Вулетић: Умишљене инсинуације доктора Терзића!

Потпредседник Партизана Владимир Вулетић одговорио је генералном директору Црвене звезде Звездану Терзићу на његове примедбе на рачун управе црно-белих и поклањање дреса са бројем 4 тренеру Ливерпула Јиргену Клопу.

Фудбал 13.11.2018 | 23:20
Вулетић: Умишљене инсинуације доктора Терзића!
Изјава Звездана Терзића у интервјуу МОНДУ у којој је критиковао понашање управе Партизана која је била угостила фудбалере Ливерпула у свом тренажном центру и притом поклонила тренеру Јиргену Клопу дрес са бројем 4, одмах је наишла на реаговање у Хумској.

Потпредседник Партизана Владимир Вулетић је у изјави достављеној МОНДУ, а у жељи да се чује и друга страна, негирао да дрес са бројем 4 који је поклоњен Клопу има било какве везе са поразом Звезде у енглеском граду 4:0, већ да је тај број Немац носио током играчке каријере.

Ево целе изјаве Владимира Вулетића:

"У својој таштини охолости, човек, за којег 20 дана нисмо чули ништа о последња два резултата клуба који предводи, сада импутира Партизановим челницима некакву незрелост и објашњава да је дрес са бројем 4, поклоњен као знак пажње Јиргену Клопу, некаква алузија на број примљених голова Звезде у Ливерпулу.

Као мали прилог његовој докторској дисертацији, склон сам да га подсетим да је Клоп највећи део своје играчке каријере носио број 4 на дресу. Овај је тренер показао изузетно поштовање према Србији носећи на реверу знак Наталијине рамонде и Албанске споменице у знак сећања на велики тријумф Србије над његовом земљом у Великом рату (Првом светском рату).

То поштовање овом његовом гесту, наше црвено-бело навијачко аеродромско особље није узвратило истом мером, а остаје права мистерија којим је дедуктивним методама уважени доктор тумачио симболику броја 4 изузев по оној народној да се 'свако чеше тамо где га сврби'.

По тој његовој (Терзићевој) неупитној логици, када би у госте Партизану дошао садашњи тренер Пари Сен-Жермена Томас Тухел и добио на дрес са бројем 6, поставља се питање каква би тада била докторова асоцијација, упркос чињеници да је Тухел током своје играчке каријере у Штудгетер Кикерсу и Улму најчешће носио баш број 6 на дресу.

Није он пропустио ни да парафразира Његоша говорећи како то "бива што бити не може".

Његош и директор Звезде имају само једну заједничку одредницу: Црну Гору. Први је био њен владика и господар, а други бегунац на њеној територији у време истраге интерпола".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар