лактаскоме махарадзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рг

12.11.2018 19:47

Свака част на коментару,у потпуности се слажем са вама !

Name

ПОСЛЕЊИ.ТРЗАЈ.КЛЕМПЕ

12.11.2018 22:53

Свака ти цаст на коментару

Name

Предаја народа на тацни???

13.11.2018 07:16

Вукота је добио највише повјерење од народа, а ови хоће да издају, да себе сакрију, зна се све... Ове гузоње, покварени и полтрони, све протекле деценије нас јашу и гледају само своје џепове, зато и јесу за издају, јер су њихов ум, морал, карактер,.., бескрупулозни. Нема ништа од јединства странака, јер су супротне идеологије, не може се уједињавати са издајницима нације и српског бића, а јединство са Србијом је утопија. Овде би досло до још крвавијих сукоба и већина нормалних, расељених, настрадалих и Срба су против. Вукота нема право дати оставку, јер је добио највише гласова, као појединац. Ове старе мустре, хоће да преваре и њега и нас, да би згрнули још милиона, док се народ пати у беспарици, а омладину су натјерали на бјежање вани, јер су нам украли садашњост и будућност. Прошлост су искористили за своје богаћење, издајнички, незасити смрадови, па докле?...

Name

Репо послови

12.11.2018 19:30

Брука и срамота ако се ово деси. Посјекосе срби опет најбољег медју собом, опет биједа и фукара подизе мац. Имас моју подрску Вукота, сјеци ако мозес, удри по њима из све снаге нек иду гдје хоце! Боље један добар него два рдјава, нек иде сљам код оног јос горег, заслузили су једне друге! А онда це их искористити и бацити ко смеце обицно! И нека, а сјетицемо се Вукоте, правицемо га од блата ако ове фукаре побиједе најбољег медју нама.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

барба јуре

12.11.2018 22:19

Оде тутлић у ПМ.

Name

Ако је тако

12.11.2018 19:31

Бас смо изненадјени јер ста ли би био разлог преласка у до сада непријатељске редове и засто сједници нису присуствовали сви који су требали и питају ли се цланови СДСа иста и да ли је могуце провести несто као референдум цланова наведене странке, како би се изјаснили и ли дали своје мисљење о овим прелетацима и на крају питање: " ко би требао дати оставку-Говедарица или прелетаци, који уколико зеле нека иду али да дају оставке на функције које су добили захваљујуци бирацима и то искљуциво као припадници или ти врли цланови СДСа..." Е срам да вас буде !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

12.11.2018 20:12

Народ треба да јавно протестује и подрзи Вукоту и на стуб срама стави све оне који су издали СДС. Ако то не ураде онда су стали иза банде у СДС треба се јавно одреци и Радована Карадзица и свих ратних функционера СДС. Сању Карадзиц такодје избацити и постати једна мала али здрава опозиција која стоји иза својих гласаца и која це за следеце изборе са правим програмом и идејом бити спремна да преузме власт и са друга два народа радити на просперитету и помирењу. А то мозе са сасвим новим руководством у коме би Вукота играо вазну улогу али није услов да буде и пресједник.За све то тразити подрску Медјународне Заједнице и водити Републику Српску као и цитаву БиХ у Европску па и Атланску заједници.

Name

КОЈИ НАРОД

12.11.2018 20:36

ЈЕЛ БОШЊАЧКИ

Name

Ре који народ

12.11.2018 21:44

Требас да се лијецис док се болест не просири.

Name

Ре КОЈИ НАРОД

12.11.2018 22:58

ПА КО ЈЕ КОМЕ ОВДЕ НЕПРИЈАТЕЉ ИСПАО- БОСЊАК ИЛИ СРБИН..СРАМ ВАС БИЛО БРАЦО И СЕСТРЕ СРБИ...ИЗДАЈИЦЕ РОДА СВОГА ЗА ОЦУВАЊЕ СВОЈЕ ГУ*ИЦЕ И ЛОПОВЛУКА И ГЛАДНИХ ОЦИЈУ..ТОЛИКО О СРПСТВУ ПАТРИОТАМА БРАТСТВУ И ОЦУВАЊУ РС КОЈУ СУ БОРЦИ СТВОРИЛИ А САД НИ ДА ПИСНУ..ФУЈ

Name

Милос

12.11.2018 19:33

Ако анализирају нека кажу зашто имају 12000 гласова а Вукота сам 28000 гласова у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИЈЕ ТО ВУКОТИНО

12.11.2018 20:37

ВЕЋ ДАВОРА И ПЕЈЕ

Name

к,

13.11.2018 09:39

Биједо људска, Давор је само једна зртва овог мафијаског система.

Name

Несо Република Српска

12.11.2018 19:34

Јел и ово мицо дозивљава катарзу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрени СДС-овац

12.11.2018 19:41

Види молим те. Вукота на челу странке годину и по и он да поднесе оставку. Мићићу ти 20 година подпредсједник и ништа. Па ти и остала клика сте са Босићем требали заједно дати оставке. Друга ствар,која је надлежност општинских организација уопште. Шта ћемо са осталих 60 који су за Вукоту. Бања лука, Требиње, Прњавор, Приједор, Котор Варош, Дервента, Станари, Шамац, Модрича, Нови Град итд. Они су небитни што се држе статута и зацртаног програма прије избора а ви што би сте у коалицију са СНСД сте прави, јел богати, што је много много је....

ОДГОВОРИТЕ
Name

За искрени

12.11.2018 20:18

Браво за коментар..коме се не свидја,остав-врати цланску карту и пут под ноге лагане и странка це се бар иколко оцистити..а све које остану добро прецесљати па и од нуле кренути али на здравом темељу...цуј Вукота оставку а ста је са васих резултата и засто сте овог цовјека бирали-мислили сте-млад неискусан лако цете са њим млатити..е ту сте се грдно преварили-нису сви на продају и сад кад то дозивјесте сад тразите оставку..МОРЕ...ал васу!!!

