Gradski odbor SDS BN traži ostavke

Gradski odbor SDS-a Bijeljine traži od predsjednika stranke Vukote Govedarice i kompletnog Predsjedništva ostavke radi loših izbornih rezultata. Sjednica je trajala puna tri sata i nakon nje nije bilo izjava za novinare.

Republika Srpska 12.11.2018 | 22:20
Gradski odbor SDS BN traži ostavke
"Gradski odbor SDS Bijeljina traži da cjelokupno rukovodstvo SDS, sa predsjednikom SDS na čelu, kao i generalnim sekretarom, preuzme odgovornost i podnese ostavku", kaže se u saopštenju i dodaje da zahtijevaju da se u što kraćem vremenu zakaže vanredna Skupština SDS i da se održe vanredni unutarstranački izbori kako bi Srpska demokratska stranka otklonila sve nedoumice o svojoj politici u narednom periodu.

Zanimljivo je da bijeljinski gradski odbor SDS-a traži da Srpska demokratska stranka, kao državotvorna, odovorna i nacionalno svjesna stranka, stavi interes Republike Srpske i jedinstvo SDS iznad borbe za ulazak u vlast, iako su ranije čelnici tog odbora bili za ulazak u vlast sa SNSD-om Milorada Dodika.

Gradski odbor SDS Bijeljina smatra da je krajnje vrijeme da se sa svim strankama sa sjedištem u Republici Srpskoj postigne konsenzus o nacionalnom interesu Republike Srpske i u tom smislu sa svim važnim političkim i društvenim akterima u Srpskoj razgovara o načinima izlaska iz duboke društvene i ekonomske krize.

Takođe, gradski odbor SDS Bijeljina traži da se predsjednik Glavnog odbora SDS ovlasti da sprovede vanredne unutarstranačke izbore i rukovodi strankom do završetka izbornog procesa.

Traže i da se prestane sa isključivanjem iz stranke članova koji drugačije misle i da Glavni odbor raspravlja o svim žalbama isključenih članova.

BN TV

Komentari / 236

Ostavite komentar
Name

A

12.11.2018 19:21

Samo Vukota samo dosljednost

ODGOVORITE
Name

Patriota

12.11.2018 19:53

Vukota!!! Ostani dosljedan onoga sto si govorio pre izbora, svi koji zagovaraju saradnju sa onima koji ubijaju nasu dijecu, tijeraju nasu dijecu iz ove zemlje , unistise sve sto se unistiti moze i danas hoce "saradnju" sa njima!!! Dobili ste skoro 300000 glesova samo sto ste govorili protiv rezima i diktatora , ni jednom rijeci niko od vas nije rekao "u slucaju pobijede snsd a ja cu saradjivati sa njima" , nego sutili ste i danas hocete da legalizujete sva nedijela koja su uradjena prema RS i nasem stanovnistvu!!! Svaka saradnja bi bila izdaja svim glasacima koji su glasali srcem protiv rezima!!! Ponovite izbore u RS i opredijelite se za saradnju sa laznim patriotama ako ste toliko ubijedjeni u ono sto radite, nemoj te se kriti iza necega zaso niste dobili glasove naroda!!!

Name

Miljan

12.11.2018 19:58

Jadna nam majka kakav smo narod, istorija nas nicemu nije naucila. Gubili smo sve ratove zbig izdaje i novca, istorija se ponovila. Zbog izdaje smo ostali i bez Kosova, nestace i RS , nije mi zao, zao mi je saboraca koji vise nema medju zivim, izgunili ni za sta, u miru gubimo sve. Nama nisu problem bosnjaci i hrvati, mi smo problem sami sebi zbog pohlepe i mislim nerijesiv problem. Micic je izdajnik definitivno. Opstat ce SDS , osvjezit ce se novim snagama i mladim, a vi bagro stra na smetljiste idete. RS je bijeda jer nas lopovi vode, Federacija je Monako , Las vegas za nas. Mi smo nepopravljiv narod i bijedan. Za pare se prodajete bagro a narod ko j.... Zabili ste zadnji ekser u mrtvacki kovceg RS

Name

kmer

12.11.2018 20:01

Ko je pobedio u Bijeljini =GO SDS BN !!! Valjda taj makar smije iznijeti svoj stav - ili su u sds nasupila neka nova pravila da gubitnici kroje platforme - zemljo otvori se ...

Name

Milan

12.11.2018 20:09

Neko je ovde pomenuo Sonju Karadzic. Pa ljudi, po cemu ona zasluzi mjesto na kompenzaciji i udje u NSRS i izdade Vukoti koji joj je to omogucio. Ne zbog nje, nego zbog njenog casnog tate koji čami u Haskom kazamatu. Ali ona je koketiranjem s Dodikom i rodjenog tatu izdala. Nije trebala prihvatiti imenovanje studentskog doma na Palama po ocu. Nije trebala Dodikov prljavi novac. Sad je obrukala sebe i deseto koljeno. To samo može srpska pohlepa i srpska kratkovidost. Zivi bili pa vidjeli. Sonja ce uz Dodika i dosada ga je lagano podrzavala. Dali ste upamtili neku njenu diskusiju ili bilo kakvu rijec koja je protiv laktaškog Baje? A zasto je to tako - zna se. Proklete pare. A taj isti Baja je njenog oca pozivao da se preda Hagu. E Sonja bruko ljudska.

Name

Aa@ patriot

12.11.2018 20:15

Zasto nisu dozvolili ponovno brojanje glasova pa da se tacno utvrdi koliko je Vukotinih ponisteno, da ne pricam o vjestacenju. Pa Zeljka je jedini kandidat u BiH koja je izgubila izbore u MZ gdje glasa

Name

Pero

12.11.2018 20:15

Dva Vasića, Cicko,Sonja i Mičić zahvaliti im i neka idu.Ima SDS poštenih i čestitih ljudi. Niko od ovih ljudi nije Dodika ktizikovao zbog kriminala.Šta mislite zbog čega?Ni Vukota mi nije jasan zašto prije odlučnije nije reagovao. No pošten je čovjek i zaslužuje povjerenje. Cicko koji je krao materijal preko Select impeksa i Centreksa to svakako nije.

Name

280.000

12.11.2018 20:36

Valja samo Vukota i 284.194 koji su glasali za njega a protiv ove odvratne lopovske vlasti.

Name

PATRIOTE

12.11.2018 20:42

SAMO ZABLUDELI SU GLASALI ZA VUKOTU A ONI KOJI IMAJU OTVORENE OČI ZA ŽELJKU

Name

Micko

12.11.2018 20:44

Vukota mozes dati ostavku,Na trgu te ceka pravda i presjednicka fotelja,tamo si vodio kampanju i dobio glasove te proglasen presjednikom!.....

Name

Ре

12.11.2018 20:58

Црвени кмери су убице свогнарода.

Name

Зна се!

12.11.2018 21:04

Ништа ново. Петровић Васић Мићић и Цицко сви су се прије избора договарали са Додиком и кампању су водили само за себе и своје пулене. Све им се зна, старе лопине.

Name

Re Pero

12.11.2018 21:05

Stevandić, Maksimović, Dunjić, Bojić, Banjac, Tadić i još neki, odnijeli su sa sobom 50.000 glasova SDS-u, a ostavili 120.000. Možeš li zamisliti koliko bi odnijeli Mićo, Obren, Cicko, Sonja i Vasići? Vukota, podnesi ostavku još večeras, ako misliš dobro SDS-u.

Name

Re patriote

12.11.2018 21:11

Misliš za dom spremne patriote?

Name

VRS-RVI rep Micko

12.11.2018 21:20

Vukota je vodio ispravnu kampanju bez helikoptera i novca kojeg je imao diktator i njegova svita,a sto smo mi glup narod i sto necemo da vidimo da nas vode ustaske unuke i kabadahije to je nas problam!!! Misle vijecno ce imati novac i kupovace izbore, grdno se varaju!! Kad tad ce kraj lazima i prevarama doci, sto nas narod kaze " u lazi su kratke noge". Zivi bili pa vidjeli!!! SDS ce ostati na platformi na kojoj je Vukota dobio skoro 300000 glasova + oni koji su napravili nevazecim. Ako je bakinacki vozd toliko ubijedjen u svoju apsolutnu vlast neka raspose i ponovi izbore ,pa neka onda sa ovim papcima formira vlast sto bi bilo posteno!!! On zna sta je radio i kako je pobijedio... aliii samo neka iduuu i na sljedecim izborima znamo za koga glasamo!!'

Name

realno

12.11.2018 21:51

Vi, srbi koji niste za Dejtonsku BiH, spremite se za stvaranje VELiKE NDH.

Name

Tim

12.11.2018 22:10

Podrska za Vukotu! Vule samo tjeraj te starce iz SDSa! Sa Vukotom do kraja vijeka! Za dalje cemo da vidimo! Vukota obozava te vise od pola Banja Luke, ali bas obozava!

Name

Glas naroda

12.11.2018 22:42

Pokusali su da ga iskoriste kao trojanskog konja,pa nezasluzuje da vodi SDS.Nema kapaciteta za tako odgovornu funkciju.Jos mjesec dana i zbogom ostaje mu samo Dragicevic da ga podrzava!!!

Name

Прижглавак

12.11.2018 23:02

За јединство Српства.

Name

Podrska Vukoti!

12.11.2018 23:02

Podrska za Vukotu uz kog je narod! Predsjednice, jedini izabrani, izdrzite, nemojte dopustiti da vas slome necasnim radnjama. Vi nemojte dati ostavku, mi smo glasali za vas i mi ne trazimo vasu ostavku. Izbori nisu bili regularni nego su rezultat i proizvod prijetnji, prisile, zastrasivanja, nelogucni su u mnogim mjestima i nisu rezultat volje naroda. Niti jedan autoritet starih clanova stranke ne moze insistirati da proizilazi moralna obaveza iz takvog rezultata koji je sam po sebi nemoralan. Cuvajmo nasu zemlju i nemojmo dopustiti lazne floskule i njihov uticaj na vas. Budite ponosni na sebe, vec ste ucinili mnogo za nasu zemlju, samim tim sto ste pokazali otpor prema tako laznom, protivzakonitom i necasnom postupanju. Prijetnje vladajuce stranke su prekrsile vise zakona, a bile su upocenje svom narodu. Ne dozvolite da sa vama tako postupaju.

Name

SDS doboj

12.11.2018 23:18

Udri dezertera samo ga pod noge

Name

CIRKUS

12.11.2018 23:55

Vukota dobio duplo više glasova od stranke i sada je on kriv!?Molim,to vi stare otrcane politički izlizane kvazi face sada nešto pričate,jel vas sramota,dobije kandidta duplu više glasova od svoje stranke(osamdeset hiljada više i kada se izbaci broj ostalih stranaka koje su ga podržavale),pa narod hoće mlade,pametne,pragmatične,ljude sa idejom bez skrupula i tereta pljačke i lopovluka.To vam pokazuje svakih izbora al vi to nećete da vidite.I Treba da vas bude sramota,Cicko izgubi ne samo u svom gradu već i u svoom glasačkom mjestu i nešto priča,Sonja na kompezaciju,Vasić uzeo sebi koliko mu je dovoljno da bude poslanik a ostalo ostavio braći iz snsd-a,Mićo jedva svoj grad odbranio,ne znam samo od koga ga je branio,od Ćorića jel,neće te više narod ni tebe ni Obrena,Ovaog obrena koji se prvi put iz razloga što je bion kandidat borio za stranku(čitaj za sebe) i zbog kombinacija sa bošnjačkim strankama i vođenja grada kao da je njegova očevina a ne od svih nas .Kada se tome doda pedeset hiljada ubačenih i kupljenih glasova Vukota je sa pravom predsjednik,pa makr i ne bilo SDS-a ako će da ostane na Cicku,Miću i Obrenu,oni su svoje odsvirali.Vidjećete za lokalne,Dodik poje Pavića a ne da njih ostavi koji su mu trn u oku godinama.

Name

Gradac i Obarska

13.11.2018 08:40

Gledam ove jadnike u tzv Gradskom odboru koji Mići daju podršku za izdaju. Većinu od njih ker nema za šta ujesti. Sa druge strane Mićo se naklepo i ima deset puta više nego svi oni zajedno. Samo na Jahorini vikendica od 300 kvadrata. Ranije nekretnine po Njemačkoj i Švajcarskoj a u zadnje vrijeme po Beču. E moja bijedo koga podržavate. Svi skupa nemate gram mozga. Uporedite SDS Semberije prije dolaska Miće trećine i sada. A jaši vas skoro dvadedet godina. Vidim i neke borce iz Druge semberske brigade. Sram da vas bude. Pljunuli ste po svojim saborcima. Zaboravljate da je pkkojni Gavro smrt dočekao kao zaposlen na određeno jer mu Mićo nije htio dati stalno rješenje za posao. I opet dižete ruke za Miću. Da imate i malo obraza, kao što nemate, sami sebe biste isključili iz SDS-a. Doživjeli ste da vas kilavi Ćorić pobijedi. I još imate pravo da tražite Vukotinu ostavku. Sram vas bilo fukare izdajničke...

Name

Mićo

13.11.2018 09:21

Mićo je iskreni dušman Vukotin, a prijatelj Dodikov, dakle, pljačkaš opštine BN, Dodikov đak u kriminalu.

Name

Mićo Menstruacija

13.11.2018 09:49

Hahaha koji cirkus od ljudi i na šta je spao SDS Semberije. Vidi ti Pile stavio i kravatu. Dajem glavu da je nezna svezati. Čudi me da Miću nije pozvao pajtosa Tegeltiju. Kakvi su ovi i on bio mogao u Gradski odbor. Kratko rečeno svi su oni za kanaliziju na čelu sa Mićom.

Name

GRADSKA UPRAVA

13.11.2018 09:56

E dođe vakat da se vade iz šteka kopije svih ugovora i papira o privatizacijama u Semberiji. Bogu hvala pa sam bio pametan i sve iskopiro u više primjeraka. Privatizacija Napredka, pa Distributivnog centra, gdje je Mićo bio glavni. A sve za fiktivnu staru deviznu štednju. Pa prodaja Robne kuće prodavcu šporetova. Pa TP Pobjeda. Ih do sutra bih mogao da nabrajam. Hehehe znao sam da će ovi papiri da nekada vrijede. Mićko brale driješi kesu da ih otkupiš. Ili idu u medije i Vukoti Govedarici. Živ bio ko izmisli kopir aparate.

Name

Re Patriote

14.11.2018 07:45

U najmanju ruku bi trebali znati da je ovo Republika Srpska a ne Hrvatska. Logično a i poželjno bi blo da i predsjednik bude Srbin a ne Biserka unučica pokojnog Peje Marića.

Name

za PATRIOTE

15.11.2018 08:48

VAŠE MIŠLJENJE= MIŠLJENJU patriotskog "cvijeća". Sram te bilo rupe koja te izbbacila u ovaj svijet.

Name

modricanin

12.11.2018 19:24

Mars stoko, kuga vas odnijela. Od koga vi trazite ostavku ? Samo vi ih mozete dati i vratit mandate SDS-u, bando lopovska.

ODGOVORITE
Name

Mk

12.11.2018 19:38

TACNO Lopov do lopova dzukele Dodikove

Name

Zr

12.11.2018 19:55

Trazi Govedarica zakon o porijeklu imovine a kod Dodika pljackasi naroda nece odgovarati.

Name

Jak3

13.11.2018 07:20

Vukota treba da ocisti sds od tajkuna i tako je stavi na zdrave noge.Zivio Vukota!

Name

RE GRADAC I OBARSKA

13.11.2018 09:25

SVE TACNO RECENO FUKARE SE ZA MRVICE LIJEPE ZA MAFIJASA, BOLJE GLADAN NEGO JADAN, PLJUNULI STE NA SVE CISTO I SVETO A NOGU CETE DOBIT CIM SE SOVULJAGA PRILIJEPI UZ GLAVNOG I PITAJTE SE ZA STA SE PRODADOSTE IZRODI JEDNI KOJE CE MICKO OTRESTI KO KRUSKU SAMO DA UZME STO HOCE.

Name

re

14.11.2018 10:56

Sve nekao, ali da mi još sole pamet da je jedino Vukota pošten, i da je uopšte pošten, e to je već previše i za mene. odoh ja sa ovog portala, a vi nastavite da sanjate!

Name

Acika

12.11.2018 19:25

Nalegao i Mićić na Dodikove primamljive ponude. Neka neka nek se vidi ko je godinama prećutno Dodiku niz dlaku išao.

ODGOVORITE
Name

Kako drugačije

12.11.2018 20:06

Nema tu nikakvih ponuda, Dodik ništa ne nudi osim nacionalnog jedinstva i jedinstva sa Srbijom.

Name

Izdaja i ovdje?

12.11.2018 20:15

Ovaj odbor u Bijeljini nema pravo tražiti ostavku od Vukote, jer je on dobio blizu 300.000 glasova, bez obzira na sve malverzacije i izborne podvale. Dakle, narod je pokazao svoje mišljenje. Mićo i njegove pristalice se mogu iščlaniti iz stranke, što bi bilo poštenije, ali nemaju je pravo "srušiti i predati na tacni". On i ostali uz njega, imali su itekako višestruke koristi od Sds-a, pa nemaju moralno pravo mudrovati i ucjenjivati radi papanluka, jer nisu nista posebno afirmativno uradili za izbore, da bi prozivali Vukotu za odgovornost i neuspjeh. On, kao jedan od potpredsjednika itekako snosi odgovornost, ali je licemjeran i nisko udara na Vukotu. Bolje im je da, Mićo i ostali, preispitaju svoju savijest, ako je posle svih dogadjaja uopšte i imaju. Vukota ne treba dati svojevoljno ostavku ni za šta na svijetu, a ako ga nasilno smijene, spašće konačno sve maske, možda je i krajnje vrijeme.

Name

Re Kako drugacije

12.11.2018 22:51

Pa da sad su opet izdajice koji nisu sa Dodikom!Sad ce teza biti da smo mi protiv RS i jedinstva sa Srbijom.A sta cemo gledati?Dodika i Covica kako rade na jedinatvu sa Srbijom?Dodika kao velukog Evropejca?A do juce svi su u Sarajevu bili izdajnici.Haha covjek okrene retoroku za 180 stepeni bez muke,pravi patoloski lazov.

Name

Re

12.11.2018 23:29

Dole Vukota

Name

Re

13.11.2018 00:15

SNSD vodi prohrvatsku politiku od samog osnivanja, sada smo se vise nego ikad uvjerili da je to istina. Srpstvo i ova farsa sa zastavom srpske je samo laz i predstava. Niti jedna njihova odluka nije upucena ocuvanju srpskog naroda i nasih dobara, nego upravo suprotno, potpunom unistenju. Pogledajte sastav vlade i sve njihove redove i koga podrzavaju i sve ce vam biti jasno. Prica sa jedinstvom Srpske je predstava i laz!! Pitanje je i sta Vucic radi sa Kosovom i da li je postavljen da ga izda. Vidjeli smo za Dodika, sada je test i za njega.

Name

RAJS

13.11.2018 07:54

Da su nosioci tog jedinstva mladi ljudi, obrazovani, koji nisu ogrezli u krminal to bi svako normalan podrzao. A jedinstvo ovih ljudi, zbog kojih oni posteni i kvalitetni mrze svoju Republiku i bjeze iz nje, je pogubno.

Name

Re

13.11.2018 08:08

Ja ne znam zasto niko ne zeli da organizuje mirne demonstracije da pokazemo da smo protiv izdajnika i ovih koji tjeraju svakog ko je normalan iz nase zemlje. Dokle cemo im dozvoliti ovo? Srbi su uvijek bili ponosan narod koji je casno branio svoju zemlju. Pa svako ko je normalan se iselio ili planira da se iseli. Imamo postenog, normalnog covjeka Vukotu da se svi okupimo oko njega, za njega smo svi glasali. Zasto dozvoljavamo da ovako satanizuju i tjeraju svakog ko je normalan, lome mu duh i samopouzdanje. Ja mogu da zamislim samo sta taj covjek prolazi u ovim danima.

Name

Opa bato

12.11.2018 19:27

Sta je sad ovo, izgleda da nije jedini Obren Petrovic taj koji je uvidio da rukovodstvo SDS-a treba podnijeti ostavke, a covjeka ste nazivali pucistom. Da li su sad pucisti i Mico Micic i Milovan Bjelica. Naravno da nisu jer su upravo ta trojica ljudi donosili SDS-u preko 70 posto glasova.

ODGOVORITE
Name

Re opa...

12.11.2018 19:37

Sta ti to znaci "donosili"??? Jel sad imaju pravo i da te iste glasove odnose..nije narod glasao za njih vec za stranku a da su samo njihova imena ne bi ni jedan glas dobili jer su pokazali svoju dosljednost.

Name

Re Opa bato

12.11.2018 19:38

Koliko ja vidim nisu oni donijeli SDS-u 70% glasova nego sebi, i to zadnji put u životu.

Name

Re

12.11.2018 19:50

Narocito bjelica onako lijep i pametan

Name

Херцеговац

12.11.2018 19:55

100% потписујем

Name

ŽIKA Ž

13.11.2018 06:24

Vukota Srbine Republika Srpska je uz tebe.

Name

re ŽIKA Ž

14.11.2018 12:52

Jeste uz Vukotu, ali malo sutra, a možda i prekosutra, zajedno sa onim njegovim krimi ujakom i Novosađanima što kad su ih provalili u Banjaluci pobegoše ko poslednji ološ!

Name

Nego šta

12.11.2018 19:27

Samo redom,prvo Mićo,pa Obren...pa Vukota,nemoj da izdvajate vaše krivice iz samo vama znanih razloga.Vi ste možda i krivlji od Vukote.

ODGOVORITE
Name

Marko

12.11.2018 19:58

SDS je njima donosio 70% glasova

Name

re Marko

14.11.2018 12:54

Doneo im je malo sutra, pogledaj svi dosad što su otišli iz SDS-a koliko su odneli glasova (Stevandić, Čavić, Tadić...), šta misliš koliko će tek sad ovi da odnesu, veruj mnogo!

Name

ROMANIJA

12.11.2018 19:28

Micicu Mico crni ti treba da predas clansku SDS-a i podnes ostavku na sve funkcije, prodao si se Dodiku za malo para bijedo od covjeka. Ovo je prilika da se g....ocisti SDS poput tebe i slicnih koji godinama muzete SDS za vlastiti djep, unistio si Bijeljinu, tvoja politicka karijera je zavrsena. Zahvaljujuci SDS-u postigao si sve , od ministra pa na dalje, da ti nije SDS-a bilo na traktoru bi njivu orao. Izdajnice srpskog naroda, papak jedan prodani, sram te i stid bilo. Glasao sam za tebe, NIKAD VISE. Otjerao si najbolje ljude iz stranke poput dr.Maksimovica zbog fotelje. Podrska Vukoti nasem od cijele Romanije

ODGOVORITE
Name

!!!

12.11.2018 19:49

Vukota ove izbore nije izgubio. Ovi izbori su pokradeni bezocnije nego svi do sada i umjesto da je se SDS-ova snaga usmjerila u pravcu da se protestuje do Boga ako treba da bi se CIK primorao da uradi svoj posao na ljudski i valjan nacin mi rasipamo energiju na to da smijenimo Vukotu. Covjeka sto sjedi na slici do Mice Micica pasivno poznajem. Znam da je stradao u Tuzlanskoj koloni i da je mozda medju 10 najtezih ratnih invalida u RS i kao takvog ga postujem. BIt cu veoma razocaran kao RVI istina neuporediv sa njim ako se i njegova ruka podigne za smjenu Vukote, jer onda SDS-u je zaista kraj na moju zalost i nadam se jos mnogih koji slicno razmisljaju, a upravo se to u glavnom odboru sekte i prizeljkuje. Zato dragi moji SDS-ovci kad neznamo sta i kako uraditi drzimo se one narodne "jutro je od noci pametnije"

Name

А

12.11.2018 20:06

Јој црни Романија имате ли ви у том СДС бар још једног поштеног осим тога Вукоте. Па ви сваки дан нађете по једног лопова међу вама и почнете на њега ваљати дрвље и камење. Докле више побогу, докле. Сад видим што вас народ неће, па ви сте црњи од СНСД

Name

Kirija

12.11.2018 20:09

Nemoj tako. Pa mora Mićo lizati Dodiku šu*ak. Ostade bez deset hiljadarki kirije u svojim zgradama. A tek lopovija oko kupovine DC Napredak za tričavih deset hiljada DM stare devizne štednje. A gdje su ostale lopovije u ptivatizaciji i krčmenju Semberije. Valja to sve sačuvati.

Name

k

12.11.2018 22:32

Jos 50 lopova j nema ih vise, svi su otisli vama. Frka je li?

Name

Re Romanija

13.11.2018 14:33

Sve potpisujem. Svaka cast!

Name

da li ste normalni

12.11.2018 19:29

Da li ste normalni da jednom klempovu sa sokoca, koji radi lopovluka treba da lezi u zatvoru, treba da pokopate citavu stranku i narod, i da se pokorite ustaskoj unuci, i dzevadu galijasevicu, i nenadu kecmanovicu, i svim srbomrscima kojima se pokorio laktaski maharadza? time zakucavate poslednji ekser u mrtvacki sanduk sds stranki. u sds-u sam od 1990. i u zivotu me podrska sds-u veoma skupo kostala. ali i ja, i hiljade drugih ispisacemo se iz stranke, ukoliko se pokorite dupeliscu sokolackom i laktaskome maharadzi.

ODGOVORITE
Name

Rg

12.11.2018 19:47

Svaka čast na komentaru,u potpunosti se slažem sa vama !

Name

POSLENJI.TRZAJ.KLEMPE

12.11.2018 22:53

Svaka ti cast na komentaru

Name

Predaja naroda na tacni???

13.11.2018 07:16

Vukota je dobio najviše povjerenje od naroda, a ovi hoće da izdaju, da sebe sakriju, zna se sve... Ove guzonje, pokvareni i poltroni, sve protekle decenije nas jašu i gledaju samo svoje džepove, zato i jesu za izdaju, jer su njihov um, moral, karakter,.., beskrupulozni. Nema ništa od jedinstva stranaka, jer su suprotne ideologije, ne može se ujedinjavati sa izdajnicima nacije i srpskog bića, a jedinstvo sa Srbijom je utopija. Ovde bi doslo do još krvavijih sukoba i većina normalnih, raseljenih, nastradalih i Srba su protiv. Vukota nema pravo dati ostavku, jer je dobio najviše glasova, kao pojedinac. Ove stare mustre, hoće da prevare i njega i nas, da bi zgrnuli još miliona, dok se narod pati u besparici, a omladinu su natjerali na bježanje vani, jer su nam ukrali sadašnjost i budućnost. Prošlost su iskoristili za svoje bogaćenje, izdajnički, nezasiti smradovi, pa dokle?...

Name

Repo poslovi

12.11.2018 19:30

Bruka i sramota ako se ovo desi. Posjekose srbi opet najboljeg medju sobom, opet bijeda i fukara podize mac. Imas moju podrsku Vukota, sjeci ako mozes, udri po njima iz sve snage nek idu gdje hoce! Bolje jedan dobar nego dva rdjava, nek ide sljam kod onog jos goreg, zasluzili su jedne druge! A onda ce ih iskoristiti i baciti ko smece obicno! I neka, a sjeticemo se Vukote, pravicemo ga od blata ako ove fukare pobijede najboljeg medju nama.....

ODGOVORITE
Name

barba jure

12.11.2018 22:19

Ode tutlić u PM.

Name

Ako je tako

12.11.2018 19:31

Bas smo iznenadjeni jer sta li bi bio razlog prelaska u do sada neprijateljske redove i zasto sjednici nisu prisustvovali svi koji su trebali i pitaju li se clanovi SDSa ista i da li je moguce provesti nesto kao referendum clanova navedene stranke, kako bi se izjasnili i li dali svoje misljenje o ovim preletacima i na kraju pitanje: " ko bi trebao dati ostavku-Govedarica ili preletaci, koji ukoliko zele neka idu ali da daju ostavke na funkcije koje su dobili zahvaljujuci biracima i to iskljucivo kao pripadnici ili ti vrli clanovi SDSa..." E sram da vas bude !!!