Name

није народ гласао ни за Мића, ни Омера

12.11.2018 20:37

Народ није гласао ни за Мића, ни за Омера, ни за Цицка, којима смета вукотин закон о поријеклу имовине, него је народ гласао ПРОТИВ ДОДИКА. И ако ко треба да поднесе оставке, то су они који хоће да се курвају са Милокрадом, они који су изневјерили повјерење својих бирача. Да су СДС бирачи хтјели икакве коалиције са усташком унучади, они би директно за њих и гласали, не би гласали за ове продане душе које су се умислиле да су некакви кнезови. Вукота очисти смеће из странке и за локалне изборе сатари црвену кугу. Народ се пита, не пита се ни Вучић, ни Цицко, ни Мицко, него народ!!!!

Name

ОВИ ТИ

12.11.2018 20:38

СВИ ЗАЈЕДНО НИСУ ОСВОЈИЛИ КО МИЋО И ОБРЕН

Name

Ре ови ти

12.11.2018 21:28

Освојио је Вукота!

Name

пардон

12.11.2018 22:55

Пицо и Омер... бас цоол

Name

патриоте

12.11.2018 19:49

свице и Мици само самозвани преденик Говедарица у тами

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свануло

12.11.2018 20:52

Сванут це и Вукоти када Одстрани и отпусти јос пар непослусних парова.Е онда мозе вјецно владати само нема коме

Name

Ре

12.11.2018 21:11

Вукота је у срцу и души поштеног српског народа,а тисе погрешно представљаш, лопине нису патриоте.

Name

Ре

12.11.2018 21:28

Самозвани патриота=профитер. ПРОФИТЕРИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ УЈЕДИНИТЕ СЕ!

Name

Питање

13.11.2018 12:01

Ко вам је председник а ко замјеник Републике Српске?!

Name

МИМИ53

12.11.2018 19:52

Издајице,брацо издајице су највеци проблем будуцности Р.С.а Дјубрад без цасти и морала су много веца опасност од било које катаклизме,болести или рата.ЦУДИ МЕ ДА ПОЈЕДИНЦИ ИЗ СНСДа не реагују на разумљив нацин,јер ово сигурно ни за њих није добро. Сви они хоце привилегије које по основу изборних рез. не заслузују,и које природно припадају побједницима. Кукавице су пред пензију,и користе последњи воз за додатну пљацку.Али кад једном зазиви правна дрзава ВРАТИЦЕ СВЕ НАРОДУ. Него зна ли итко која је ово по реду издаја Цавицу,он се навадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС ОДУВИЈЕК

12.11.2018 19:55

Чини ми се Мићо да излијећеш са ставовима испред Главног одбора и Скупштине странке и да се за то по Статуту СДС-а сносе последице. Па знамо ми и да си ти са Цицком ишао без знања руководства странке пар дана послије избора код Додика. Стани Мићо док још можеш...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.11.2018 20:34

СДС је такодје тајно требао да разговара са Златком Максимовицем и тајно подрзати Златка и Успјесну Српску која је на прослим изборима требала да побиједи Мицу Мициц цак сам сигуран да је Златко тада побиједио али сам сигуран да је управо Додик тада спасио Мицица. Зато Мициц сада а и цитав свој мандат је уско сарадјивао са Додиком под маском постовање институција Републике Српске.

Name

Ре Ре

12.11.2018 21:05

За твоју информацију Златко Максимовић је покраден на изборима зс градоначелника Бијељине. Мићо Мићић је преко Жике Крунића предсједника ГИК покрао Златка за око три хиљаде гласова. То јавно говоре чланови ДНС Бијељине, Мићини коалициони партнери у градској скупшини... Златко је испао поштенији и од Миће и од исталих папака у СДС-у. Изашао је јавно прије избора и изјаснио се. Ови папци чекали да прођу избори па да се онда продају... Фукаре...

Name

Уз Вукоту до краја!

12.11.2018 19:56

Вукота неце изневјерити 285.000 људи! Срамота за папке и прелетаце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Улог

12.11.2018 20:01

Вукота имао 280 000 гласова и додју неки са 12 хиљада да му попују. Идите код додика па њему попујте

ОДГОВОРИТЕ
Name

У памет се

13.11.2018 14:09

Код Додика лоји је и без парвојне обавјештајне службе ДНС добио 350 000 гласова,а служба му у БЛ украла 30 000 гласова уз помоц убаченог кадра из службе у СНСД.

Name

БОРКО

12.11.2018 20:02

Вукота ако не буде предсједник стрнке многи младице це напустати стрнку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тапија

12.11.2018 20:03

Вукота је на добром путу да консолидује стрнку али само ако поскида диносаурусе који сисају стрнку 20 и кусур година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

12.11.2018 20:04

Зар је Мицо у СДС?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

12.11.2018 21:08

Хахаха одличан коментар. Ма Мићо је Додиков играч дуги низ година. То и врапци знају. Босић га је давно требао избацити из странке. Уништио је СДС у Семберији. Погледајте само којо кретени сједе са њиме.

Name

Калновик

12.11.2018 20:04

ВУКОТА ЈЕ ОДЛИЦНО УРАДИО ТО СТО ЈЕ ИЗБАЦИО ЉУДЕ КОЈИ СУ МУ РАДИЛИ ИЗА ЛЕДЈА И ГАЊАЛИ ЛИЦНЕ ИНТЕРЕСЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.11.2018 20:05

Од кога Мицо трази оставку? Нека види резултате прво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

12.11.2018 20:05

С обзиром да је СДС изгубио у Семберији прво треба оставку да поднесе Мићо Трћина и ГО Бијељине. Види ти лопова и коха замјена теза. Сад вам крив Вукота што сте попушили у Семберији. Па Мићо је свим силима радио за Додика. Чак је и Муслимане из Јање врбовао да гласају за СНСД... А тек кад видим ко је све у ГО Бихељина, дође ми да повратим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за семберца

13.11.2018 06:52

И Цицко је изгубио у Сокоцу, пао тотално, и нека је.Доста више њихових лажи зарад личног интереса. Гледам , само пуца селфије гдје год макне и шта год уради, јадничак. До избора имаде лајкова а сад пар " лајкића" од ових неких што их је форсирао.Није Цицко СДС, и неће он одвући гласове, нека иде...има Соколац паметних људи, паметнијих и елоквентнијих од Цицка.РЕЧЕ НАМ ОГЊЕН ТАДИЋ ЈАВНО , ЛАКУ НОЋ Р. СРПСКА И БИО ЈЕ У ПРАВУ

Name

Патриоте се знају

12.11.2018 20:05

Наравно, доста је више безобразлука од стране Вукотине екипе, никакво добро од њих овај народ снаћи неће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За патриоте

12.11.2018 20:58

Како није ниста добро донио,а ко је увеоборбу на тргу,звиздање,обилазак гробова,трацарење са зенама,клеветање.па нормално да це га се одреци најблизи сарадници,и на крају це остати сам или у странци или ван ње

Name

Ре патриоте се знају

12.11.2018 21:31

Знају, знају! Баја први, читав рат на линији!

Name

Бијељина

12.11.2018 20:05

Мицо је унистио СДС у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кмер

12.11.2018 20:35

Мићо и Обрен ударне песнице СДС , домаћини , алфа и омега СДС , заклетве СДС, побједници - а сад их вучете кроз каљужу...е моји срби...све ово пљување и јад говори о карактеру онога ко пише...

Name

Ре

12.11.2018 21:17

Црвени кмери су највећи непријатељи свог народа.

Name

ре кмер

12.11.2018 22:03

Ви сектаси пљували и прицали све нај горе о Обрену и Мици, а сад су вам добри, најбољи у СДС-у. Да ли сте ви нормални ?

Name

Сања

12.11.2018 20:06

Вукота је нас предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кмер

13.11.2018 08:22

за (ре-кмер)- уопће ниси разумио- ви сте сдсовци тако до 7.10.говорили о својим љбљеним Мићи,Обрену,Цицку, Васићима... да су вам они и отац и мајка у сдс , а сада их ,,убијате,, најогавнијим флоскулама- ви у сдс сте ,,оцеубице,,...

Name

Цб

12.11.2018 20:06

Сдс трба хитно смјену генерација. Ко це гласат вјецно за мицу обрена и компањоне који сисају стрнку 20година и не дају ником предасе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

12.11.2018 20:06

Залосно је да Мицо трази од неког оставку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

б3

12.11.2018 22:55

тако је. Недамо ВУКОТУ. Мицо иди са стевандицем под руку. инаце те уби амбиција

Name

Ре Дарио

13.11.2018 11:22

Због Мице и њему слуцних је др Златко са својом екипим напустио СДС. Једино је рјесење за Бијељински СДСа да се договори са доктором да се врати.

Name

ЗА РЕ ДАРИО

14.11.2018 00:21

Е САМО И ТАЈ ПАПАК НАМ ТРЕБА..ПА ОН ЈЕ СЕБЕ ОБЕЗБЈЕXИО И СВОЈУ НАКЛОНОСТ ЈА ДОДИКУ ПОКАЗАО НА ЛОКО ИЗБОРИМА КАД РОДЈЕНОГ УЦУ ИЗДАДЕ КО И ОВИ САДА..МА СВЕ ЈЕ ТО ИСТО..ПУНИ ИМ ДЗЕПОВИ АЛ ОЦИ ЈОС ГЛАДНЕ..ЈЕДНОМ ПАПАК УВИЈЕК ПАПАК..НЕ ЛУПАЈ ТИТА ТИ

Name

Дексики

12.11.2018 20:07

САМО СДС И ЗВЕЗДИН ДРЕС И ВУКОТА НА ЦЕЛУ. ОВИ СТО ИМАЈУ 3000гласова а глуме памет отејрат нек се додику шепуре. Вукота је имао 280 000 Хало папци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака цаст

12.11.2018 21:01

За звездин дрес али ти овај други скроз разбуцан вец ти обуци јос један црвени. Под заставом Српске.

Name

РЕ

13.11.2018 00:11

Маши ти црно-белом заставом са својим Додиком(Партизан-Игокеа).Како вас није срамота представљати се као навијачи Звезде,а бити код Мила гробара.Звезда је народни,а Партизан режимски тим.Ништа незнате само се бусате ко блесави.

Name

За РЕ

13.11.2018 14:30

Немој ми Звезду стављати ни са Милетом ни са другим политичарима, јер Звезда је једноставно З В Е З Д А.

Name

Јован

12.11.2018 20:09

Мицо брука СДС. Све вријеме ради за Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Билецанин

12.11.2018 20:09

Билеца је рекла своје. Само Вукота

ОДГОВОРИТЕ
Name

фарса

12.11.2018 21:03

Билећа је за снсд колико ја знам

Name

слабо знас

12.11.2018 22:57

у Билецој је побједио ВУКОТТА 800 РАЗЛИКЕ. Био је СНСД до сада и ојадили су сто су могли.

Name

Поносни Берковићанин

13.11.2018 08:06

И Берковићи су рекли своје , само Вукота .

Name

А

13.11.2018 11:44

А шта веле ови у Гацку?

Name

СДС БН

12.11.2018 20:11

Па сви знамо да Мицо оцима не мозе гледати Вукоту. Питање је зашто? Зато што је Вукота олицење постења за разлику од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

12.11.2018 20:14

Боље што је Додик побиједио. Иначе би прошли као Србија послије пада "Жутих", сад је дошо тотални шљам. Треба извршити Лустрацију, кад тад, ови прелетачи се сами "Лустрирају"....