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

12.11.2018 20:12

Narod treba da javno protestuje i podrzi Vukotu i na stub srama stavi sve one koji su izdali SDS. Ako to ne urade onda su stali iza bande u SDS treba se javno odreci i Radovana Karadzica i svih ratnih funkcionera SDS. Sanju Karadzic takodje izbaciti i postati jedna mala ali zdrava opozicija koja stoji iza svojih glasaca i koja ce za sledece izbore sa pravim programom i idejom biti spremna da preuzme vlast i sa druga dva naroda raditi na prosperitetu i pomirenju. A to moze sa sasvim novim rukovodstvom u kome bi Vukota igrao vaznu ulogu ali nije uslov da bude i presjednik.Za sve to traziti podrsku Medjunarodne Zajednice i voditi Republiku Srpsku kao i citavu BiH u Evropsku pa i Atlansku zajednici.

Name

KOJI NAROD

12.11.2018 20:36

JEL BOŠNJAČKI

Name

Re koji narod

12.11.2018 21:44

Trebas da se lijecis dok se bolest ne prosiri.

Name

Re KOJI NAROD

12.11.2018 22:58

PA KO JE KOME OVDE NEPRIJATELJ ISPAO- BOSNJAK ILI SRBIN..SRAM VAS BILO BRACO I SESTRE SRBI...IZDAJICE RODA SVOGA ZA OCUVANJE SVOJE GU*ICE I LOPOVLUKA I GLADNIH OCIJU..TOLIKO O SRPSTVU PATRIOTAMA BRATSTVU I OCUVANJU RS KOJU SU BORCI STVORILI A SAD NI DA PISNU..FUJ

Name

Milos

12.11.2018 19:33

Ako analiziraju neka kažu zašto imaju 12000 glasova a Vukota sam 28000 glasova u Bijeljini.

ODGOVORITE
Name

NIJE TO VUKOTINO

12.11.2018 20:37

VEĆ DAVORA I PEJE

Name

k,

13.11.2018 09:39

Bijedo ljudska, Davor je samo jedna zrtva ovog mafijaskog sistema.

Name

Neso Republika Srpska

12.11.2018 19:34

Jel i ovo mico dozivljava katarzu?

ODGOVORITE
Name

Iskreni SDS-ovac

12.11.2018 19:41

Vidi molim te. Vukota na čelu stranke godinu i po i on da podnese ostavku. Mićiću ti 20 godina podpredsjednik i ništa. Pa ti i ostala klika ste sa Bosićem trebali zajedno dati ostavke. Druga stvar,koja je nadležnost opštinskih organizacija uopšte. Šta ćemo sa ostalih 60 koji su za Vukotu. Banja luka, Trebinje, Prnjavor, Prijedor, Kotor Varoš, Derventa, Stanari, Šamac, Modriča, Novi Grad itd. Oni su nebitni što se drže statuta i zacrtanog programa prije izbora a vi što bi ste u koaliciju sa SNSD ste pravi, jel bogati, što je mnogo mnogo je....

ODGOVORITE
Name

Za iskreni

12.11.2018 20:18

Bravo za komentar..kome se ne svidja,ostav-vrati clansku kartu i put pod noge lagane i stranka ce se bar ikolko ocistiti..a sve koje ostanu dobro precesljati pa i od nule krenuti ali na zdravom temelju...cuj Vukota ostavku a sta je sa vasih rezultata i zasto ste ovog covjeka birali-mislili ste-mlad neiskusan lako cete sa njim mlatiti..e tu ste se grdno prevarili-nisu svi na prodaju i sad kad to dozivjeste sad trazite ostavku..MORE...al vasu!!!

Name

није народ гласао ни за Мића, ни Омера

12.11.2018 20:37

Народ није гласао ни за Мића, ни за Омера, ни за Цицка, којима смета вукотин закон о поријеклу имовине, него је народ гласао ПРОТИВ ДОДИКА. И ако ко треба да поднесе оставке, то су они који хоће да се курвају са Милокрадом, они који су изневјерили повјерење својих бирача. Да су СДС бирачи хтјели икакве коалиције са усташком унучади, они би директно за њих и гласали, не би гласали за ове продане душе које су се умислиле да су некакви кнезови. Вукота очисти смеће из странке и за локалне изборе сатари црвену кугу. Народ се пита, не пита се ни Вучић, ни Цицко, ни Мицко, него народ!!!!

Name

OVI TI

12.11.2018 20:38

SVI ZAJEDNO NISU OSVOJILI KO MIĆO I OBREN

Name

Re ovi ti

12.11.2018 21:28

Osvojio je Vukota!

Name

pardon

12.11.2018 22:55

Pico i Omer... bas cool

Name

patriote

12.11.2018 19:49

svice i Mici samo samozvani predenik Govedarica u tami

ODGOVORITE
Name

Svanulo

12.11.2018 20:52

Svanut ce i Vukoti kada Odstrani i otpusti jos par neposlusnih parova.E onda moze vjecno vladati samo nema kome

Name

Ре

12.11.2018 21:11

Вукота је у срцу и души поштеног српског народа,а тисе погрешно представљаш, лопине нису патриоте.

Name

Re

12.11.2018 21:28

Самозвани патриота=профитер. ПРОФИТЕРИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ УЈЕДИНИТЕ СЕ!

Name

Pitanje

13.11.2018 12:01

Ko vam je predsednik a ko zamjenik Republike Srpske?!

Name

MIMI53

12.11.2018 19:52

Izdajice,braco izdajice su najveci problem buducnosti R.S.a Djubrad bez casti i morala su mnogo veca opasnost od bilo koje kataklizme,bolesti ili rata.CUDI ME DA POJEDINCI IZ SNSDa ne reaguju na razumljiv nacin,jer ovo sigurno ni za njih nije dobro. Svi oni hoce privilegije koje po osnovu izbornih rez. ne zasluzuju,i koje prirodno pripadaju pobjednicima. Kukavice su pred penziju,i koriste poslednji voz za dodatnu pljacku.Ali kad jednom zazivi pravna drzava VRATICE SVE NARODU. Nego zna li itko koja je ovo po redu izdaja Cavicu,on se navadio.

ODGOVORITE
Name

SDS ODUVIJEK

12.11.2018 19:55

Čini mi se Mićo da izlijećeš sa stavovima ispred Glavnog odbora i Skupštine stranke i da se za to po Statutu SDS-a snose posledice. Pa znamo mi i da si ti sa Cickom išao bez znanja rukovodstva stranke par dana poslije izbora kod Dodika. Stani Mićo dok još možeš...

ODGOVORITE
Name

Re

12.11.2018 20:34

SDS je takodje tajno trebao da razgovara sa Zlatkom Maksimovicem i tajno podrzati Zlatka i Uspjesnu Srpsku koja je na proslim izborima trebala da pobijedi Micu Micic cak sam siguran da je Zlatko tada pobijedio ali sam siguran da je upravo Dodik tada spasio Micica. Zato Micic sada a i citav svoj mandat je usko saradjivao sa Dodikom pod maskom postovanje institucija Republike Srpske.

Name

Re Re

12.11.2018 21:05

Za tvoju informaciju Zlatko Maksimović je pokraden na izborima zs gradonačelnika Bijeljine. Mićo Mićić je preko Žike Krunića predsjednika GIK pokrao Zlatka za oko tri hiljade glasova. To javno govore članovi DNS Bijeljine, Mićini koalicioni partneri u gradskoj skupšini... Zlatko je ispao pošteniji i od Miće i od istalih papaka u SDS-u. Izašao je javno prije izbora i izjasnio se. Ovi papci čekali da prođu izbori pa da se onda prodaju... Fukare...

Name

Uz Vukotu do kraja!

12.11.2018 19:56

Vukota nece iznevjeriti 285.000 ljudi! Sramota za papke i preletace.

ODGOVORITE
Name

Ulog

12.11.2018 20:01

Vukota imao 280 000 glasova i dodju neki sa 12 hiljada da mu popuju. Idite kod dodika pa njemu popujte

ODGOVORITE
Name

U pamet se

13.11.2018 14:09

Kod Dodika loji je i bez parvojne obavještajne službe DNS dobio 350 000 glasova,a služba mu u BL ukrala 30 000 glasova uz pomoc ubačenog kadra iz službe u SNSD.

Name

BORKO

12.11.2018 20:02

Vukota ako ne bude predsjednik strnke mnogi mladice ce napustati strnku.

ODGOVORITE
Name

Tapija

12.11.2018 20:03

Vukota je na dobrom putu da konsoliduje strnku ali samo ako poskida dinosauruse koji sisaju strnku 20 i kusur godina

ODGOVORITE
Name

Dejan

12.11.2018 20:04

Zar je Mico u SDS?

ODGOVORITE
Name

Semberac

12.11.2018 21:08

Hahaha odličan komentar. Ma Mićo je Dodikov igrač dugi niz godina. To i vrapci znaju. Bosić ga je davno trebao izbaciti iz stranke. Uništio je SDS u Semberiji. Pogledajte samo kojo kreteni sjede sa njime.

Name

Kalnovik

12.11.2018 20:04

VUKOTA JE ODLICNO URADIO TO STO JE IZBACIO LJUDE KOJI SU MU RADILI IZA LEDJA I GANJALI LICNE INTERESE.

ODGOVORITE
Name

Nikola

12.11.2018 20:05

Od koga Mico trazi ostavku? Neka vidi rezultate prvo.

ODGOVORITE
Name

Semberac

12.11.2018 20:05

S obzirom da je SDS izgubio u Semberiji prvo treba ostavku da podnese Mićo Trćina i GO Bijeljine. Vidi ti lopova i koha zamjena teza. Sad vam kriv Vukota što ste popušili u Semberiji. Pa Mićo je svim silima radio za Dodika. Čak je i Muslimane iz Janje vrbovao da glasaju za SNSD... A tek kad vidim ko je sve u GO Biheljina, dođe mi da povratim.

ODGOVORITE
Name

za semberca

13.11.2018 06:52

I Cicko je izgubio u Sokocu, pao totalno, i neka je.Dosta više njihovih laži zarad ličnog interesa. Gledam , samo puca selfije gdje god makne i šta god uradi, jadničak. Do izbora imade lajkova a sad par " lajkića" od ovih nekih što ih je forsirao.Nije Cicko SDS, i neće on odvući glasove, neka ide...ima Sokolac pametnih ljudi, pametnijih i elokventnijih od Cicka.REČE NAM OGNJEN TADIĆ JAVNO , LAKU NOĆ R. SRPSKA I BIO JE U PRAVU

Name

Patriote se znaju

12.11.2018 20:05

Naravno, dosta je više bezobrazluka od strane Vukotine ekipe, nikakvo dobro od njih ovaj narod snaći neće.

ODGOVORITE
Name

Za patriote

12.11.2018 20:58

Kako nije nista dobro donio,a ko je uveoborbu na trgu,zvizdanje,obilazak grobova,tracarenje sa zenama,klevetanje.pa normalno da ce ga se odreci najblizi saradnici,i na kraju ce ostati sam ili u stranci ili van nje

Name

Re patriote se znaju

12.11.2018 21:31

Znaju, znaju! Baja prvi, čitav rat na liniji!

Name

Bijeljina

12.11.2018 20:05

Mico je unistio SDS u Bijeljini.

ODGOVORITE
Name

Kmer

12.11.2018 20:35

Mićo i Obren udarne pesnice SDS , domaćini , alfa i omega SDS , zakletve SDS, pobjednici - a sad ih vučete kroz kaljužu...e moji srbi...sve ovo pljuvanje i jad govori o karakteru onoga ko piše...

Name

Ре

12.11.2018 21:17

Црвени кмери су највећи непријатељи свог народа.

Name

re kmer

12.11.2018 22:03

Vi sektasi pljuvali i pricali sve naj gore o Obrenu i Mici, a sad su vam dobri, najbolji u SDS-u. Da li ste vi normalni ?

Name

Sanja

12.11.2018 20:06

Vukota je nas predsjednik!

ODGOVORITE
Name

kmer

13.11.2018 08:22

za (re-kmer)- uopće nisi razumio- vi ste sdsovci tako do 7.10.govorili o svojim ljbljenim Mići,Obrenu,Cicku, Vasićima... da su vam oni i otac i majka u sds , a sada ih ,,ubijate,, najogavnijim floskulama- vi u sds ste ,,oceubice,,...

Name

Cb

12.11.2018 20:06

Sds trba hitno smjenu generacija. Ko ce glasat vjecno za micu obrena i kompanjone koji sisaju strnku 20godina i ne daju nikom predase

ODGOVORITE
Name

Dario

12.11.2018 20:06

Zalosno je da Mico trazi od nekog ostavku.

ODGOVORITE
Name

b3

12.11.2018 22:55

tako je. Nedamo VUKOTU. Mico idi sa stevandicem pod ruku. inace te ubi ambicija

Name

Re Dario

13.11.2018 11:22

Zbog Mice i njemu slucnih je dr Zlatko sa svojom ekipim napustio SDS. Jedino je rjesenje za Bijeljinski SDSa da se dogovori sa doktorom da se vrati.

Name

ZA RE DARIO

14.11.2018 00:21

E SAMO I TAJ PAPAK NAM TREBA..PA ON JE SEBE OBEZBJEXIO I SVOJU NAKLONOST JA DODIKU POKAZAO NA LOKO IZBORIMA KAD RODJENOG UCU IZDADE KO I OVI SADA..MA SVE JE TO ISTO..PUNI IM DZEPOVI AL OCI JOS GLADNE..JEDNOM PAPAK UVIJEK PAPAK..NE LUPAJ TITA TI

Name

Deksiki

12.11.2018 20:07

SAMO SDS I ZVEZDIN DRES I VUKOTA NA CELU. OVI STO IMAJU 3000glasova a glume pamet otejrat nek se dodiku šepure. Vukota je imao 280 000 Halo papci

ODGOVORITE
Name

Svaka cast

12.11.2018 21:01

Za zvezdin dres ali ti ovaj drugi skroz razbucan vec ti obuci jos jedan crveni. Pod zastavom Srpske.

Name

RE

13.11.2018 00:11

Maši ti crno-belom zastavom sa svojim Dodikom(Partizan-Igokea).Kako vas nije sramota predstavljati se kao navijači Zvezde,a biti kod Mila grobara.Zvezda je narodni,a Partizan režimski tim.Ništa neznate samo se busate ko blesavi.

Name

Za RE

13.11.2018 14:30

Немој ми Звезду стављати ни са Милетом ни са другим политичарима, јер Звезда је једноставно З В Е З Д А.

Name

Jovan

12.11.2018 20:09

Mico bruka SDS. Sve vrijeme radi za Dodika.

ODGOVORITE
Name

Bilecanin

12.11.2018 20:09

Bileca je rekla svoje. Samo Vukota

ODGOVORITE
Name

farsa

12.11.2018 21:03

Bileća je za snsd koliko ja znam

Name

slabo znas

12.11.2018 22:57

u Bilecoj je pobjedio VUKOTTA 800 RAZLIKE. Bio je SNSD do sada i ojadili su sto su mogli.

Name

Ponosni Berkovićanin

13.11.2018 08:06

I Berkovići su rekli svoje , samo Vukota .

Name

A

13.11.2018 11:44

A šta vele ovi u Gacku?

Name

SDS BN

12.11.2018 20:11

Pa svi znamo da Mico ocima ne moze gledati Vukotu. Pitanje je zašto? Zato što je Vukota olicenje postenja za razliku od njega.

ODGOVORITE
Name

Đorđe

12.11.2018 20:14

Bolje što je Dodik pobijedio. Inače bi prošli kao Srbija poslije pada "Žutih", sad je došo totalni šljam. Treba izvršiti Lustraciju, kad tad, ovi preletači se sami "Lustriraju"....

ODGOVORITE
Name

stidim se

12.11.2018 20:15

Jadni gensek Igor oStojić se ubi od pisanja poruka i hvale gubitnika GOVEDARCE. TO KRALJU!

ODGOVORITE
Name

Hercegovci

12.11.2018 20:15

Dadoste vjeru za veceru stidite se krsta kojim se krstite

ODGOVORITE
Name

Re

12.11.2018 20:17

Budu li ovi banditi pobjednicka struja i transformisu SDS u Dodikovu sluskinju odmah se iskljucujem uz SDSa.

ODGOVORITE
Name

Milos

12.11.2018 23:00

I ja odmah vracam clansku. Cuj dodika da podrze. Malo im ovo do sad sto su vladali cicko obren i mico. Sta bi dase niste nakrali

Name

Sds

12.11.2018 20:18

Micic novi prelatac. Nije mu odgovarao zakon o porijeklu imovine jer je nakrao skoro kao Dodik. Imao je u Bijeljini manje glasova duplo nego Vukota... On je taj koji treba da ode iz SDS... Nije Vukotinom postenju do koljena

ODGOVORITE
Name

doleMico

12.11.2018 23:01

Mico je veci lopov od Dodika. To je trebao Govedatica iskljciti davno

Name

Grozdana

12.11.2018 20:21

Vukota sve ih izbaci iz stranke. Ti si najhrabriji medju njima

ODGOVORITE
Name

Tako je

12.11.2018 21:01

Tako je sve izbaciti,kada ostane sam bar ce shvatiti zasto je propao SDS

Name

Re

13.11.2018 06:58

Neće ostati sam. Sav narod je uz Vukotu. Niko nije glasao za onu spodobu. Mladi, pametni ljudi trebaju odmah da se učlane u stranku i da Vukota povede jedan pravi, cisti novi val ljudi koji ce napokon raditi u interesu srpskog naroda.

Name

Trebinje

12.11.2018 20:22

Vukota svaki pravi sds ovac je uz vas.. Mico i kompanija Cicko....i ostali sami trebaju uzeti knjizice zbog svojih rezultata i dilova sa Dodikom i kriminalom Da sds ostane ono sto je nekada bio.

ODGOVORITE
Name

campo

12.11.2018 22:25

Nek ste se i vi o jadu zabavili. Sjeba vas Dodo.

Name

Deki101

12.11.2018 23:02

Cicko prije rata bio magacioner sad glumi revolucionara

Name

Goga

12.11.2018 20:22

Ovce Micu da se kupe, dosta se više politikom bavio.

ODGOVORITE
Name

SRAMOTA NEVIDJENA!!!

12.11.2018 20:22

Papci da smjenjuju VUKOTU?????Pitate li vi ista clanova sto su glasali za SDS???Nece vam to tako lako proci kao sto ste zamislili????

ODGOVORITE
Name

Grujo

12.11.2018 20:22

Sjeci Vukota sve neposlušne

ODGOVORITE
Name

Miro

12.11.2018 20:23

Ovo Vukota treba sve izbaciti.

ODGOVORITE
Name

Miro

12.11.2018 20:24

Je li ovo i Mićo krenuo Obrenovim stopama?