ОДГОВОРИТЕ
Name

стидим се

12.11.2018 20:15

Јадни генсек Игор оСтојић се уби од писања порука и хвале губитника ГОВЕДАРЦЕ. ТО КРАЉУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговци

12.11.2018 20:15

Дадосте вјеру за вецеру стидите се крста којим се крстите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.11.2018 20:17

Буду ли ови бандити побједницка струја и трансформису СДС у Додикову слускињу одмах се искљуцујем уз СДСа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

12.11.2018 23:00

И ја одмах врацам цланску. Цуј додика да подрзе. Мало им ово до сад сто су владали цицко обрен и мицо. Ста би дасе нисте накрали

Name

Сдс

12.11.2018 20:18

Мициц нови прелатац. Није му одговарао закон о поријеклу имовине јер је накрао скоро као Додик. Имао је у Бијељини мање гласова дупло него Вукота... Он је тај који треба да оде из СДС... Није Вукотином постењу до кољена

ОДГОВОРИТЕ
Name

долеМицо

12.11.2018 23:01

Мицо је веци лопов од Додика. То је требао Говедатица искљцити давно

Name

Гроздана

12.11.2018 20:21

Вукота све их избаци из странке. Ти си најхрабрији медју њима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

12.11.2018 21:01

Тако је све избацити,када остане сам бар це схватити засто је пропао СДС

Name

Ре

13.11.2018 06:58

Неће остати сам. Сав народ је уз Вукоту. Нико није гласао за ону сподобу. Млади, паметни људи требају одмах да се учлане у странку и да Вукота поведе један прави, цисти нови вал људи који це напокон радити у интересу српског народа.

Name

Требиње

12.11.2018 20:22

Вукота сваки прави сдс овац је уз вас.. Мицо и компанија Цицко....и остали сами требају узети књизице због својих резултата и дилова са Додиком и криминалом Да сдс остане оно сто је некада био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цампо

12.11.2018 22:25

Нек сте се и ви о јаду забавили. Сјеба вас Додо.

Name

Деки101

12.11.2018 23:02

Цицко прије рата био магационер сад глуми револуционара

Name

Гога

12.11.2018 20:22

Овце Мицу да се купе, доста се више политиком бавио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРАМОТА НЕВИДЈЕНА!!!

12.11.2018 20:22

Папци да смјењују ВУКОТУ?????Питате ли ви иста цланова сто су гласали за СДС???Неце вам то тако лако проци као сто сте замислили????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грујо

12.11.2018 20:22

Сјеци Вукота све непослушне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро

12.11.2018 20:23

Ово Вукота треба све избацити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро

12.11.2018 20:24

Је ли ово и Мићо кренуо Обреновим стопама?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кад тад је наплат

13.11.2018 07:25

Јесте, има их још. То раде да се сакрију иза бајиних леђа, јер су узели баснословно, а то ће ипак некад доћи на ред. Видимо Хрватску, односно земље Еу-е. Похлепни на паре, на некретнине, фотеље, похлепни на све, као да су вјечни... Има стара, "Отето је проклето", божијом правдом све кад тад дође на наплату. Срам их било, као и оне што их подржавају, ту нема грама части.

Name

Херцеговина

12.11.2018 20:27

Вукота је нова снага и свјетлост опозиције. Да није Вас издајника било данас би било другације после избора.. Продали сте га пре избора... у сваком Васем граду имао.је висе гласова од Вас. У сарајеву у Бијељини свуда...стидите се имовине коју сте покрали од народа...хоцете јос! Гладна уста...лицно знам колика је имовина Вукотина и пре и после избора... да сацувате отето јос коју годину лизете дупе Додику... Срам вас било једном ногом у гробу.. Хоцете ли.моци поњети на онај свјет новац Стидите се... Образ и цаст остају вјецно... Издајете народ који вам је дао повјерење

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Херцеговца

12.11.2018 21:48

Све је управо тако. Одличан коментар!

Name

Ре Херцеговина

12.11.2018 23:35

Па међеде један, то што је Вукота имао више гласова "од њих" говори да су људи радили за њега, а не за себе. Плус, Вукота је био кандидат свих опозиционих партија и логично је да има више гласова од неког кандидата странке. У ствари, ја не могу вјеровати шта ја пишем.... Мало је било неважећих листића, какви све гласају....

Name

Слависа

12.11.2018 20:27

Вукота, ако мислис спасити СДС у Бијељини ријеси се Мицица. Он је продужена рука Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подршка

12.11.2018 20:27

Подршка,велика, Вукоти!!! Љигавци напоље, ово је добро жито се чисти од кукоља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сладја

12.11.2018 20:28

Овим старим лоповима смета постени Вукота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Сладја

13.11.2018 06:55

Бас тако, смета им свако ко је нормалан. А ми само сједимо и гледамо ста раде цовјеку.

Name

УДРИ ВУЛЕ!!!!

12.11.2018 20:30

Смјењујј ВУЛЕ ове старкеље доста је и њих било!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подршка Вукоти

12.11.2018 20:30

Само једно да се зна Вукота је ЗАКОНИТО ИЗАБРАНИ ПРЕДСЈЕДНИК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

12.11.2018 20:31

Само ВУКОТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Вујадиновић

12.11.2018 20:34

Ко Вама даје за право да тразите оставке од Вукоте издали сте га а сад тразите оставку постеног и политицки не исквареног цовјека питали се ови народ иста у овој дрзави или само Ви себи послове намјестате и прескацете за лицне интересе ово је стварно опста бахатост народе на ноге и протесте да се овом јаду стаје у крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

13.11.2018 08:20

Да, и прије избора састајали су се са Додиком, а Цицко је отворено говорио омладини ако хоћеш посао гласај за Додика.