ODGOVORITE
Name

Kad tad je naplat

13.11.2018 07:25

Jeste, ima ih još. To rade da se sakriju iza bajinih leđa, jer su uzeli basnoslovno, a to će ipak nekad doći na red. Vidimo Hrvatsku, odnosno zemlje Eu-e. Pohlepni na pare, na nekretnine, fotelje, pohlepni na sve, kao da su vječni... Ima stara, "Oteto je prokleto", božijom pravdom sve kad tad dođe na naplatu. Sram ih bilo, kao i one što ih podržavaju, tu nema grama časti.

Name

Hercegovina

12.11.2018 20:27

Vukota je nova snaga i svjetlost opozicije. Da nije Vas izdajnika bilo danas bi bilo drugacije posle izbora.. Prodali ste ga pre izbora... u svakom Vasem gradu imao.je vise glasova od Vas. U sarajevu u Bijeljini svuda...stidite se imovine koju ste pokrali od naroda...hocete jos! Gladna usta...licno znam kolika je imovina Vukotina i pre i posle izbora... da sacuvate oteto jos koju godinu lizete dupe Dodiku... Sram vas bilo jednom nogom u grobu.. Hocete li.moci ponjeti na onaj svjet novac Stidite se... Obraz i cast ostaju vjecno... Izdajete narod koji vam je dao povjerenje

ODGOVORITE
Name

Za Hercegovca

12.11.2018 21:48

Sve je upravo tako. Odličan komentar!

Name

Re Hercegovina

12.11.2018 23:35

Pa međede jedan, to što je Vukota imao više glasova "od njih" govori da su ljudi radili za njega, a ne za sebe. Plus, Vukota je bio kandidat svih opozicionih partija i logično je da ima više glasova od nekog kandidata stranke. U stvari, ja ne mogu vjerovati šta ja pišem.... Malo je bilo nevažećih listića, kakvi sve glasaju....

Name

Slavisa

12.11.2018 20:27

Vukota, ako mislis spasiti SDS u Bijeljini rijesi se Micica. On je produžena ruka Dodiku.

ODGOVORITE
Name

Подршка

12.11.2018 20:27

Подршка,велика, Вукоти!!! Љигавци напоље, ово је добро жито се чисти од кукоља.

ODGOVORITE
Name

Sladja

12.11.2018 20:28

Ovim starim lopovima smeta posteni Vukota

ODGOVORITE
Name

Re Sladja

13.11.2018 06:55

Bas tako, smeta im svako ko je normalan. A mi samo sjedimo i gledamo sta rade covjeku.

Name

UDRI VULE!!!!

12.11.2018 20:30

Smjenjujj VULE ove starkelje dosta je i njih bilo!!!!

ODGOVORITE
Name

Подршка Вукоти

12.11.2018 20:30

Само једно да се зна Вукота је ЗАКОНИТО ИЗАБРАНИ ПРЕДСЈЕДНИК.

ODGOVORITE
Name

Dule

12.11.2018 20:31

Samo VUKOTA

ODGOVORITE
Name

Milan Vujadinović

12.11.2018 20:34

Ko Vama daje za pravo da trazite ostavke od Vukote izdali ste ga a sad trazite ostavku postenog i politicki ne iskvarenog covjeka pitali se ovi narod ista u ovoj drzavi ili samo Vi sebi poslove namjestate i preskacete za licne interese ovo je stvarno opsta bahatost narode na noge i proteste da se ovom jadu staje u kraj.

ODGOVORITE
Name

Da

13.11.2018 08:20

Da, i prije izbora sastajali su se sa Dodikom, a Cicko je otvoreno govorio omladini ako hoćeš posao glasaj za Dodika.

Name

SAMO

12.11.2018 20:35

TAKO DOBRI LJUDI PROTJERATI IZDAJNIKE IZ PARTIJE NEKA OSNUJU SEBI STRANKU ILI IDU SA IVANIĆEM.

ODGOVORITE
Name

Mane

12.11.2018 23:10

Cicko neki dan kaze da vrate Vasica i Obrena. Pa vrati klempo onda i Stevandica i Bojica i ostale papke i ostacete samo vi u stranci. Koliko je klempo imao na sokocu ili da se havatamo kako je on boze hapsen i mnogo zrtve podnio. Pa i ja sam strica izgubio u ratu, otac ranjen 70 postotni invalid rata pa se ne sepuri a takodje je clan SDSa.

Name

Suzana

12.11.2018 20:35

Vukota izbaci i ovog uljeza... Da mladi prodisu u sds u. I neodu iz zemlje.. Jos si nam ti svjetla tacka u RS

ODGOVORITE
Name

REALNO

12.11.2018 23:12

Realno SDS ima najperspektivnije predsjenika stranke. Bez mrlje u karijeri. A takodje i sekretara. A to sto su oni vidjeni pamtni i sto mnogima nece dati dopust da kradu, to je druga stvar!

Name

PAPCI !!!

12.11.2018 20:36

Ako ova BAGRA smijeni VUKOTU napustam SDS!!!!

ODGOVORITE
Name

barba jure

12.11.2018 22:27

Lele!!!!!!!

Name

Nikola

12.11.2018 20:37

Mico izdajnice loze Brankovica... Mico ostavi clansku...poljubi i ostavi ... Na mladima svjet ostaje a ti put pod noge i Pejinu unuku cjelivaj....

ODGOVORITE
Name

posteni glasac

12.11.2018 20:38

Posteni Vukota svi su glasaci uz tebe sigurno ostaješ na celu stranke

ODGOVORITE
Name

sarajVo

12.11.2018 23:14

Vule bog. Mico papak. Idi sa Radojicicem na zakusku

Name

Re

13.11.2018 08:59

Vidjeli smo na izborima

Name

Simo

13.11.2018 14:36

Tako je, izdajnici su jadni. Mico sram da te bude!

Name

Vrata su još otvorena

12.11.2018 20:38

Napolje ćete i vi,kod Mile svi na okup,pod jednu zastavu profitersku

ODGOVORITE
Name

Sandra

12.11.2018 20:38

Vukota casan i posten covjek...on da ode iz sds... vi udbasi nakrali se pa jos koju generaciju u crno.da zavijete i u inostransvo otjerate... Procisti sds Vukota od ovoga,sljama

ODGOVORITE
Name

Svice

12.11.2018 20:40

Narod je uz Vukotu ti prodana duso...pakuj kofere i van iz sds... nije ovo tvoje da ti smjenjujes postenog covjeka..

ODGOVORITE
Name

SDS-ovac

12.11.2018 20:45

Mićo i cijeli GO da podnesu ostavku. Lopovska politika nepromjenjivog lokalnog šerifa srozala SDS na samo 12.620 glasova. SNSD na čelu sa likom koji nema nikakve veze sa Semberijom ubra 15.078. A SAM VUKOTA U ISTOJ TOJ BIJELJINI OSVOJIO 27.687 GLASOVA!!! Živio nam Vukota Govedarcia na vijeki vjekova!

ODGOVORITE
Name

Sviće

12.11.2018 20:47

Govedarica vam nece dati ostavku jer je on imao najbolje rezultate od vas,vi dajte istavke ili budite preletaci,narod je uz Vukotu. A vi sram vas bilo radil iste protiv stranke I naroda I mars budite kupljena vreca govana.

ODGOVORITE
Name

Dr Zlatko Maksimović

12.11.2018 20:50

Primam te Mićo u pokret uspješna Srpska, da propadneš sa mnom zajedno.

ODGOVORITE
Name

k

12.11.2018 22:25

Zlatko je to gospodski uradio. Ovi sljamovi nisu dorasli tome.

Name

Mico Micic

12.11.2018 23:16

Duvaj ga purgeru. Idem sa klempom na Sokolac. Osnivamo SDS instagram! Svakako se Cicko slika na svakom koraku kao pubertetlija a i ja kadkad okinem selfi sa Radojicicem.

Name

Narod I za narod

12.11.2018 20:53

Ljudi moji neka odu iz stranke ovi stari fosili sto se hvataju za slamku I sto prelaze kod Dodika jer da ne predju on bi im otudjio sve ono sto su ove godine pokrali. U penziju fosili,mogu zajedno po ruku sa Radmanovicem,Spiricem I istalim lopovima.

ODGOVORITE
Name

Iva

12.11.2018 20:56

Mico sova stara,..... jedno ostavi Vukotu na miru! NAROD TE GLEDA,PA TI RAZMISLI!

ODGOVORITE
Name

Vuk

12.11.2018 20:56

Vukota je osvojio dva ipo puta više glasova nego njegova partija a sada se vidi i zašto. Radila bagra protiv njega.

ODGOVORITE
Name

Omladinac

12.11.2018 20:58

Mićo u 62. godini života odlučio da se prevjeri. Moramo ga shvatati, hvata zadnju šansu.

ODGOVORITE
Name

VH

12.11.2018 23:24

Vukota 9.mart 1976 GODINA 42 Mico MICIC, 6 JUN 1956 GODINA 62 Cicko BJELICA, 19 OKTOBAR 1958 GODINA 60 Omer Petrovic.11 MJ 1957 GODINA 61 Kostadin Vasic, 11 OKTOBRA 1968 GODINA 50

Name

k

13.11.2018 08:14

Uuuuuu, oni su puni kompleksa,zato sto izgledaju da imaju po 70.