Name

САМО

12.11.2018 20:35

ТАКО ДОБРИ ЉУДИ ПРОТЈЕРАТИ ИЗДАЈНИКЕ ИЗ ПАРТИЈЕ НЕКА ОСНУЈУ СЕБИ СТРАНКУ ИЛИ ИДУ СА ИВАНИЋЕМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мане

12.11.2018 23:10

Цицко неки дан казе да врате Васица и Обрена. Па врати клемпо онда и Стевандица и Бојица и остале папке и остацете само ви у странци. Колико је клемпо имао на сокоцу или да се хаватамо како је он бозе хапсен и много зртве поднио. Па и ја сам стрица изгубио у рату, отац рањен 70 постотни инвалид рата па се не сепури а такодје је цлан СДСа.

Name

Сузана

12.11.2018 20:35

Вукота избаци и овог уљеза... Да млади продису у сдс у. И неоду из земље.. Јос си нам ти свјетла тацка у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛНО

12.11.2018 23:12

Реално СДС има најперспективније предсјеника странке. Без мрље у каријери. А такодје и секретара. А то сто су они видјени памтни и сто многима неце дати допуст да краду, то је друга ствар!

Name

ПАПЦИ !!!

12.11.2018 20:36

Ако ова БАГРА смијени ВУКОТУ напустам СДС!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

барба јуре

12.11.2018 22:27

Леле!!!!!!!

Name

Никола

12.11.2018 20:37

Мицо издајнице лозе Бранковица... Мицо остави цланску...пољуби и остави ... На младима свјет остаје а ти пут под ноге и Пејину унуку цјеливај....

ОДГОВОРИТЕ
Name

постени гласац

12.11.2018 20:38

Постени Вукота сви су гласаци уз тебе сигурно остајеш на целу странке

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарајВо

12.11.2018 23:14

Вуле бог. Мицо папак. Иди са Радојицицем на закуску

Name

Ре

13.11.2018 08:59

Видјели смо на изборима

Name

Симо

13.11.2018 14:36

Тако је, издајници су јадни. Мицо срам да те буде!

Name

Врата су још отворена

12.11.2018 20:38

Напоље ћете и ви,код Миле сви на окуп,под једну заставу профитерску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

12.11.2018 20:38

Вукота цасан и постен цовјек...он да оде из сдс... ви удбаси накрали се па јос коју генерацију у црно.да завијете и у инострансво отјерате... Процисти сдс Вукота од овога,сљама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свице

12.11.2018 20:40

Народ је уз Вукоту ти продана дусо...пакуј кофере и ван из сдс... није ово твоје да ти смјењујес постеног цовјека..

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС-овац

12.11.2018 20:45

Мићо и цијели ГО да поднесу оставку. Лоповска политика непромјењивог локалног шерифа срозала СДС на само 12.620 гласова. СНСД на челу са ликом који нема никакве везе са Семберијом убра 15.078. А САМ ВУКОТА У ИСТОЈ ТОЈ БИЈЕЉИНИ ОСВОЈИО 27.687 ГЛАСОВА!!! Живио нам Вукота Говедарциа на вијеки вјекова!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свиће

12.11.2018 20:47

Говедарица вам неце дати оставку јер је он имао најбоље резултате од вас,ви дајте иставке или будите прелетаци,народ је уз Вукоту. А ви срам вас било радил исте против странке И народа И марс будите купљена вреца гована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др Златко Максимовић

12.11.2018 20:50

Примам те Мићо у покрет успјешна Српска, да пропаднеш са мном заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

к

12.11.2018 22:25

Златко је то господски урадио. Ови сљамови нису дорасли томе.

Name

Мицо Мициц

12.11.2018 23:16

Дувај га пургеру. Идем са клемпом на Соколац. Оснивамо СДС инстаграм! Свакако се Цицко слика на сваком кораку као пубертетлија а и ја кадкад окинем селфи са Радојицицем.

Name

Народ И за народ

12.11.2018 20:53

Људи моји нека оду из странке ови стари фосили сто се хватају за сламку И сто прелазе код Додика јер да не предју он би им отудјио све оно сто су ове године покрали. У пензију фосили,могу заједно по руку са Радмановицем,Спирицем И исталим лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ива

12.11.2018 20:56

Мицо сова стара,..... једно остави Вукоту на миру! НАРОД ТЕ ГЛЕДА,ПА ТИ РАЗМИСЛИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

12.11.2018 20:56

Вукота је освојио два ипо пута више гласова него његова партија а сада се види и зашто. Радила багра против њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омладинац

12.11.2018 20:58

Мићо у 62. години живота одлучио да се превјери. Морамо га схватати, хвата задњу шансу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВХ

12.11.2018 23:24

Вукота 9.март 1976 ГОДИНА 42 Мицо МИЦИЦ, 6 ЈУН 1956 ГОДИНА 62 Цицко БЈЕЛИЦА, 19 ОКТОБАР 1958 ГОДИНА 60 Омер Петровиц.11 МЈ 1957 ГОДИНА 61 Костадин Васиц, 11 ОКТОБРА 1968 ГОДИНА 50

Name

к

13.11.2018 08:14

Уууууу, они су пуни комплекса,зато сто изгледају да имају по 70.

Name

МЛАДИ СТАРИ

15.11.2018 11:01

"Онај ко никада није научио да поштује не може бити добар командант." Аристотел Поштујмо младост и љепоту Вукоте Говедарице, али поштујмо године, искуство и мудрост Миће Мићића, Соње Караџић и Цицка и других 50+. Младост или мудрост ?- питање је сад. "Добра није гдје се паметни не слушају".

Name

Крај прице

12.11.2018 20:58

Назалост ово це бити крај прице за СДС захваљујуци старим функционерима који су одлуцили да задњи пут у каријери искористе прилику да јос цетири године понесто усицаре јер висе неце имати прилику. Не интересује њих ни народ ни РС. Битни су они сами себи и зато су спремни и да унисте СДС преко које су се дебело обогатили. СДС послије овог растурања постаце странка на ивици цензуса јер це вецина цланства закљуцити да нема за кога гласати а ни сврхе док се изборни закон не промјени. Гдје то има да појединац има право да мјења или саботира вољу бираца? Само у трулом друству каква је БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преваранти

12.11.2018 21:00

Добро вас је Додик савјетовао,вас прелетаце,да се ријесите Вукоте па да СДС претоците у криминални снсд. Срам да вас буде овог народа И оних људи сто си изгинули бранеци ову дрзаву,гледају вас одозго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало

12.11.2018 21:03

Ви што упорно причате како је Вукота имао више гласова од свих њих, па морао је имати кад је за њега гласала цијела опозиција а не само СДС. Ало доживјели сте тотални фијаско а сад кад видим какви сте и није ми вас жао. СДС коначно мора кренути од 0. Значи и без Вукоте и без њих

ОДГОВОРИТЕ
Name

к

12.11.2018 22:43

Ко је тамо гласао? Цијела позиција,бројаци, издајници и Цик са камионом невазецих и јос ко зна којwкаква багра

Name

Ало

13.11.2018 05:39

То је друга прича, али рећићу ти и курта и мурта. Овдје је прича о СДС-у и

Name

к

13.11.2018 09:13

Засто издајници никада нису били прwдлозени за неку вис. фун.?! Па зато сто би изгубили огроман број цланства и гласаца,далеко,далеко висе него сто они уопсте могу повуци са собом.Знало се то, одавно,ко су ти појединци, полуљуди у странци који су посвецени само и искљуциво лицним интересима,далеко од било каквих вриједности сто заговара СДС за будуцност свих нас.... али треба се 100% увјерити па судити, сто је и уцињено.Колико нас је преварено од истих тих?!

Name

Хахаха

12.11.2018 21:04

Жељкица вам је побједила али са покраденим изборима,то цијели свијет зна И зато кос није готовооо! Видимо се ми јос!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

12.11.2018 21:16

Је ли и мићо постаје папак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

12.11.2018 21:16

Вукота не предаји се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србине издрзи

12.11.2018 21:37

Вукота уз тебе су постени срби издржати мораш ради народа који је за тебе гласао уз Обрена имићу чичка смрада са Романије није чланство деведесет посто

Name

киза

12.11.2018 21:28

Ето јос један папак, овог пута Мицо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

12.11.2018 21:31

Велика подршка господину Говедарици, честит и поштен човјек, такав треба СДС-у. Папци треба да оду, врата су им широм отворена. Само јако Вукота, ти си мој предсједник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазо сдс

12.11.2018 21:36

Мицо Мицицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

крај

12.11.2018 21:42

распад..сдс мора промијенити име..овакава какав је никоме не треба...крај..гаси свјетло дуго сте и трајали...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

13.11.2018 10:05

СДС це бити први који се озбиљно суоцио са сукобима људи и нељуди у странци, многе странке це исто поступити ако зеле будуцност....

Name

Лазо сдс.

12.11.2018 21:45

Мицо Мицицу.Цицко Лупезу.Обрене Туре дабогда вам земља кости избацила сто издадосте оне јадне Борце сто изгинусе.дртине старе у камен се претворили.олосу јадни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА

12.11.2018 21:47

ОВО ЈЕ БОРБА ЉУДИ ПРОТИВ НЕЉУДИ, НИЈЕ БИТНА СТРАНКА. СТА ИМА ВЕЗЕ АКО ИЗГЛАСАЈУ СМЈЕНУ ВУКОТИ. ВУКОТА ПРЕДЈИ У ПОСТЕНИ И ДОСЉЕДНИ ПДП И ТИ И СВИ ПОСТЕНИ ЉУДИ ,ОФОРМИТЕ НАРОДНИ ФРОНТ ПОСТЕНИХ ЉУДИ. НЕКА ОВИ ЛОПОВИ И КРИМИНАЛЦИ РАДЕ СТА ХОЦЕ, НЕЦЕ ДУГО. У СВАКОМ СЛУЦАЈУ ОВО ЈЕ ПРЕСТРАСНО ЗА НОРМАЛНОГ ЦОВЈЕКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Че

12.11.2018 22:01

Миле им дао још пар дана рок да овладају странком па пожурили, али мало су се прерачунали. Вукота остаје предсједник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

12.11.2018 22:20

Сам себи остаје....

Name

Активиста

12.11.2018 22:02

Па како вас није стид и страх од бога.Мичо ,Васић и Цицко закуните се у нај светије ваше да ово исто нисте радили Босићу безбожници све што сте узели потрошили у невољи дао бог.А зашто у кампањи нисте рекли бирачима да вам је Додиков програм прихватљив па да видите како би прошли,већ сте се крили иза СДСа,да би испоштовали Доду па се сада кријете и тражите оставке од поштаног народа СДСа. СОТОНЕ И ЛУЦИФЕРИ БОГ ВАМ СУДИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жељни истине и правде

13.11.2018 09:13

Крили се иза Сдс-а, па опет доживјели фијаско у својим градовима, зато што знамо њихово поштење. Нису никакви ауторитети, ни по ком основу, нек се не заваравају. Вукота не смије дати оставку, јер је иза њега "народ жељан истине и правде" дуги низ година. Једино он може одржати странку, а ове папчине треба шти прије откачити, прљају све чега се такну. Вукота ће окупити све поштене, младе, ипак провјетрити и очувати СДС странку, која је више од свега симбол опстанка, кад је најтеже...