Name

MLADI STARI

15.11.2018 11:01

"Onaj ko nikada nije naučio da poštuje ne može biti dobar komandant." Aristotel Poštujmo mladost i ljepotu Vukote Govedarice, ali poštujmo godine, iskustvo i mudrost Miće Mićića, Sonje Karadžić i Cicka i drugih 50+. Mladost ili mudrost ?- pitanje je sad. "Dobra nije gdje se pametni ne slušaju".

Name

Kraj price

12.11.2018 20:58

Nazalost ovo ce biti kraj price za SDS zahvaljujuci starim funkcionerima koji su odlucili da zadnji put u karijeri iskoriste priliku da jos cetiri godine ponesto usicare jer vise nece imati priliku. Ne interesuje njih ni narod ni RS. Bitni su oni sami sebi i zato su spremni i da uniste SDS preko koje su se debelo obogatili. SDS poslije ovog rasturanja postace stranka na ivici cenzusa jer ce vecina clanstva zakljuciti da nema za koga glasati a ni svrhe dok se izborni zakon ne promjeni. Gdje to ima da pojedinac ima pravo da mjenja ili sabotira volju biraca? Samo u trulom drustvu kakva je BiH.

ODGOVORITE
Name

Prevaranti

12.11.2018 21:00

Dobro vas je Dodik savjetovao,vas preletace,da se rijesite Vukote pa da SDS pretocite u kriminalni snsd. Sram da vas bude ovog naroda I onih ljudi sto si izginuli braneci ovu drzavu,gledaju vas odozgo.

ODGOVORITE
Name

Ало

12.11.2018 21:03

Ви што упорно причате како је Вукота имао више гласова од свих њих, па морао је имати кад је за њега гласала цијела опозиција а не само СДС. Ало доживјели сте тотални фијаско а сад кад видим какви сте и није ми вас жао. СДС коначно мора кренути од 0. Значи и без Вукоте и без њих

ODGOVORITE
Name

k

12.11.2018 22:43

Ko je tamo glasao? Cijela pozicija,brojaci, izdajnici i Cik sa kamionom nevazecih i jos ko zna kojwkakva bagra

Name

Ало

13.11.2018 05:39

То је друга прича, али рећићу ти и курта и мурта. Овдје је прича о СДС-у и

Name

k

13.11.2018 09:13

Zasto izdajnici nikada nisu bili prwdlozeni za neku vis. fun.?! Pa zato sto bi izgubili ogroman broj clanstva i glasaca,daleko,daleko vise nego sto oni uopste mogu povuci sa sobom.Znalo se to, odavno,ko su ti pojedinci, poluljudi u stranci koji su posveceni samo i iskljucivo licnim interesima,daleko od bilo kakvih vrijednosti sto zagovara SDS za buducnost svih nas.... ali treba se 100% uvjeriti pa suditi, sto je i ucinjeno.Koliko nas je prevareno od istih tih?!

Name

Hahaha

12.11.2018 21:04

Željkica vam je pobjedila ali sa pokradenim izborima,to cijeli svijet zna I zato kos nije gotovooo! Vidimo se mi jos!

ODGOVORITE
Name

Hercegovac

12.11.2018 21:16

Je li i mićo postaje papak.

ODGOVORITE
Name

borac

12.11.2018 21:16

Vukota ne predaji se.

ODGOVORITE
Name

srbine izdrzi

12.11.2018 21:37

Vukota uz tebe su posteni srbi izdržati moraš radi naroda koji je za tebe glasao uz Obrena imiću čička smrada sa Romanije nije članstvo devedeset posto

Name

kiza

12.11.2018 21:28

Eto jos jedan papak, ovog puta Mico

ODGOVORITE
Name

Истина

12.11.2018 21:31

Велика подршка господину Говедарици, честит и поштен човјек, такав треба СДС-у. Папци треба да оду, врата су им широм отворена. Само јако Вукота, ти си мој предсједник.

ODGOVORITE
Name

Lazo sds

12.11.2018 21:36

Mico Micicu

ODGOVORITE
Name

kraj

12.11.2018 21:42

raspad..sds mora promijeniti ime..ovakava kakav je nikome ne treba...kraj..gasi svjetlo dugo ste i trajali...

ODGOVORITE
Name

Nada

13.11.2018 10:05

SDS ce biti prvi koji se ozbiljno suocio sa sukobima ljudi i neljudi u stranci, mnoge stranke ce isto postupiti ako zele buducnost....

Name

Lazo sds.

12.11.2018 21:45

Mico Micicu.Cicko Lupezu.Obrene Ture dabogda vam zemlja kosti izbacila sto izdadoste one jadne Borce sto izginuse.drtine stare u kamen se pretvorili.olosu jadni.

ODGOVORITE
Name

PRAVDA

12.11.2018 21:47

OVO JE BORBA LJUDI PROTIV NELJUDI, NIJE BITNA STRANKA. STA IMA VEZE AKO IZGLASAJU SMJENU VUKOTI. VUKOTA PREDJI U POSTENI I DOSLJEDNI PDP I TI I SVI POSTENI LJUDI ,OFORMITE NARODNI FRONT POSTENIH LJUDI. NEKA OVI LOPOVI I KRIMINALCI RADE STA HOCE, NECE DUGO. U SVAKOM SLUCAJU OVO JE PRESTRASNO ZA NORMALNOG COVJEKA.

ODGOVORITE
Name

Če

12.11.2018 22:01

Mile im dao još par dana rok da ovladaju strankom pa požurili, ali malo su se preračunali. Vukota ostaje predsjednik!

ODGOVORITE
Name

X

12.11.2018 22:20

Sam sebi ostaje....

Name

Aktivista

12.11.2018 22:02

Pa kako vas nije stid i strah od boga.Mičo ,Vasić i Cicko zakunite se u naj svetije vaše da ovo isto niste radili Bosiću bezbožnici sve što ste uzeli potrošili u nevolji dao bog.A zašto u kampanji niste rekli biračima da vam je Dodikov program prihvatljiv pa da vidite kako bi prošli,već ste se krili iza SDSa,da bi ispoštovali Dodu pa se sada krijete i tražite ostavke od poštanog naroda SDSa. SOTONE I LUCIFERI BOG VAM SUDIO.

ODGOVORITE
Name

Željni istine i pravde

13.11.2018 09:13

Krili se iza Sds-a, pa opet doživjeli fijasko u svojim gradovima, zato što znamo njihovo poštenje. Nisu nikakvi autoriteti, ni po kom osnovu, nek se ne zavaravaju. Vukota ne smije dati ostavku, jer je iza njega "narod željan istine i pravde" dugi niz godina. Jedino on može održati stranku, a ove papčine treba šti prije otkačiti, prljaju sve čega se taknu. Vukota će okupiti sve poštene, mlade, ipak provjetriti i očuvati SDS stranku, koja je više od svega simbol opstanka, kad je najteže...

Name

Slobo

12.11.2018 22:35

Vukota vrijeme je. Budi muško i idi. Logično je

ODGOVORITE
Name

Doboj

12.11.2018 22:36

sta to bi ode i kupusar u papke nsk povrde i svoje istomisljenike sa sobom ceka ih Dodik i Obren sljam Vukota je presjednik

ODGOVORITE
Name

Zivot

12.11.2018 22:40

Mico i ostali SDS u Bijeljini, da vam Bog da Davorovu sudbinu do nedjelje, da osjetite bol, prevaranti naroda

ODGOVORITE
Name

Dobojlija

12.11.2018 23:25

Ne pada snijeg da pokrije brijeg nego da svaka zvijer ostavi trag.Hvala Dodiku što napokon napravi diferencijaciju u redovima SDS.Nek vodi sa sobom obrena,miću i cicka i ako je ostao još neki lupež.Znaćemo da su u stranci ostali pošteni i odani članovi.Iz ovog slučaja izvući pouke,ne smije se dozvoliti da se na listama nađu kompromitovani koji sutra postaju lak plijen diktatora.Ovoj trojici je priprijetio krivičnim gonjenjem i bez jedne marke ih je pridobio.Ko zna koliko dugo ce trajati ta abolicija.

ODGOVORITE
Name

Nada

13.11.2018 06:48

Komentar Dobojlije je na mjestu.

Name

Mihajlo

13.11.2018 05:16

Los rezultat je bio i u Bijeljini. sa cca 30 000 glasova pao si na 20 000 moj Mićo. 30 % lošiji rezultat nego 2014. Da li razmisljas da podneses ostavku?

ODGOVORITE
Name

продан

13.11.2018 05:41

Вукота немој поклекнути, остасни досљедан својих предака, немој да ти се Обро у гропу преврће, немој да идеш са издајницима, са оним који би рођеног оца продали за шаку власти и шаку динара, а не тебе, па читав СНСД и у твом Гацку је причо прије избора како ће Обрен Петровић напустит СДС ако изгуби и отић за Додиком да се обогати још више, ал не брини ти буди поштен, а Опрену поручујем свак по своје, а ђаво по своје. Једног дана ће бити ко код попа водица донијела водица однијела.

ODGOVORITE
Name

legija

13.11.2018 05:43

Sad će Mićić da organizuje "demonstracije"protiv Vukote.Ali to ovaj papak drugačije kaže

ODGOVORITE
Name

гвидо

13.11.2018 05:45

Мићићи лопужо, иди ти додику под окриље, а остави СДС не прљај га више.

ODGOVORITE
Name

Putuj igumane , svi odreda!

13.11.2018 06:02

Pa vi koji tražite Vukotinu ostavku treba da sami sebe isključite jer mislite drugačije od onih koji su glasali za SDS! Ljudi koji od osnivanja glasaju za SDS ne pomišljaju da budu dio Blajburške koalicije, ne pada im na pamet da budu saveznici sa Dodikom! Dasu to htjeli davno bi glasali za njega!