Name

Слобо

12.11.2018 22:35

Вукота вријеме је. Буди мушко и иди. Логично је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

12.11.2018 22:36

ста то би оде и купусар у папке нск поврде и своје истомисљенике са собом цека их Додик и Обрен сљам Вукота је пресједник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зивот

12.11.2018 22:40

Мицо и остали СДС у Бијељини, да вам Бог да Даворову судбину до недјеље, да осјетите бол, преваранти народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија

12.11.2018 23:25

Не пада снијег да покрије бријег него да свака звијер остави траг.Хвала Додику што напокон направи диференцијацију у редовима СДС.Нек води са собом обрена,мићу и цицка и ако је остао још неки лупеж.Знаћемо да су у странци остали поштени и одани чланови.Из овог случаја извући поуке,не смије се дозволити да се на листама нађу компромитовани који сутра постају лак плијен диктатора.Овој тројици је припријетио кривичним гоњењем и без једне марке их је придобио.Ко зна колико дуго це трајати та аболиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

13.11.2018 06:48

Коментар Добојлије је на мјесту.

Name

Михајло

13.11.2018 05:16

Лос резултат је био и у Бијељини. са цца 30 000 гласова пао си на 20 000 мој Мићо. 30 % лошији резултат него 2014. Да ли размисљас да поднесес оставку?

ОДГОВОРИТЕ
Name

продан

13.11.2018 05:41

Вукота немој поклекнути, остасни досљедан својих предака, немој да ти се Обро у гропу преврће, немој да идеш са издајницима, са оним који би рођеног оца продали за шаку власти и шаку динара, а не тебе, па читав СНСД и у твом Гацку је причо прије избора како ће Обрен Петровић напустит СДС ако изгуби и отић за Додиком да се обогати још више, ал не брини ти буди поштен, а Опрену поручујем свак по своје, а ђаво по своје. Једног дана ће бити ко код попа водица донијела водица однијела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

легија

13.11.2018 05:43

Сад ће Мићић да организује "демонстрације"против Вукоте.Али то овај папак другачије каже

ОДГОВОРИТЕ
Name

гвидо

13.11.2018 05:45

Мићићи лопужо, иди ти додику под окриље, а остави СДС не прљај га више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путуј игумане , сви одреда!

13.11.2018 06:02

Па ви који тражите Вукотину оставку треба да сами себе искључите јер мислите другачије од оних који су гласали за СДС! Људи који од оснивања гласају за СДС не помишљају да буду дио Блајбуршке коалиције, не пада им на памет да буду савезници са Додиком! Дасу то хтјели давно би гласали за њега!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неће проћи

13.11.2018 06:09

Мало сте се залетели, прво ћете у својим срединама да питате БАЗУ (своје чланство) да ли су људи за промјену политике коју ви тражите и имате ли ви подршку! Кад то прођете имате шансу да изтаберете ново руковоство, овако сте направили класичну засједу и један по један скупља као некакав одбор који тражи смјену пресједника! Колико људи у гробу се преврће на помен вашег тоталног превртање политике СДС-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

к

13.11.2018 08:18

апсолутно исправно

Name

Политика СДС-а једна за сва времена!

13.11.2018 06:12

Ко че повести људе који не желе да мијењају политику!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељинка

13.11.2018 06:26

Заврси и Мицо као издајник, нек изадје на градски трг да се захвали градјанима сто су му давали повјерење годинама, унистио је СДС у БН, Драго Вуковиц посредник изм едју Додика и Мице, плацени сплеткарос на ФБ да унисте постеног Вукоту, нека вам је вјецна слава и велико хвала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукота!

13.11.2018 06:52

Оно сто је неко, ко је хтео да види истину, говорио: да је Мициц=ОбренП., сада се расвијетлило. Сви "велики" у СДС-у су себе видјели на удару Законао поријеклуимовине и зато су ти окренули ледја. Остани досљедан као сто ти постени савјетују. Када материјално у цовјеку, надвлада духовно-то висе није цовјек. Пустите и Обрена и Мицу и Цицка и "попа" Јериница (који сада показа ста је мислио и о пок. Гарицу). Пустите нека плове Додиг-овим бродом на коме се зна ко је слуга а ко господар и ко, када треба умријети,први умире. Само их пустите и будите срецни сто висе нису уз Вас. Некада давно је један мудар цовјек рекао: Сваки руководилац зели да има цинкаросе у своме тиму, али да их ни један озбиљан руководилац не цијени, јер како оцинкарисе тебе, тако це сутра и мене-када им за то пригода додје. Дакле, и Додик јемудар: зна он да су му ови прелетаци непоуздани, али у неком тренутку могу бити корисни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберарац

13.11.2018 07:17

СТА ХОЦЕС МИЦО ВИСЕ.СОФРЕНИЦУ СИ ДАО МЈЕСТО ДИРЕКТОРА.СВОМ РОДЈАКУ ДАРКУ МИТРИЦУ ИЗМИСЉЕНО МЈЕСТО ДИРЕКОРА У ВОДОВОДУ И ЈОС МЈЕСТО У СКУПСТИНИ.ЈОВИЦА СИ ПРОГУРАО.САД БИ ДА БУДЕС МИНИСТАР.ЕТО ГЛАСАЛИ СМО ЗА ВАС.БИЈЕЉИНЦИ.И ГРАДСКА УПРАВА И ВОДОВОД СТО ИХ ЈЕ 5 ЈЕДНО РАДНО МЈЕСТО. СВОЈУ СИ ДЈЕЦУ ОБЕЗБИЈЕДИО И ОНИ У СКУПСТИНИ И ДЈЕЦУ И ЗЕНЕ И ЉУБАВНИЦЕ.МА МОРЕ НОСИТЕ СЕ..СРАМ ВАС БИЛО....ХОЦЕС КОД ДОДИКА ДА БУДЕС МИНИСТАР...

ОДГОВОРИТЕ
Name

маније него

13.11.2018 09:03

Јел зна неко ко од цланова није досао на су.Видим све они који се дебело нафатирали.........

Name

БОБА

13.11.2018 08:49

СРБИ СУ ИЗДАЛИ МИЛОШЕВИЋА ИЗДАЛИ МЛАДИЋА ,ИЗДАЛИ КАРАЏИЋА ШТА ЗА ЊИХ ЗНАЧИ ЈЕДАН ВУКОТА ГОВЕДАРИЦА МЛАД ДОСТОЈАН СВОЈИХ РИЈЕЧИ, ХАРИЗМАТИЧАН,,ФАЦА У ОДНОСУ НА ОВЕ СТАРЕ ОТРЦАНЕ ПРЕВАРАНТЕ. КРОЗ ИСТОРИЈУ БИЛИ ИЗДАЈНИЦИ.СРЕТНО ВУКОТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

арена

13.11.2018 09:21

А СТИ ТИ ЦРНИ СЛАВКО НОВАКОВИЦУ СЕ СМИЈЕС?ЗБОГ ТЕБЕ СМО ГЛАСАЛИ ЗА МИЦУ.ЗАДЊА ДВА ИЗБОРА СМО И МИ СХВАТИЛИ ДА ТО ЗА ЊЕГОВУ ФОТЕЉУ...СОФРЕНИЦА..МИТРИЦА...ЈОВИЦА.....ТИ ПОТИЦЕС ИЗ УГЛЕДНЕ И БОГАТЕ ПОРОДИЦЕ...НЕ КАЛХАЈ УГЛЕД СТАРЕ УГЛЕДНЕ ПОРОДИЦЕ.КОЈА СИРОТИЊИ ПОМАГАЛА .И ОД СВОГ РАДА ЗИВЈЕЛА....

Name

Само. На принтед ВУКОТА

13.11.2018 09:07

ОДМАХ ТРАЗИ ЗАКОН О ПОРИЈЕКЛУ ИМОВИНЕ ВУЛЕ БРАТЕ.Све ти здраво и весело било.И оног грдног ЦИЦКА под хитно изкључуј ако мислиш себи И народу поштеном здраву и добру будућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.11.2018 09:46

Вукота врати Златка у СДС. Он ти је пре избора 2016 и 2018 изасао из СДС и изасао због Мицка. Кад су ти људи говорили какав је Мицко, ти казес Златко папак. Златко ти није забио ноз у ледја, а ови локални серифи јесу. Трази опрост од Златка и многих других које си назвао папцима а истерао си их због локалних серифа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

13.11.2018 09:53

Уклоните издајнике и неколоко око њих. Напријед цасно и постено....

ОДГОВОРИТЕ
Name

yyy

13.11.2018 11:43

Неколико?

Name

Члан СДС

13.11.2018 14:55

Господине предсједниче Говедарица,затражите спискове чланова Градских одбора СДС Добој,Бјељина и Соколац и спискове запослених у и овим локалним управама па ћете видјети колико је службеника у сукобу интереса и онда ће свима ваљда бити јасно да су цланови одбора у оправданом страху за личну егзистенцију гласали како им ови локални диктатори или како их од миља зову,ШЕФОВИ,налажу.Одлуке ових одбора су не легитимне.Збиг грубог кршења Статута СДС чланови ових локалних одбора морају бити брисани из чланства без провиђења било каквог поступка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папак

13.11.2018 20:10

Папчина у најави, а ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукота,

14.11.2018 07:14

Немој послусати издајнике: да формирассеби нову странку. Нека они формирају себи нову странку па да виде ко це им прици, а ТИ остани у изворној странки, а њих архивирај. Упоредисвоју имовину са њиховоји тоЈАВНО нека се објави па це свима бити јасно ко је ко и засто себори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

14.11.2018 08:04

Напријед Вукота,само храбро,растјерај багру,издајнике.Доћи ће вријеме кад ће поштење и морал испливати на површину.А ови издајници који подржавају Додика,највећег непријатеља српског народа,ће нестати са политичке сцене врло брзо,сјеме им се затрло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кмер

14.11.2018 10:26

Дуле , Дуле...можел шта да се одгусла и за појас задене...

Name

рацио

14.11.2018 15:39

СДС има исправан став.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мами

14.11.2018 21:17

Само Вукота! Млади човече не дај Српску странку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Систем

14.11.2018 22:46

У првом кругу Додик примио пар њих, а остале оставио да би они преузели цијели СДС којим це он касније преко њих управљати.Све је ово добро јер у својој похлепи, одлуцили су изаци у јавност, па имамо прилику да цујемо те мозгове, као вецерас Бјелица на ФТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е нетје мотји

15.11.2018 12:03

Е па ти који су остали а тразе оставку цовјека који је најмање крив за ову издају, њих искљуцити из странке док јос мозе па и по цијену да се све распадне јер це на овај лоповски нацин до тога свакако доци. Е онда све који су се на било који нацин у позитивном смислу доказали, сакупити у једну цисту странку и кренути правим путем и са правом опозицијом-људима који су се исто тако на прави нацид доказали...Сљам напоље и од нуле али са народом уз себе..

Name

А СТА С ВАС

15.11.2018 11:05

КОМЕ ВИ ДА ПОЛОЗИТЕ РАЦУНЕ И СВОЈУ ОДГОВОРНОСТ И КАДА ДА ОЦЕКУЈЕМО ВАСЕ ОСТАВКЕ ЈЕР СТЕ УЦЕСТВОВАЛИ У ОВИМ ПРЕУСПЈЕСНИМ ИЗБОРНИМ ЗАВРЗЛАМАМА СРАМ ВАС БИЛО СТОКО ЗАДРИГЛА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

15.11.2018 17:27

Проблем СДС_а је наступио у моменту када једна честита група тражи испитивање поријекла имовине и праведнији поредак, што никако не одговара старим гребаторима и њиховим полтронима. Све ће учинити да никада поријекло имовине се не испитује јер они неће сами против себе и себи сличних. Подршка за Вукоту и неукаљане кадрове СДС_а.

ОДГОВОРИТЕ