ODGOVORITE
Name

Neće proći

13.11.2018 06:09

Malo ste se zaleteli, prvo ćete u svojim sredinama da pitate BAZU (svoje članstvo) da li su ljudi za promjenu politike koju vi tražite i imate li vi podršku! Kad to prođete imate šansu da iztaberete novo rukovostvo, ovako ste napravili klasičnu zasjedu i jedan po jedan skuplja kao nekakav odbor koji traži smjenu presjednika! Koliko ljudi u grobu se prevrće na pomen vašeg totalnog prevrtanje politike SDS-a!

ODGOVORITE
Name

k

13.11.2018 08:18

apsolutno ispravno

Name

Politika SDS-a jedna za sva vremena!

13.11.2018 06:12

Ko če povesti ljude koji ne žele da mijenjaju politiku!

ODGOVORITE
Name

Bijeljinka

13.11.2018 06:26

Zavrsi i Mico kao izdajnik, nek izadje na gradski trg da se zahvali gradjanima sto su mu davali povjerenje godinama, unistio je SDS u BN, Drago Vukovic posrednik izm edju Dodika i Mice, placeni spletkaros na FB da uniste postenog Vukotu, neka vam je vjecna slava i veliko hvala

ODGOVORITE
Name

Vukota!

13.11.2018 06:52

Ono sto je neko, ko je hteo da vidi istinu, govorio: da je Micic=ObrenP., sada se rasvijetlilo. Svi "veliki" u SDS-u su sebe vidjeli na udaru Zakonao porijekluimovine i zato su ti okrenuli ledja. Ostani dosljedan kao sto ti posteni savjetuju. Kada materijalno u covjeku, nadvlada duhovno-to vise nije covjek. Pustite i Obrena i Micu i Cicka i "popa" Jerinica (koji sada pokaza sta je mislio i o pok. Garicu). Pustite neka plove Dodig-ovim brodom na kome se zna ko je sluga a ko gospodar i ko, kada treba umrijeti,prvi umire. Samo ih pustite i budite srecni sto vise nisu uz Vas. Nekada davno je jedan mudar covjek rekao: Svaki rukovodilac zeli da ima cinkarose u svome timu, ali da ih ni jedan ozbiljan rukovodilac ne cijeni, jer kako ocinkarise tebe, tako ce sutra i mene-kada im za to prigoda dodje. Dakle, i Dodik jemudar: zna on da su mu ovi preletaci nepouzdani, ali u nekom trenutku mogu biti korisni.

ODGOVORITE
Name

semberarac

13.11.2018 07:17

STA HOCES MICO VISE.SOFRENICU SI DAO MJESTO DIREKTORA.SVOM RODJAKU DARKU MITRICU IZMISLJENO MJESTO DIREKORA U VODOVODU I JOS MJESTO U SKUPSTINI.JOVICA SI PROGURAO.SAD BI DA BUDES MINISTAR.ETO GLASALI SMO ZA VAS.BIJELJINCI.I GRADSKA UPRAVA I VODOVOD STO IH JE 5 JEDNO RADNO MJESTO. SVOJU SI DJECU OBEZBIJEDIO I ONI U SKUPSTINI I DJECU I ZENE I LJUBAVNICE.MA MORE NOSITE SE..SRAM VAS BILO....HOCES KOD DODIKA DA BUDES MINISTAR...

ODGOVORITE
Name

manije nego

13.11.2018 09:03

Jel zna neko ko od clanova nije dosao na su.Vidim sve oni koji se debelo nafatirali.........

Name

BOBA

13.11.2018 08:49

SRBI SU IZDALI MILOŠEVIĆA IZDALI MLADIĆA ,IZDALI KARADŽIĆA ŠTA ZA NJIH ZNAČI JEDAN VUKOTA GOVEDARICA MLAD DOSTOJAN SVOJIH RIJEČI, HARIZMATIČAN,,FACA U ODNOSU NA OVE STARE OTRCANE PREVARANTE. KROZ ISTORIJU BILI IZDAJNICI.SRETNO VUKOTA.

ODGOVORITE
Name

arena

13.11.2018 09:21

A STI TI CRNI SLAVKO NOVAKOVICU SE SMIJES?ZBOG TEBE SMO GLASALI ZA MICU.ZADNJA DVA IZBORA SMO I MI SHVATILI DA TO ZA NJEGOVU FOTELJU...SOFRENICA..MITRICA...JOVICA.....TI POTICES IZ UGLEDNE I BOGATE PORODICE...NE KALHAJ UGLED STARE UGLEDNE PORODICE.KOJA SIROTINJI POMAGALA .I OD SVOG RADA ZIVJELA....

Name

Samo. Na printed VUKOTA

13.11.2018 09:07

ODMAH TRAZI ZAKON O PORIJEKLU IMOVINE VULE BRATE.Sve ti zdravo i veselo bilo.I onog grdnog CICKA pod hitno izključuj ako misliš sebi I narodu poštenom zdravu i dobru budućnost.

ODGOVORITE
Name

Nikola

13.11.2018 09:46

Vukota vrati Zlatka u SDS. On ti je pre izbora 2016 i 2018 izasao iz SDS i izasao zbog Micka. Kad su ti ljudi govorili kakav je Micko, ti kazes Zlatko papak. Zlatko ti nije zabio noz u ledja, a ovi lokalni serifi jesu. Trazi oprost od Zlatka i mnogih drugih koje si nazvao papcima a isterao si ih zbog lokalnih serifa.

ODGOVORITE
Name

Nada

13.11.2018 09:53

Uklonite izdajnike i nekoloko oko njih. Naprijed casno i posteno....

ODGOVORITE
Name

yyy

13.11.2018 11:43

Nekoliko?

Name

Član SDS

13.11.2018 14:55

Gospodine predsjedniče Govedarica,zatražite spiskove članova Gradskih odbora SDS Doboj,Bjeljina i Sokolac i spiskove zaposlenih u i ovim lokalnim upravama pa ćete vidjeti koliko je službenika u sukobu interesa i onda će svima valjda biti jasno da su clanovi odbora u opravdanom strahu za ličnu egzistenciju glasali kako im ovi lokalni diktatori ili kako ih od milja zovu,ŠEFOVI,nalažu.Odluke ovih odbora su ne legitimne.Zbig grubog kršenja Statuta SDS članovi ovih lokalnih odbora moraju biti brisani iz članstva bez proviđenja bilo kakvog postupka.

ODGOVORITE
Name

Papak

13.11.2018 20:10

Papčina u najavi, a ?

ODGOVORITE
Name

Vukota,

14.11.2018 07:14

Nemoj poslusati izdajnike: da formirassebi novu stranku. Neka oni formiraju sebi novu stranku pa da vide ko ce im prici, a TI ostani u izvornoj stranki, a njih arhiviraj. Uporedisvoju imovinu sa njihovoji toJAVNO neka se objavi pa ce svima biti jasno ko je ko i zasto sebori.

ODGOVORITE
Name

Dule

14.11.2018 08:04

Naprijed Vukota,samo hrabro,rastjeraj bagru,izdajnike.Doći će vrijeme kad će poštenje i moral isplivati na površinu.A ovi izdajnici koji podržavaju Dodika,najvećeg neprijatelja srpskog naroda,će nestati sa političke scene vrlo brzo,sjeme im se zatrlo.

ODGOVORITE
Name

kmer

14.11.2018 10:26

Dule , Dule...možel šta da se odgusla i za pojas zadene...

Name

racio

14.11.2018 15:39

SDS ima ispravan stav.

ODGOVORITE
Name

Mami

14.11.2018 21:17

Samo Vukota! Mladi čoveče ne daj Srpsku stranku!

ODGOVORITE
Name

Sistem

14.11.2018 22:46

U prvom krugu Dodik primio par njih, a ostale ostavio da bi oni preuzeli cijeli SDS kojim ce on kasnije preko njih upravljati.Sve je ovo dobro jer u svojoj pohlepi, odlucili su izaci u javnost, pa imamo priliku da cujemo te mozgove, kao veceras Bjelica na FTV.

ODGOVORITE
Name

E netje motji

15.11.2018 12:03

E pa ti koji su ostali a traze ostavku covjeka koji je najmanje kriv za ovu izdaju, njih iskljuciti iz stranke dok jos moze pa i po cijenu da se sve raspadne jer ce na ovaj lopovski nacin do toga svakako doci. E onda sve koji su se na bilo koji nacin u pozitivnom smislu dokazali, sakupiti u jednu cistu stranku i krenuti pravim putem i sa pravom opozicijom-ljudima koji su se isto tako na pravi nacid dokazali...Sljam napolje i od nule ali sa narodom uz sebe..

Name

A STA S VAS

15.11.2018 11:05

KOME VI DA POLOZITE RACUNE I SVOJU ODGOVORNOST I KADA DA OCEKUJEMO VASE OSTAVKE JER STE UCESTVOVALI U OVIM PREUSPJESNIM IZBORNIM ZAVRZLAMAMA SRAM VAS BILO STOKO ZADRIGLA

ODGOVORITE
Name

Pravda

15.11.2018 17:27

Problem SDS_a je nastupio u momentu kada jedna čestita grupa traži ispitivanje porijekla imovine i pravedniji poredak, što nikako ne odgovara starim grebatorima i njihovim poltronima. Sve će učiniti da nikada porijeklo imovine se ne ispituje jer oni neće sami protiv sebe i sebi sličnih. Podrška za Vukotu i neukaljane kadrove SDS_a.

ODGOVORITE